Saga samarbejder med Animoca Brands for at rejse penge til Soulbound

Følgende artikel hjælper dig med: Saga samarbejder med Animoca Brands for at rejse penge til Soulbound

Fra Sjælsbundet websted.

I går, VentureBeat rapporterede det Saga DAO har rejst 3,6 millioner dollars med en finansieringsrunde ledet af blockchain-spil- og underholdningsfirmaet Animioca mærker. De penge går til Sagas seneste bestræbelse, Sjælsbundet-et værk af metaverse middleware, der ønsker at forene spillere på tværs af spil med deres eget Web3-fingeraftryk. Deres egen digitale saga.

“Soulbound tjener fællesskaber af spillere, guilds og spil, så et sundt metavers økosystem kan trives i de kommende år,” projektets websted forklarer. Deres spillerprofilplatform kan tilsluttes ethvert spil, der samarbejder med Saga, som søger partnerskaber specifikt med triple A-spil – som én virksomheds hvide papirer definere som “højbudget, højprofilerede spil, der typisk produceres og distribueres af store, velkendte udgivere.”

Når de er slået sammen, er Soulbound-profilen tilgængelig for spillere, der følger dem på tværs af kompatible spil, de spiller, og præsenterer nye quests med nye priser og anerkendelser. VentureBeats opførte Phantom Galaxies og Highstreet som to tidlige brugere af Soulbands selvpåståede “sæt af smarte kontraktværktøjer på tværs af kæder, der interfacer mellem gamere, guilds og spil for at hjælpe med at uddanne og indbygge den næste generation af metaverse sjæle.”

De tror på, at denne partnerskabsånd kan omdirigere udviklere fra at “konkurrere om brugere, der vil komplementere og understøtte deres økosystem” til en større ånd af kollektivisme. Soulbounds overbevisende værditilvækst gavner virkelig alle parter, fra spillere til spilproducenter. VentureBeat fortalte læserne, “du vil ikke være i stand til blot at købe dig selv til et råd,” i modsætning til andre blockchain-spil som Walken, hvor de, der er villige til at betale, kan springe ligaer foran andre spillere ved at betale for højstatistiske CAThletes.

🔥 Anbefalede:  Paris Hilton bringer 'Cryptoween'-fester til Roblox og The Sandbox-metaverserne

For at styrke de on- og off-kædebelønninger, som deres quests vil give, vil Soulbound lancere Non-Transferable Social Token (NTST), “et nyt token, der ikke kan sælges eller overføres,” ifølge VentureBeat. “Det kan det kun [be] tjent.” Soulbound vil bygge videre på NTST med M-XP, metaverse erfaringspoint, for at skabe “et nyt tokeniseret proof of play-system.”

Om Spellbound Quests. Fra deres side.

Nogen på Reddit pontificeret på dette koncept for bare fem måneder siden, efter at have bemærket smuthullet i at overføre POAP NFT’er, som “dybest set er bevis for deltagelses-tokens.”

u/Euclois beklagede: “Hvis de kan overføres, så giver de ingen mening. Hvis du fysisk deltager i et eksklusivt arrangement, modtager et POAP-badge, så køber nogen det af dig og hævder, at de har været til det arrangement, synes jeg, der er noget galt med det.” Der er virkelig nytte af Soulbounds fokus på meritokrati.

Soulbounds mangefacetterede mission har tydeligvis gjort sin sag. VentureBeats rapporterede, at Soulbound med ledelse fra Animoca Brands modtog kontanter fra følgende investorer: Delta Blockchain Fund, Genblock Capital, Moonchain Capital, Compute Ventures, NGC Ventures, Highstreet Ventures, M31 Capital, TsingTing Capital, Metal VC, PANONY, Rainmaker Games, Everest Ventures Group, vEmpire, SL2 Capital og AAG Ventures.

“Saga deler vores vision om et åbent metavers, og vi ser frem til at arbejde med dets team, når det udvikler løsninger til at frigøre potentialet for blockchain-spil i stor skala,” sagde Yat Siu, administrerende formand for Animoca Brands, i en erklæring offentliggjort af VentureBeat . “Vi er stærkt opmuntret af Sagas partnerskaber med kommende triple-A-titler, værktøj og forpligtelse til reguleringsvenlige økosystemer, og vi tror på, at dens Soulbound middleware-tilgang vil være i stand til at hjælpe blockchain-spil med at vokse engagerede spillerbaser.”

🔥 Anbefalede:  5 tegneseriekonverteringssteder til at forvandle dine billeder til tegnefilm

Det er måske også værd at spekulere på, hvordan VentureBeat fik fat i den information. Hverken Saga DAO eller Soulbound tilbyder pressemeddelelser på deres side. Animoca Brands’ webmaterialer nævnes heller ikke. Er der et direkte foder i gang?

Animoca Brands’ websted deler deres mission og vision: “At levere digitale ejendomsrettigheder til verdens spillere og internetbrugere og derved skabe en ny aktivklasse, play-to-earn økonomier og en mere retfærdig digital ramme, der bidrager til opbygningen af ​​den åbne metavers.” De står bag bemærkelsesværdige projekter som Sandbox og Epic Games.

“Ved at bruge Soulbound som fundament vil SAGA bygge trindelte integrationer og smart kontraktværktøj til at hjælpe denne næste udvikling af spil og social forbindelse,” skrev VentureBeat. Hvis du ikke har lagt mærke til det, er der et guldrush i blockchain-gaming på vej – selv i denne økonomi.

Selskaber med heste i løbet fortsætter med at tale potentiale, bliver ved med at pakke ud og ompakke, hvordan bevægelsen kan tage fart. Sagas overbevisning om, at “Web3-spil skal være sjove, bredt tilgængelige og værdsat som underholdning først,” gentager nylige indsigter fra Polygon Studios’ Ryan Wyatt.

I sidste ende vil eksisterende spil dog altid drage størst fordel af Soulbounds platform – det er i første omgang pointen med deres meritokrati. “Gamere i Web2 massivt multiplayer online (MMO) og onlinespil har hældt milliarder af timer og dollars ind i murede haver, som aldrig vil belønne dem for den værdi, de bringer,” sagde VentureBeat. “Saga vil gerne ændre det.”

Læs relaterede indlæg: