Salg af vintage læbestift viser kraften ved TikTok

Følgende artikel hjælper dig med: Salg af vintage læbestift viser kraften ved TikTok

En vintage læbestift, der blev lanceret for et halvt århundrede siden, er pludselig vokset i popularitet så meget, at forhandlere bliver ved med at løbe tør for lager.Salg af vintage læbestift fremhæver kraften ved TikTok

Som rapporteret af CNN, blev Black Honey-læbefarven af ​​Clinique først introduceret i 1971, dengang Richard Nixon var præsident. Det blev noget af en kultklassiker i 1990’erne, men blev for nylig massivt populær i mainstream takket være trending på den sociale medieplatform TikTok.

TikTok-brugere øger salget af læbestift

Hoveddriveren bag læbestiftens nyfundne popularitet er en enorm mængde af TikTok-brugere, der skriver om mærket og farven. Hashtags indsendt af hovedsagelig teenagere og millennials inkluderer #blackhoney og #cliniqueblackhoney, som tilsammen har over 36 millioner TikTok-visninger og tæller.

Interessant nok, efter at lageret af Clinique Black Honey-farve begyndte at løbe tør, begyndte brugere, der fulgte trenden, at søge efter lignende alternativer og begyndte at skrive om dem i stedet. Salget af disse andre mærker, der tilbyder en lignende nuance eller formel, begyndte også derefter at se stigninger i salget.

En TikTok make-up influencer postede en video om Black Honey, som i sig selv har tiltrukket over 10 millioner visninger. Mikayla Nogueira var chokeret over, hvor populær hendes video blev, og sagde: “Den demografiske, der køber dette, er normalt en moden ældre kvinde, så at se yngre kvinder bruge den på TikTok er så interessant for mig.”

Yngre generationer ser især tilbage til 1990’erne i øjeblikket, hvilket klart hjalp Black Honeys popularitet. Selvom det blev lanceret i 1971, har dets rebranding i 1989 og efterfølgende kultfølge gennem det følgende årti gjort det til et eftertragtet vintageprodukt for Gen Z og Millennials.

🔥 Anbefalede:  Zomato forretningsmodel | Zomato indtægtsmodel

TikTok og Influencers demonstrerer værdi for forretningen

Der har været adskillige lignende brandsucceshistorier, Det rapporterer CNN, hvor mange sker takket være stigninger i interesse fra TikTok-brugere. Rapporten bemærker, at skønhedstrends, der stammer fra TikTok, ser ud til at have en direkte effekt på salgstallene for specifikke produkter, der er forbundet med et trendingemne.

Én viral video kan gøre en enorm forskel for et brand eller et produkt, så små virksomheder ville gøre klogt i at følge TikTok-tendenserne og endda skabe deres egne.