Sådan tjener du penge på nyhedswebsteder med annoncer

Følgende artikel hjælper dig med: Sådan tjener du penge på nyhedswebsteder med annoncer

Dette indlæg blev senest opdateret den 18. januar 2023

På grund af boomet af smartphones og tablets, fremkomsten af ​​sociale medier og den hurtige omfavnelse af næsten alle industrier inden for teknologi, er det garanteret, at vores chefleverandør af information og mening om offentlige anliggender ikke vil stå tilbage.

Med en masse, der flytter deres interesse til at lede efter information og nyheder online versus aviser, kan vi dybest set konkludere, at det er automatisk at tro, at brugertrafik ikke er et problem, folk går til online nyhedssider, og hvor der er høj trafik, er muligheden er det der pengene er.

så mens online nyhedsorganisationer som CNN, NYT, JPOST kan tjene penge på deres websted på andre måder (dvs. begivenheder, donationer, sponsorater osv.), vil denne artikel behandle i detaljer om, hvordan man tjener penge på nyhedssider i reklamearenaen. Lad os starte med at fortælle dig, hvem du skal samarbejde med, hvis du er i nyhedsbranchen.

Arbejd med de bedste annoncenetværk i nyhedsbranchen

Evolve Media – Den mest typiske annonceenhed for næsten alle nyhedssider er 728×90, og hvor Evolve Media kan levere fremragende CPM’er. Påfyldningsraterne er dog lave, så det kan kræve, at du konfigurerer det til tilbagesendelser. Ikke desto mindre er deres ydeevne fantastisk og er virkelig implementeringen værd. De fungerer også godt med mobilannonceenheder.

1) Media.net – De kan tjene penge på ALLE lande med en 100% fyldning. Dette annoncenetværk er et partnerskab med Bing og Yahoo! annoncer. Kør dem med et lavfrekvensloft med højere værdi-CPM’er.

🔥 Anbefalede:  Sådan får du en gratis Equifax-kreditscore og rapport i Canada

Klik her for at tilmelde dig Media.net og tjen 10 % ekstra for dine første 3 måneder!

2) Betroede medier – Comscore udnævnte dem til det næststørste annoncenetværk ved siden af ​​Google. Deres brugergrænseflade er en af ​​deres styrker. Du vil have fleksibiliteten til at konfigurere dine tags og tilbagesendte koder korrekt, hvilket resulterer i bedre omsætning og CPM’er.

3) Adblade / Taboola – begge disse annoncenetværk kører indbyggede annoncer. Disse annoncer er integreret med indholdet – annoncer, der er lidt informative og ikke generer øjnene. De ligner ikke typiske annoncer og har været meget effektive, uanset hvilken vertikal det er.

4) TOK Media – nyhedssider har masser af videoindhold i dem. Du ønsker måske at satse på det og bruge TOK Media. De kører gode CPM’er og opfyldningsrater.

Trion – de er et annoncenetværk, der specifikt kører mobilannoncer. De giver gode faste CPM-satser og lancerer en gang imellem forskellige kampagner, hvor udgiveren kan få en ekstra indtægtsstrøm.

Overvej de bedste annonceplaceringer

Vi nævner altid, at positionering er uendelige eksperimenter. Det, der kan være effektivt for andre nyhedssider, er muligvis ikke en effektiv opsætning i dit. Bemærk, at brugere er på siden for indhold og information. Over skillelinjen fungerer måske bedst, men tag altid hensyn til, at annoncer i artiklen også kan være effektive, men ikke så meget, at du måske vil irritere brugerne.

Og da de er ude efter information, så giv dem mere ved at anbefale historier – brug dine indbyggede annoncer under skillelinjen. Forstå din brugeradfærd og bland den med den grundlæggende annoncepositionering plus de bedste Google-tip om placeringer.

🔥 Anbefalede:  The Metaverse: En ny digital grænse eller et oppustet pengehul?

De fleste nyhedssider er høje i trafik, og så er indtægtspotentialet også højt. Da nyhedssider er et godt opholdssted for annoncører, er der stadig nogle, der skubber til og bryder reglerne. Den sidste ting, du gerne vil høre, er, at Google har deaktiveret din annoncevisning, eller i værste fald har de forbudt dit websted. Lav et kvalitetstjek en gang imellem på alle annonceplaceringer og implementering på dit websted.

MonetizeMore er dedikeret til at hjælpe dig med at øge omsætningen baseret på din branche. Tilmeld dig en Premium-konto hos MonetizeMore i dag at diskutere dine specifikke behov og løsninger.

Vi kan også tilmelde dig Google Ad Exchange – premiumversionen af ​​Adsense.


Table of Contents