Sådan tjener du penge på Pinterest – for bloggere, virksomhedsejere og begyndere 2023

Følgende artikel hjælper dig med: Sådan tjener du penge på Pinterest – for bloggere, virksomhedsejere og begyndere 2023

Vil du lære at tjene penge på Pinterest?

Da du er her, er dit svar mere end sandsynligt ja.

Når alt kommer til alt, er du sikkert kommet hertil ved at søge efter, hvordan man tjener penge på Pinterest, eller hvordan tjener man penge på Pinterest. Har jeg ret?

Du har sikkert også hørt adskillige online influencers og populære bloggere tale meget om Pinterest.

Indtil nu har du dog muligvis ignoreret ideen om at tjene penge på Pinterest, fordi du ikke troede, du kunne gøre det. Tænk igen.

Misforstå mig ikke, du har al mulig ret til at være skeptisk. Det var jeg også på et tidspunkt; men efter at have lært og implementeret visse strategier, ved jeg nu, at det ikke kun er muligt at droppe 9-5 grinden og tjene penge online, men det er faktisk ret nemt.

Der er en række måder at opnå online succes på, men da vi taler om Pinterest, holder vi os til denne platform og prøver ikke at gå for langt væk fra emnet.

Det er en god ting, for Pinterest er en guldgrube med uendelige muligheder for at tjene penge.

Rigtige mennesker ligesom mig og du tjener tusindvis hver måned fra Pinterest alene, og gæt hvad, efter at have læst dette vil du vide præcis, hvordan du kan slutte dig til rækken og også tjene penge med Pinterest!

Denne populære kvindeorienterede søgemaskine vil ikke længere være en gåde. Du ved meget tydeligt, hvad det er, og hvordan du kan tjene penge på det.

Så hvis du er klar til endelig at knække Pinterest-koden, så lad os dykke direkte ind og lære alt om, hvordan du tjener penge på Pinterest i dag!

Sådan tjener du penge på Pinterest: Trin-for-trin guide

Lige foran vores øjne tjener folk penge på Pinterest.

Du kender tydeligvis til den banebrydende digitale revolution, der blev udløst af Google og senere Facebook og derefter YouTube med sine teenage-millionærer.

Lige nu sker der dog en lignende revolution med Pinterest – den er bare en smule mere stillegående.

Sshhh….hører du det? Det er penge, der bliver trykt.

Tusindvis af kvinder griber det ind med Pinterest og lever det liv, de ønsker at leve, som de vil leve det.

Hvis du opbygger et publikum ved at følge din passion, vil du tjene penge på Pinterest. Det er så enkelt, men hvordan gør man det præcist?

Nå, det starter med at forstå Pinterest selv.

I modsætning til Google, Facebook eller YouTube er det overvældende flertal af Pinterest-brugere kvinder. Faktisk udgør kvinder 81 procent af dens brugerbase.

Også over 90 procent af pinners indrømmer, at de bruger Pinterest regelmæssigt til at planlægge deres køb. Det betyder, at der er mere end 300 millioner kvinder derude, som kontrollerer deres husholdningsudgifter ved at bruge Pinterest hver eneste måned.

Det er overflødigt at sige, at mulighederne for at tjene penge med Pinterest er meget, meget reelle.

Nu er det din tur til at drage fordel af Pinterests popularitet.

Du kan tjene penge på Pinterest på to måder.

Den første måde at tjene penge på Pinterest, som jeg anbefaler, er at starte en blog. Den anden vej involverer ikke en blog, men det kommer jeg ind på om lidt.

Uanset hvilken rute du tager, kræves ingen erfaring for at starte.

Faktisk har jeg hørt tonsvis af historier om folk med absolut ingen erfaring med at knuse det på Pinterest. Sikker på, dine fremskridt kan være langsom i starten, men du vil til sidst tjene dine første $1.000, og derefter dine første $2.000, og så videre. Det er virkelig en sneboldeffekt.

Vil du begynde at tjene $5.000 eller $10.000 om måneden på Pinterest? Du kan, og du behøver ikke at være speciel på nogen måde!

Du behøver ikke at være en stor forfatter eller super teknisk kyndig for at tjene penge på Pinterest ved at starte en blog.

Så længe du er begejstret for at lære, har en lille smule tålmodighed og faktisk implementerer det, jeg vil lære dig på blot et minut, så kan du begynde at drage fordel af Pinterests popularitet allerede i morgen.

Lyder det for godt til at være sandt? Hvis du følger de metoder, jeg er ved at vise dig, vil du se, at det ikke er det.

Lad os starte med, hvordan man tjener penge på Pinterest med en blog, som efter min mening er en af ​​de mest givende og lukrative muligheder.

Sådan tjener du penge på Pinterest med en blog

Trin 1 – Start en billig blog

Før du overhovedet opretter en Pinterest-konto, er den allerførste ting, du skal gøre, at starte en blog. Du kan starte en Blogger eller WordPress.com blog helt gratis, men jeg anbefaler ikke at gå den vej. Hvis du ønsker at blive taget seriøst og rent faktisk tjene penge, er en selvhostet blog et must.

Dette betyder ganske enkelt, at du selv hoster din blog hos en hostingudbyder. Jeg anbefaler stærkt Bluehost.

Ikke alene har de virkelig billige hostingplaner og god kundeservice, men Bluehost giver dig også et gratis domænenavn i et år, for en øjeblikkelig besparelse på $15 eller mere. Priserne starter fra $2,95 pr. måned + Gratis domæne + Gratis e-mail-konto.

Trin 2 – Skriv nyttigt, mindeværdigt indhold

Når du har fået sat din blog op, er det tid til at begynde at skrive. Tænk på nogle problemer, som læserne i din niche står over for, og skriv en håndfuld episke indlæg, der vil løse dem.

🔥 Anbefalede:  Sådan gør du din WordPress-blog eller hjemmeside privat

Men før du begynder at skrive, skal du finde ud af, hvem du skriver til. Med andre ord, hvem er din målgruppe?

Når du blogger, anbefaler jeg, at du skriver om et emne, du er interesseret i og kan lide at tale om.

Vælg aldrig et emne, blot fordi du tror, ​​det vil tjene dig penge. Vælg i stedet noget, du virkelig er interesseret i.

Dette vil ikke kun forhindre din blog i at føles som en opgave, men det vil hjælpe dig med at relatere bedre til dine læsere og virke meget mere “rigtig”.

Her er et par ting, du skal huske på, når du vælger temaet for din blog eller et blogindlæg:

• Lidenskab – De mest succesrige bloggere blogger om emner, de har en passion for.

• Færdigheder – Du skal også vide, hvad du blogger om. Så tænk over, hvad du ved, og hvad du er god til.

• Efterspørgsel – Søgemaskinedata kan være din bedste ven, og gæt hvad, Pinterest er en søgemaskine. Hvad er nogle af de mest populære søgeemner på Google eller Pinterest? Der er milliarder af mennesker derude, der leder efter løsninger på deres problemer. Et godt værktøj som SEMRush kan hjælpe dig med at finde dem.

Ideelt set ville du være i stand til at ramme hvert af disse tre elementer.

Husk, uanset om det er rådgivning om at købe et fire-sæsonstelt eller vælge den rigtige farve blush til din hudtone, vil dine læsere komme til dig for at få hjælp til noget.

Så du skal ikke kun vælge en populær niche, men du skal også vælge en, hvor du kan levere reel værdi.

Hvis du giver dig tid til at finde ud af det nu og komme afsted på højre hånd, vil belønningen snart strømme ind!

Top tip:
Du behøver ikke at være professionel bager for at vide, hvordan man piskes smukke og lækre kager, småkager og tærter. I modsætning til hvad jeg lige har sagt, behøver du heller ikke rigtig at være dygtig til det du blogger om.

Du kan altid gå rejsevejen ved at tackle en ny udfordring eller gøre noget, du altid har ønsket at gøre, og lære dine læsere, hvad du lærer undervejs.

Trin 3 – Opret en Pinterest-konto

Nu er det officielt tid til at starte din Pinterest-pengeautomat ved at tilmelde dig en Pinterest-virksomhedskonto. Det er helt gratis at oprette.

Når du har oprettet din Pinterest-konto, skal du blot følge deres idiotsikre instruktioner for at oprette din hjemmeside på Pinterest. De gør processen til et stykke kage.

Top tip:
Når du udfylder din profilbiografi, skal du sørge for at inkludere så mange relevante søgeord som muligt. Ved at gøre det vil du gøre det nemmere for Pinterest-brugere at finde dig.

Trin 4 – Opret dine Pinterest-tavler og begynd at fastgøre

Med din konto oprettet kan du nu begynde at oprette tavler og fastgøre. Når du lige er startet, anbefaler jeg at lave stifter med Canva. Det er gratis at bruge og gør det virkelig nemt at lave pins.

På samme måde som du gjorde med din biobeskrivelse, skal du sørge for at inkludere nogle relevante søgeord i både dine tavler og pin-beskrivelser. Bare lad være med at fylde for mange af dem derinde. Drys dem i i stedet for.

Trin 5 – Deltag i nogle gruppebestyrelser

Gruppetavler kan ikke drive trafik ved bådmængden, som de gjorde engang, men jeg anbefaler stadig, at du tilmelder dig nogle gruppetavler, der er relevante for din niche.

Sikker på, at der nu lægges mere vægt på personlige bestyrelser, og du bør bestemt fokusere på at skabe dem, men du bør stadig prøve at deltage i nogle gruppetavler af topkvalitet også. Bare sørg for, at de ikke har for mange bidragydere, for Pinterest har en tendens til at kunne lide mindre gruppetavler.

Top tip:
Hvis du er seriøs omkring at tjene penge på Pinterest, så overvej at prøve Tailwind.

Det er et smart værktøj, du kan bruge til automatisk at planlægge pins til både personlige og gruppetavler. Det vil ikke kun give dig mulighed for at automatisere processen, men det vil også automatisk føre trafik til dine boards og blogs.

Trin 6 – Implementer displayannoncer

Med din blog og din Pinterest-konto oppe at køre, er det nu tid til at tjene nogle penge. Igen skal dine blogindlæg tilføje værdi og hjælpe dine læsere.

Med det af vejen er der to måder at tjene penge på Pinterest med en blog.

Den første måde er med displayannoncer.

Afhængigt af hvilket annoncenetværk du går med, din blogs popularitet og antallet af annoncer, du placerer på den, kan du tjene op til $10 for hver 1.000 sidevisninger, din blog modtager hver dag, hvilket er mere end muligt.

Det bedste af det hele er, at det kun er med Google AdSense. Selvom AdSense er fantastisk, hvis du lige er startet, fordi der ikke er noget minimumsantal af sidevisninger, du skal modtage, betaler de bestemt ikke bedst.

Heldigvis er der masser af andre højere betalende annoncenetværk derude at vælge imellem. Tag et kig på mine Google Adsense-alternativer.

Hvis du virkelig ønsker at booste din displayannonceindkomst, anbefaler jeg Mediavine. Efter at have skiftet fra AdSense til Mediavine var jeg i stand til stort set at fordoble min daglige indkomst fra displayannoncer med det samme antal sidevisninger.

🔥 Anbefalede:  Skrot metal: En komplet guide for begyndere

Efterhånden som du er i stand til at drive mere og mere trafik fra Pinterest til din blog, vil din indkomst vokse lige med det. Inden for et par måneder kan du nemt begynde at tjene 1.000 USD om måneden eller mere fra displayannoncer alene.

Når det er sagt, anbefaler jeg at starte med Google AdSense, simpelthen fordi Mediavine kræver, at enhver blog eller hjemmeside er mindst tre måneder gammel og har 25.000 eller flere månedlige sessioner, før de tilslutter sig deres netværk.

Men hvis du kan være tålmodig i denne periode og være tilfreds med at vokse din blog, Pinterest boards og følge, vil det helt sikkert betale sig.

Pointen her er at tjene penge på Pinterest med en blog er muligt. Det afhænger bare af, hvor meget du vil tjene penge, og hvor meget du vil, hvilket fører til det næste skridt.

Top tip:
Invester i dig selv og den rigtige bloggeruddannelse. Intet i livet er 100 procent garanteret, men den rigtige træning og uddannelse kan markant forbedre oddsene for din Pinterest og blogging succes.

De bedste investeringer er ikke i Bitcoin eller ukrudtsaktier. Ifølge multimilliardær investor Warren Buffet,

“Den bedste investering, du kan gøre, er i dig selv.”

Jeg er helt enig!

Ved at investere i dig selv og følge denne enkle, afprøvede og sande Pinterest-strategi, vil du få resultater. Så enkelt er det.

Trin 7 – Implementer affiliate links

De mennesker, der virkelig rakte ind med Pinterest, begyndte deres opstigning mod økonomisk frihed ved at søge, hvordan man tjener penge på Pinterest med affiliate links.

Hvorfor? Nå, for medmindre du laver og sælger dine egne produkter, er affiliate marketing, hvor det meste af din onlineindkomst sandsynligvis vil komme fra. Dette gælder især, hvis du beslutter dig for at tjene penge på Pinterest med en blog.

Mens AdSense og Mediavine kan give dig en pæn månedlig indkomst, kan affiliate marketing eksplodere, når det gøres rigtigt.

Du kan tjene penge på Pinterest via affiliate links med eller uden en blog, men først vil jeg gennemgå blogmetoden. Ikke alene virker denne metode, men den fungerer godt for både kort- og langsigtet indkomst.

Det lyder godt, men hvad er affiliate marketing?

Affiliate marketing har eksisteret i evigheder og er ansvarlig for at præge utallige online millionærer, så du ved sikkert alt om det allerede.

Men hvis udtrykket er nyt for dig, er det blot at anbefale produkter, du tror på, til dit online publikum. Det giver dig mulighed for at forbedre deres liv og samtidig tjene provision på deres køb.

Ikke for lurvet, vel?

Nå, med provisioner på op til 80 procent for nogle affiliate-programmer, kan affiliate marketing via en blog og Pinterest-trafik være livsændrende, men du skal vide, hvordan du gør det på den rigtige måde.

Så hvordan tjener du penge på Pinterest med tilknyttede programmer?

Først skal du have din blog sat op med fem eller flere indlæg. Når dette er gjort, kan du ansøge nogle affiliate netværk for at få adgang til affiliate tilbud.

Der er snesevis af forskellige affiliate netværk derude, du kan tilslutte dig, men to af mine favoritter er FlexOffers og Awin.

Når du er blevet accepteret i et af disse eller et andet affiliate-netværk, kan du begynde at ansøge til en række forskellige virksomheder og begynde at promovere deres produkter på din blog. Bare husk, kun promover ting, du virkelig kan lide, tror på og tror vil hjælpe dine læsere.

De vil forsyne dig med et link, der er unikt for dig, med dit affiliate-id. Du inkluderer blot linket i alle relevante blogindlæg, du opretter, og du vil modtage en kommission, hver gang nogen klikker på linket og køber produktet.

Nem peasy, ikke?

Nå, det er det, og det er det ikke. Der er faktisk hele kurser derude, som gennemgår alting meget mere detaljeret, men det er sådan den generelle proces fungerer.

Den virkelig svære del af at tjene penge med displayannoncer og/eller affiliate marketing er trafikgenerering. Når alt kommer til alt, bare fordi du bygger det, betyder det ikke, at de kommer.

Da jo flere øjeæbler, der læser, hvad du skriver, og tjekker, hvad du anbefaler, jo flere penge kan du tjene, hvad kan du gøre for at tiltrække flere øjeæbler?

Den gode nyhed er, at Pinterest er en gigantisk trafikmotor. Du skal simpelthen oprette dynamiske boards og engagerende pins for at tiltrække så mange pinners som muligt.

Jo flere folk ser dine tavler og pins, jo flere personer vil du have, der klikker sig videre til din blog. Jo flere der klikker sig videre til din blog, jo mere vil dine annoncer blive set, jo flere produkter vil du sælge, og jo flere penge tjener du.

Top tip: Prøv Canva, når du laver dine pins. Det kan hjælpe dig med at skabe nogle rigtige smukke stifter, der er designet til at drive en masse trafik til dine indlæg. Den gratis version har alle de funktioner og muligheder, enhver nybegynder kan have brug for.

Bare for at gentage, at tjene penge på Pinterest med en blog og affiliate marketing er rigtigt! Det er meget ægte!

Inden for et par måneder var jeg i stand til at skaffe jobophørende indtægter ved at dirigere trafik fra Pinterest til min blog, hvor jeg simpelthen skriver om det, jeg elsker, giver værdi til mine læsere og anbefaler fantastiske produkter, der tilfældigvis giver mig en pæn månedlig kommission checks.

Glem ikke omsætningen fra displayannoncer. I mit tilfælde er den månedlige indtægt fra affiliate marketing omkring det dobbelte af den indtjening, der genereres fra displayannoncerne på min blog.

🔥 Anbefalede:  Sådan bruger du ChatGPT: Den bedste guide til brug af ChatGPT i 2023

Så hvis din erfaring ligner min, og du genererer 5.000 USD om måneden i affiliate-salg fra din blog, skal du forvente at tjene mindst 2.500 USD om måneden kun på dine displayannoncer. Men igen, hver sag er forskellig.

Sådan tjener du penge på Pinterest uden en blog

Indtil dette tidspunkt har jeg kun talt om, hvordan man tjener penge på Pinterest med en blog. Men hvis du ikke er interesseret i at oprette en blog, kan du stadig tjene penge på Pinterest uden en.

Faktisk er her tre måder at gøre præcis det på:

1. Tjen penge på Pinterest med affiliate marketing

Du behøver ikke starte en blog for at tjene penge på Pinterest med affiliate marketing.

Det er rigtigt; i stedet for at tjene penge med tilknyttede links ved at drive trafik fra Pinterest til din blog, kan du blot indsætte affilierede links direkte i dine Pinterest-nåle, hvilket ville føre Pinterest-brugere direkte til de produkter eller tjenester, du promoverer.

Ja, du kan placere affilierede links direkte i dine Pinterest-nåle! Pæn!

Når det er sagt, anbefaler jeg stadig at gå blog-vejen. Hvorfor? Fordi en blog vil give dig så mange flere potentielle indkomstmuligheder.

Også Amazon og nogle andre virksomheder tillader ikke brugere at placere deres affilierede links direkte på Pinterest-nåle. Min erfaring ser ud til, at blogs også konverterer bedre.

Så det giver bare mening at gå det ekstra skridt med at oprette en blog. Tro mig, du behøver ikke at have en større end livet persona eller være en stor forfatter som EL James for at starte en blog og gøre den til en succes.

Ikke desto mindre er du velkommen til at teste, hvilken tilgang der fungerer bedst for dig.

Men hvis du tager den direkte affiliate-tilgang, så gør dig selv en tjeneste og brug hashtags som #affiliate i pin-beskrivelsen for at afsløre din status som affiliate med andre Pinterest-brugere.

Nok vil dit salg lide, men det er bedre end at blive sat på den frække liste.

2. Tjen penge ved at blive Pinterest Virtual Assistant

Pinterest betaler dig ikke direkte for at pin på deres platform, men andre mennesker betaler dig muligvis for at administrere deres Pinterest-konto. Som du kan forestille dig, kan dette indebære en del fastgørelsesaktivitet.

Mange online influencers og professionelle bloggere har alt for travlt til aktivt at administrere deres Pinterest og andre sociale mediekonti. Du kan spille en integreret rolle i deres forretning ved at gøre det for dem som en virtuel assistent.

Pinterest har vist sig at være en ekstremt kraftfuld platform til at generere trafik og indtjening til bloggere og store og små virksomheder. Hvis du elsker Pinterest og har lyst til at være Pinterest-ekspert, så er det at gå den virtuelle assistent-rute en god mulighed for at tjene penge på Pinterest.

Hvem ved, det kan endda være dit drømmejob. Selvom det ikke vil give dig indkomstloftet eller typen af ​​frihed, som en succesfuld blogejer kan, kan gode Pinterest VA’er tjene op mod $40-$50 i timen. Tal om færdigheder, der er værd at mestre! Se min guide til hvordan du bliver en virtuel assistent for mere information.

Hvis du vil finde ud af mere om, hvordan du bliver VA og arbejder hjemmefra, så tjek Ginas fantastiske guide til at arbejde som virtuel assistent.

3. Lav og markedsfør dine egne produkter

Har du nogensinde overvejet at starte en Etsy-butik? Gæt hvad, det behøver du ikke. Du kan muligvis sælge dine varer direkte fra Pinterest.

Fra tøj og tilbehør til møbler og boligindretning, hvis du laver det, er chancerne for, at du kan sælge det på Pinterest.

Som nævnt kan du også bruge Canva til at skabe pins og sælge varer, du tror vil hjælpe din målgruppe som affiliate.

Din tur til at tjene penge på Pinterest starter nu

Er du begejstret for at slutte dig til de tusindvis af andre, der tjener penge på Pinterest hver eneste dag?

Med en blog eller uden en, er der penge at tjene, du skal bare beslutte dig for at kravle ud på lemmen og gribe den. Tiden til at tjene penge med Pinterest er nu!

Kunne du lide dette indlæg? Hvis ja, så glem ikke at dele!

De følgende to faner ændrer indholdet nedenfor.

Mit navn er Jamie Spencer, og jeg har brugt de sidste 10 år på at bygge penge på at tjene blogs. Efter at være blevet træt af de 9-5, pendling og aldrig set min familie besluttede jeg, at jeg ville lave nogle ændringer og lancerede min første blog. Siden da har jeg lanceret masser af succesrige nicheblogs, og efter at have solgt min survivalist-blog besluttede jeg at lære andre mennesker, hvordan man gør det samme.