Sådan udlejer du din lejlighed på Airbnb Quick Guide

Følgende artikel hjælper dig med: Sådan udlejer du din lejlighed på Airbnb Quick Guide

Sådan Airbnb din lejlighed

Vidste du, at den gennemsnitlige vært på Airbnb tjener ca $1.150 en måned? Selvfølgelig afhænger denne indkomst massivt af din placering, ejendomstype og hvor ofte du lejer dit sted ud.

Hvis du overvejer at leje din lejlighed ud på Airbnb, er der en rigtig måde at gøre det på for at maksimere din indkomst. Går det galt, risikerer du at miste penge hver måned.

Her er vores hurtige guide til, hvordan du Airbnb din lejlighed og alt, hvad du skal overveje, før du går i gang.

Hvordan lyder det at tjene 1000 USD ekstra pr. måned? 👇

hvis du tilmeld dig som Airbnb-vært gennem vores link, så kan du modtage en helt GRATIS 30-minutters opkald med vores medstifter, Nick, som vil vise dig præcis, hvordan du opretter din Airbnb-profil til at blive superhost. Han knuser det og vil give dig de nøjagtige trin, han bruger til at tjene over $1000 om måneden. Bare tilmeld dig med linket ovenfor, og send os en e-mail.

Hvad skal du overveje, før du gør dette

Før du begynder at ombygge din lejlighed for at starte din korttidsudlejningsvirksomhed, er der et par ting, du skal vide.

Er der efterspørgsel i dit område?

Hvis din lejlighed ikke er i et Airbnb-hotspot, kan det være svært at tjene penge på platformen. Din lejligheds indtjeningspotentiale afhænger af din placering, så lav research på AirDNA for at sikre, at der er efterspørgsel i dit område.

Hvis der er mange Airbnb’er i dit område, er du på et varmt sted. Mange mennesker drager fordel af Airbnb-arbitragemodellen i hotspots, hvilket betyder, at der vil være mere konkurrence.

At få forsikring

De fleste værter har ingen problemer med gæster, men der er altid rædselshistorier, der bliver til advarende historier.

For at beskytte din lejlighed skal du sørge for, at du har en god forsikring. Heldigvis er alle reservationer, der foretages direkte gennem Airbnb, automatisk dækket, med en kortvarig ejendomsforsikring på op til $1 million.

Det kan dog være udfordrende at indgive krav, så det kan også være en god ide at se nærmere på en yderligere ansvarsforsikring.

Kan du Airbnb din lejlighed?

Du spekulerer måske på, om du kan Airbnb-lejligheder på samme måde, som du kan Airbnb et hus. Mens du er i gang med din research, så tjek, om du lovligt kan drive en Airbnb fra din lejlighed i din by. Der er tre forskellige måder, du kan blive snublet på:

 1. Din lokale myndighed

Ikke alle byer tillader korttidsudlejning at fungere. Tjek dine lokale zoneinddelingsregler for at sikre, at du kan drive en Airbnb i din by. Nogle større byer, herunder New York, Los Angeles og Santa Monica, har store restriktioner på Airbnb-udlejning, så gør din research.

 1. Din udlejer
🔥 Anbefalede:  Byg og implementer din første ML-model med Dataiku

Dernæst skal du sikre dig, at din udlejer er glad for at fremleje din lejlighed. Mange udlejere er skeptiske, så du bliver måske nødt til at komme med en solid plan for at vise dem, hvordan det vil gavne dem at lade dig drive en feriebolig fra dit hjem.

 1. Din HOA

Sørg endelig for, at dine byggeregler eller HOA tillader Airbnbs at fungere. Mange husejerforeninger tillader ikke ferieudlejning og har begrænsninger i deres vedtægter.

Airbnb-værtskrav: Hvad skal du gøre?

Airbnb har et par krav til hver fortegnelse på siden. Når du uploader din lejlighed til leje, skal du overholde deres fire regler:

 • Vær lydhør: Du skal besvare eventuelle forespørgsler inden for 24 timer.
 • Accepter rejseanmodninger: Accepter alle anmodninger om rejser, når din lejlighed er ledig.
 • Undgå at aflyse gæster: Du vil blive straffet for at aflyse potentielle gæster, så undgå at gøre det, hvis du kan.
 • Oprethold en høj samlet vurdering: Airbnbs med en lav bedømmelse vil hurtigt blive fjernet eller sænket i placeringer, så sigt efter en høj værtsvurdering fra starten.

Forbered dig selv og dit hus

Hvis du er klar til at springe ind og leje din lejlighed ud på Airbnb, kan du se her, hvordan du gør dig selv og din lejlighed klar.

Pynt din plads op

Det er tid til at begynde at se på din lejlighed som et hotel, ikke et hjem. Selvom det måske er sat godt op for dig, er det sandsynligvis ikke egnet til korttidsgæster.

Sengene i de værelser, du lejer, skal være af høj kvalitet, med nyt nyt sengetøj og behagelige madrasser. Du vil også gerne rydde op i og afpersonliggøre, så folk ikke føler, at de griber ind i et hjem, når de bliver boende.

Lager op på kvalitetsfaciliteter

For at få positive anmeldelser har du brug for gode faciliteter. Airbnb har en liste over væsentlige faciliteter, som de forventer, at alle deres lejlighedsejere leverer:

 • Toiletpapir
 • Sæbe (til hænder og krop)
 • Et håndklæde pr. gæst
 • En pude per gæst
 • Sengetøj til hver gæsteseng

Dette er de nødvendige ting, men du bør gå ud over det ved at tilbyde nogle ekstra detaljer:

 • Hurtig WiFi og streamingtjenester
 • Ekstra håndklæder og sengetøj
 • En velkomstkurv med lidt snacks og drikkevarer
 • En kaffemaskine
 • Vaskeservice

Hav et knirkende rent hjem

En af de mest almindelige klager på Airbnb er renlighed. Gæster forventer, at Airbnbs er pletfri, ligesom de ville få det på et hotel.

Når du er på et budget, kan du selv rengøre din lejlighed, bare sørg for, at du laver en dyb rengøring og har exceptionelt høje standarder.

Når du begynder at tjene penge på din Airbnb, er det bedst at hyre et professionelt rengøringsteam til at tage sig af dette for dig.

🔥 Anbefalede:  Sådan finder du din YouTube-niche hurtigt med 5 nemme tips

Tag flotte billeder

Dine billeder er det, der tiltrækker gæster og opmuntrer dem til at booke et ophold hos dig. Mørke billeder i lav kvalitet er et rødt flag og giver indtryk af, at du er en uprofessionel vært.

Du behøver ikke at hyre en fotograf for at starte, men fokusere på lyse, lyse billeder, der viser hvert værelse i din Airbnb.

Hvis du har råd, vil en lokal, professionel fotograf hjælpe dig med at tage utrolige billeder af din fortegnelse, og du får dine første gæster så meget hurtigere.

Angiv din lejlighed på Airbnb

Nu er det tid til at anføre din lejlighed til leje på Airbnb. Processen med at notere er utrolig nem – bare opret en ny notering i værtssektionen på din profil.

Airbnb vil tage dig gennem trinene til at uploade din ejendom og forklare hvert trin, mens du går.

Det kan tage op til 72 timer, før lejlighedsannoncer vises i søgninger, så bare rolig, hvis det ikke accepteres med det samme.

Indstilling af scenen

I denne sektion af uploadprocessen tilføjer du dine billeder, beskrivelse og SEO-oplysninger. Alt dette er vigtigt for at tiltrække gæster og hjælpe din ejendom med at blive vist i lokale søgeresultater.

Fotos

De første tre billeder er de vigtigste, da disse kan ses i søgeresultaterne. Vis de faciliteter, der gør din lejlighed speciel, unikke funktioner og skæve værelser. Alle dine billeder skal være store (1024 x 683 px) for den bedste kvalitet.

Beskrivelse

Din beskrivelse skal være lokkende og optimeret med søgeord for at hjælpe med at booste dine placeringer. Sørg for at inkludere alle de faciliteter, du har, hvad der er specielt ved din placering og alt andet, der vil tiltrække gæster.

Du får kun 250 tegn i din oversigt, så få dem til at tælle.

Sådan begynder du at leje dit hus ud på Airbnb

At blive Airbnb-vært er en lærerig oplevelse, og du vil lære rebene, mens du går. Men der er et par tips, der hjælper dig med at få en bedre oplevelse fra starten.

Beskyt din identitet

Når du inviterer fremmede ind i dit hjem, er der altid en risiko. Sørg for at fjerne alle personlige dokumenter, som nogen kunne bruge til at stjæle din identitet. De fleste gæster lurer ikke dine personlige ejendele igennem, men det er bedre at være sikker end undskyld.

Undgå potentielle squattere

De fleste korttidslejemål udlejes for en uge ad gangen. Medmindre du planlægger at tilbyde ophold på mellemlang sigt som en del af din hostingstrategi, skal du undgå anmodninger om langsigtede bookinger over 30 dage. Du kan løbe ind i problemer med squattere.

Få den rigtige pris

Prissætning kan være vanskelig, når du er ny hos Airbnb. Sæt det for lavt, og du vil kæmpe for at få en fortjeneste; for højt, og du går glip af reservationer.

🔥 Anbefalede:  Værdien af ​​filmrekvisitter: Er det tid til at investere i filmmemorabilia?

Foretag nogle undersøgelser af AirDNA for at finde ud af de bedste priser for din leje. Du vil være i stand til at se dine lokale konkurrenter og hvilke natlige priser de opkræver.

Du kan også bruge en tjeneste som PriceLabs til at indstille dynamiske priser for dig. PriceLabs laver researchen for dig og justerer automatisk dine overnatningspriser baseret på efterspørgsel og konkurrence, så du altid får de bedste priser.

Tilbyd selvindtjekning

Ingen kan lide en langsom check-in proces. Når gæster har rejst i timevis for at nå din lejlighed, er det sidste, de ønsker, en hilsen fra ejeren. Selvindtjekning betyder mindre arbejde for dig og en bedre oplevelse for gæsterne.

Du bliver nødt til at investere i en smart lås og en online check-in service, der holder din lejlighed sikker, samtidig med at gæsterne kan tjekke ind på et hvilket som helst tidspunkt af dagen.

Dette gør ikke kun indtjekningsoplevelsen meget mere strømlinet, men betyder, at der er mindre chance for, at låste nøgler eller folk bliver overskredet.

Optimer og automatiser

Jo mere du kan optimere og automatisere din Airbnb, jo lettere bliver den at administrere. Her er et par ting, du kan automatisere for at lette din arbejdsbyrde:

 • Automatiser beskeder for at forkorte dine svartider.
 • Tilbyd selvindtjekning med en smart lås og online gæstebog.
 • Brug dynamisk prissætning til at indstille de bedste overnatningspriser.
 • Brug en onlinekalender til at synkronisere dine reservationer, rengøringstider og ledige datoer.

Brug af onlineværktøjer til at automatisere og optimere din Airbnb-fortegnelse vil give en bedre gæsteoplevelse og booste dine bookinger uden at overbelaste din arbejdsbyrde.

Konklusion

At leje din lejlighed ud på Airbnb er en fantastisk måde at tjene ekstra månedlig indkomst på. Uanset om du vil betale ned på gælden eller have din husleje betalt, mens du rejser, er Airbnb en nem løsning.

Men sørg for at tjekke alle lovkravene, inden du går i gang – det sidste, du ønsker, er en vred udlejer!

Sådan Airbnb din lejlighed