Sådan vælger du den rigtige gæsteoplevelsesplatform til dit hotel, og hvorfor det betyder noget

Følgende artikel hjælper dig med: Sådan vælger du den rigtige gæsteoplevelsesplatform til dit hotel, og hvorfor det betyder noget

Enhver i hotelbranchen vil være enige i, at der er mere fokus end nogensinde på at levere en effektiv gæsteoplevelse. At gøre en gæsts ophold så strømlinet og positivt som muligt er en sikker måde at sikre gentagne forretninger på.

Selvom der er flere pointer, ledelsen og personalet bør fokusere på, er fremskridt inden for teknologi også blevet en integreret del af ethvert hotels evne til at give den perfekte gæsteoplevelse. At inkludere en digital platform i din hotelvirksomhed påvirker den ultimative gæsteoplevelse, før de sætter deres fod i bygningen. Det påvirker også de online anmeldelser, kunden vil efterlade dig, samt hvordan dit brand opfattes af potentielle gæster.

At forstå vigtigheden af ​​den perfekte gæsteoplevelse er én ting. At lære om den rigtige digitale platform til at integrere i din virksomhed er lige så afgørende. Med det i tankerne vil denne artikel fremhæve de bedste måder at vælge den rigtige gæsteoplevelsesplatform på for at give dit hotel den konkurrencefordel, der er nødvendig for at booste dets brand.

Vælg en platform, der muliggør online reservation og check-in
Vælg altid nøglefri adgang
Faciliter direkte kommunikation med bekræftede gæster
Adgang til en webbaseret gæsteapp
Tilbyd gæsterne nem adgang til tilpassede mersalg
Tilpasningsmuligheder for indtjekning eller sen udtjekning

Vælg en platform, der muliggør online reservation og check-in

Det er ingen hemmelighed, at booking af hotelophold med en mobilenhed eller computer er blevet go-to-muligheden for potentielle gæster. Derfor er en online booking funktion et must!

🔥 Anbefalede:  Dell XPS Desktop (8960) anmeldelse: en ny ydeevneklasse

Desuden er det at tage dette et skridt fremad for at aktivere online- eller selv-indtjekning en anden måde at undgå, at gæster skal vente i receptionen for at modtage værelsesnøgler. Brug af den rigtige platform vil reducere køen i receptionen med mere end det halve.

Vælg altid nøglefri adgang

En anden hurtig og nem måde til øjeblikkeligt at tilføje point til din gæsteoplevelse er at levere nøglefri adgangssystemer. Moderne hoteller bør ikke bruge forældede nøgler, hvis de vil forbedre deres spil. Ud over at være nemmere at bruge, bliver digitale nøgler heller aldrig tabt og er mere sikre for alle involverede parter.

Hvis du vælger en topmoderne platform, kan dine gæster bruge deres mobile enheder til at åbne deres værelsesdøre. Det skal være så enkelt som at vælge en integration at bruge nøglen direkte gennem en gæsteapp.

Faciliter direkte kommunikation med bekræftede gæster

Der er ingen grund til at vente på, at dine gæster ankommer til dit hotel, før du kan begynde at kommunikere med dem. En innovativ platform gør dig i stand til at skabe kommunikationskanaler med dine gæster før deres egentlige ankomst.

Dette vil gøre det nemt for dig at give de nødvendige oplysninger om lokale transportmuligheder, potentielle mersalg samt din online check-in proces. Denne information kan vise sig at være ganske værdifuld for turister eller gæster, der besøger området for første gang.

Når du søger efter en platform til at optimere kommunikationen og strømline væsentlige opgaver for dit hotel, er det afgørende at sikre, at det giver alle de nødvendige integrationer for at opfylde dine forretningsbehov.

🔥 Anbefalede:  Spor Affiliate Marketing: Affiliate Tracking Software

Med en bred vifte af tilgængelige integrationer er Duve platformen, der kan tilbyde dig den komplette løsning, du leder efter. Besøg https://duve.com/integrations/ for at se, hvilke integrationer denne platform tilbyder hotelejere.

Adgang til en webbaseret gæsteapp

En lige så vigtig funktion at kigge efter i din valgte platform er, at den skal have en webbaseret app. Dette giver dine gæster mulighed for at bruge din app uden at skulle downloade den.

Den rigtige platform vil sikre, at din gæsteapp er tilpasset med alle de nuancer, der gør dit brand unikt. Det betyder, at dine gæster vil se en grænseflade, der består af de samme skrifttyper, farver og brandsprog.

Tilbyd gæsterne nem adgang til tilpassede mersalg

At give gæster nem adgang til mersalg betyder, at de vil være i stand til at tilpasse de opgraderinger og tjenester, de ønsker. I sidste ende øger dette din omsætning og forbedrer gæsteoplevelsen uden for meget indsats.

Platformen vurderer de typer behov og oplevelser, dine gæster kan være interesserede i ved at analysere de oplysninger, de gav i den indledende tilmeldingsproces. Dette gør det så meget nemmere at foreslå potentielle attraktioner og tilbud, hvilket gør det muligt for gæsten at vælge de forskellige pakker, de ønsker.

Det er heller ikke nødvendigt for gæster at gå til receptionen for at anmode om et værelsesskift – det hele kan gøres fra appen.

Tilpasningsmuligheder for indtjekning eller sen udtjekning

Afhængigt af dine gæsters personlige rejseplaner og tidsplaner, foretrækker nogle måske en tidligere check-in eller en senere check-out. Med den rigtige platform bør gæster være i stand til at tilpasse de tidspunkter, de ønsker at ankomme eller forlade.

🔥 Anbefalede:  Kan du annullere en bank-e-overførsel, når den er sendt?

Mange hoteller tilbyder endda denne funktion som en del af deres opsalgspakker. Dine gæster vil sætte pris på denne funktion, fordi den eliminerer at skynde sig til lufthavne eller sidde i lobbyen og vente på den korrekte check-in. Da de kan regulere dette fra appen, kan de planlægge disse tidspunkter, efterhånden som deres tidsplaner ændres.

Konklusion

Da ikke alle hoteller er ens, er de typer gæster, der besøger dem, heller ikke. Det betyder, at det kan blive noget af en udfordring at holde alle dine gæster glade og give en gæsteoplevelse, som alle nyder.

Den rigtige digitale platform vil dog gå langt hen imod at sikre, at hver gæst ikke kun kan tilpasse den pakke, de ønsker, men også finde og have adgang til alt, hvad de har brug for, når de har brug for det. Som hotelejer ser du på øget omsætning, glade gæster og fremragende anmeldelser!