Salget af PlayStation VR2 er skuffende: VR-gaming bliver ikke mainstream endnu

Følgende artikel hjælper dig med: Salget af PlayStation VR2 er skuffende: VR-gaming bliver ikke mainstream endnu

Salget af PlayStation VR2 er skuffende: VR-gaming bliver ikke mainstream endnu

Sony PlayStation VR2 blev lanceret den 22. februar og repræsenterer en ny gaming-æra drevet af VR. Metaverse- og VR-markedet har dog været ustabilt, hvilket førte til Sonys VR-gamingenheds sløve start.

Bloomberg, citerer analysefirmaet IDC, rapporteret at der mellem 22. februar og slutningen af ​​marts kun ville sælge 270.000 Sony VR-headsets. Enheden er dog i øjeblikket ikke tilgængelig fra verdens største forhandlere, såsom Amazon.

Før den officielle lancering reducerede Sony produktionen af ​​PS VR2 på grund af lave forudbestillingstal. Sony søgte at have to millioner headset til rådighed til lanceringen, men virksomheden reducerede antallet med en halv til en million. Ifølge Upload, forløberen PlayStation VR tog under otte måneder at sælge en million enheder. Så der er en chance for, at VR2 indhenter det.

“Forbrugere over hele verden står over for stigende leveomkostninger, stigende renter og stigende fyringer. VR-headset er ikke top i sindet for de fleste forbrugere under det nuværende økonomiske klima.”

Francisco Jeronimo, IDC’s vicepræsident, fortalte Bloomberg.

Prisen på PS VR2 virker rimelig sammenlignet med lignende headsets – enheden koster i øjeblikket $550. Det kan dog være for dyrt for en gennemsnitsforbruger i betragtning af den nuværende globale økonomiske situation. Jeronimo foreslog, at Sony ville være nødt til at sælge enheden til en lavere pris for at tiltrække flere forbrugere.

For at fremme salget annoncerede Sony nye spil på PS VR2: Green Hell VR, GORN, Solaris Offworld Combat 2, Project Wingman og Wanderer Remastered, samt det populære Horizon Call Of The Mountain og Resident Evil Village.

🔥 Anbefalede:  17 Lån til små virksomheder til minoritetskvinder

Efter at have undersøgt over 2.000 spiludviklere for et par måneder siden, konkluderede Game Developers Conference (GDC), at fremtiden for VR/AR-spil stadig er meget usikker. Interessen for VR-spil er hastigt voksende, men masseadoption kan stadig være langt fremme.

Læs mere: