Salesforce lancerer Suite af Web3-produkter for at hjælpe virksomheder med at administrere NFT’er

Følgende artikel hjælper dig med: Salesforce lancerer Suite af Web3-produkter for at hjælpe virksomheder med at administrere NFT’er

Salesforce lancerer Suite af Web3-produkter for at hjælpe virksomheder med at administrere NFT'ervia Salesforce

Salesforce har lanceret en suite af web3-produkter for at hjælpe virksomheder med at oprette, administrere og implementere NFT’er. Med navnet ‘Salesforce Web3’ er pakken af ​​produkter designet til at gøre web2-brands i stand til at udnytte web3 via en samlet platform.

Ifølge en Salesforce Consumer NFT-undersøgelse fra juni 2022 fandt virksomheden ud af, at 45 % af forbrugerne ville være mere interesserede i at købe en NFT, hvis den kom fra deres yndlingsmærke. Derudover siger tre ud af fire forbrugere, der tidligere har købt en NFT, at det øger deres brandloyalitet.

Selvom NFT-dillen er falmet i forhold til 2021-2022, fortsætter Salesforce med at skubbe fremad med deres web3-initiativer med produkter som Web3 Connect, en ny API-integration, samt NFT Management, et rebrand af et eksisterende produkt tidligere kaldet NFT Cloud, der blev afprøvet i juni 2022. Salesforce har tidligere indgået et samarbejde med City of Miami, der håndterer prægning og salg af NFT’er gennem pilotprogrammet.

Ved at udnytte Web3 Connect kan virksomheder sammensætte skræddersyede, sømløse oplevelser på tværs af web2 og web3 for deres kunder. Dette letter en omfattende forståelse af, hvordan kunder engagerer sig i deres NFT-kollektioner, hvilket muliggør et 360-graders overblik over deres adfærd.

Med NFT Management kan virksomheder oprette og administrere NFT-samlinger direkte gennem Salesforce, se kundeindsigt i realtid, overvåge blockchain-aktivitet og automatisere processer med Salesforce Flow.

For at udvikle web3-produkterne med en ansvarlig og værdidrevet tilgang, har Salesforce engageret sit kontor for etisk og human brug af teknologi, Web3 Advisory Board, Ethical Use Advisory Council, medarbejdere, eksperter fra den akademiske verden og ikke-statslige organisationer, såvel som dets Bæredygtighed og ligestilling teams.

🔥 Anbefalede:  Sådan ser du gemte videoer på TikTok (ved at bruge disse 3 trin)

Virksomheden arbejder også med globale konsulentpartnere som Accenture og Deloitte Digital og digitale bureauer og strategikonsulenter som AE Studio, Media Monks, TIME og Vayner3 for at hjælpe virksomheder med at implementere web3 og eksperimentere med blockchain, digitale tegnebøger og NFT-udmøntning.

Salesforce hævder at have støttet mere end 275.000 NFT-transaktioner for virksomhedskunder som det canadiske whiskymærke Crown Royal, legetøjsproducenten Mattel og modemærket Scotch & Soda.

“Vi ønskede at arbejde med en betroet partner, og at vælge Salesforce Web3 var en nem beslutning. Det, der kunne have taget måneder – at skabe og sikkert implementere vores Club Soda 3.0 NFT-pilotprogram – tog mindre end to uger. Den sømløse dataintegration i vores CRM gav os indsigt i realtid i de 30 % netto nye kunder, vi var i stand til at nå ud til, og drev vores personlige kampagner via Marketing Cloud,” sagde Claire Boots, Global CRM Manager, Scotch & Soda, i en udmelding.

Denne nyhed kommer kort efter, at Salesforce udnævnte en web3 advisory board i december 2022 for at hjælpe sine kunder med at “komme ind i Web3-verdenen på en pålidelig, ansvarlig og bæredygtig måde.” Medlemmer af rådgivende bestyrelse omfatter prominente web3-ledere som Erika Wykes-Sneyd, Global Vice President, Adidas Web3 Studio; Sebastian Borget, medstifter & COO, The Sandbox; Ian Rogers, CXO, Ledger.

Læs mere: