Sådan tjener du penge på memes: Ultimativ guide

Følgende artikel hjælper dig med: Sådan tjener du penge på memes: Ultimativ guide

Sådan tjener du penge på memes

Memes er indgroet i moderne internetkultur. Du sender eller modtager sandsynligvis et meme hver dag. Tror du mig ikke? Her er en meme-stat, der vil blæse dit sind.

Det afslørede Instagram 1 million meme indlæg blive delt hver dag. Du læste rigtigt. 1 million om dagen.

Og det er kun Instagrams data. Memes kan blive delt online ved hjælp af andre sociale platforme. Hvis du bruger Facebook, Twitter eller endda LinkedIn, vil du se utallige memes. Det betyder, at det sande antal memer, der deles hver dag, sandsynligvis er i titusinder af millioner.

Memes er en sjov måde at kommunikere på. Selv når man diskuterer alvorlige emner, kan humoristiske memes bruges til at formidle følelser, der får et budskab igennem.

Som næsten alt andet, du kan gøre online, kan du tjene penge på memes. Det store spørgsmål er hvordan man tjener penge på memes.

Hvad er et meme?

Et meme er et billede, der er skabt for at formidle et budskab. Kvalitetsmemes inkorporerer popkulturreferencer. Billeder fra tv, film, tegnefilm, videospil og musik bruges ofte som basis for meme.

Berømte mennesker er også almindeligt brugt til at lave en sjov meme. USA’s præsident Joe Biden, milliardæren Elon Musk og rapperen Snoop Dogg er nogle af de berømtheder, der optræder i mange humoristiske memes.

En nøglekomponent i en god meme er brugen af ​​humor. Det originale billede vil ofte have tilføjet tekst eller bruge et redigeret billede for at fuldende vittigheden.

Morsomme memes bliver delt ved hjælp af sociale medier eller e-mail. Mærker anerkender betydningen af ​​memes i moderne kommunikation. Mange mærker har en brandambassadør. Denne brandambassadør sender meme-indhold på regelmæssig basis for at engagere sig med fans af mærket. At sende humoristiske memes hjælper ofte også med at tiltrække nye fans.

Kend dine memes

Et populært meme bliver delt på alle sociale medieplatforme. I den tid, det tager dig at læse dette indlæg, er mindst ét ​​internetmeme sandsynligvis blevet delt med dig. Hvis du ikke er en ivrig tilhænger af memes, er det værd at forstå de typer memes, der findes.

Tak Memes

Dank memes er memes, der normalt er blevet overbrugt. De kan være ironiske, stødende eller surrealistiske. Dank memes kan også referere til memes, der ikke længere anses for sjove. Nogle gange kan de blive omtalt som døde memer.

Meme aktier

Meme-aktier kaldes så, fordi en aktie har vundet popularitet hos investorer takket være memes. Et internetmeme oprettes og deles på sociale medier. Følgere begynder derefter at investere baseret på denne opfattede popularitet. Det gav anledning til navnet meme-aktier.

Traditionelle memer

Traditionelle memer (ofte kaldet en internetmeme) er de mest almindeligt delte memer. En meme-skaber tager et billede og tilføjer tekst for at gøre billedet til et sjovt meme.

Disse traditionelle memer deles ved hjælp af sociale medier og bliver en del af moderne internetkultur.

Video memes

Hvis du kører meme-sider, leder du altid efter nye måder at holde dit publikum underholdt. Video memes giver en meme side mulighed for at få flere visninger, da det er noget andet. I stedet for et stillbillede er videomemes korte klip, der er blevet redigeret for at gøre dem til et meme.

Viral meme

Et viralt meme er et meme, der vinder massiv popularitet næsten fra den ene dag til den anden. Hvis du er en meme maker, der skaber et viralt meme, kan du nyde succes natten over.

🔥 Anbefalede:  Sådan laver du 5K om måneden til at blogge (rigtige eksempler)

Nøglen er at konvertere det til en bæredygtig forretning. Mange virale memer forsvinder næsten lige så hurtigt, som de kom. Det er afgørende at få mest muligt ud af den indledende succes.

Hvor mange penge kan du tjene på memes

At tjene penge online fra memes kan være lukrativt. For eksempel sælges Disaster Girl meme for $500.000.

Hvor mange ekstra penge du tjener, afhænger af, hvad du tilbyder. At sælge meme-varer kan være rentabelt. Du kan vælge at oprette en meme-konto og sælge annoncer. Der er mange måder at tjene penge på online fra memes.

Her er et eksempel på en Instagram meme-konto, der havde stor succes. Elliot Tebele startede det populære sociale mediefirma Jerry Media i 2011. Virksomheden driver mange bemærkelsesværdige Instagram meme-konti. Det inkluderer @beige cardigan startet af Jessica Tebele, hustru til Jerry Medias grundlægger Elliot Tebele. Et sponsoreret opslag på en af ​​deres Instagram-sider vil sætte dig tilbage $30.000.

Med 3,9 millioner følgere bare på @beigecardigan bør populariteten af ​​en Instagram meme-side ikke undervurderes.

Som du kan se, er det fuldstændig muligt at tjene penge online fra memes. Lad os nu se de forskellige måder, du kan bruge memes til at tjene ekstra penge på.

Hvordan man tjener penge på memes

Disse afprøvede metoder er alle legitime måder at tjene penge på memes på. Du kan starte en meme-side, sælge meme-varer eller tjene krypto-salg af meme-NFT’er på NFT-markedspladsen.

Som meme maker behøver du ikke begrænse dig til én mulighed. Prøv dem alle og få så meget bank som muligt.

Fiverr

Fiverr er en koncertplatform, der giver freelancere mulighed for at tjene penge ved at bruge deres færdigheder. Du kan tjene penge på at sælge memes på Fiverr.

En hurtig søgning på Fiverr ved hjælp af søgetermen ‘memes’ afslører hundredvis af skabere, der tilbyder meme-indhold. Tilbyder at lave et meme NFT, et viralt meme og et sjovt meme vises alle i de øverste søgeresultater.

Den gode nyhed, hvis du vil være en Fiverr meme-skaber, er, at selvom der er en vis konkurrence, er der ikke en enorm mængde. Memefremstilling er stadig et nicheemne. Hvis du kan skabe kvalitetsmemes, kan du tjene ekstra penge på Fiverr.

Efterhånden som dit Fiverr-omdømme vokser, bør dit salg også.

Generer blogtrafik

Blogs har brug for én ting for at tjene penge. Trafik. Der er mange måder at drive trafik til en blog på, herunder ved at bruge memes.

Du kan oprette en Instagram meme-konto for at dele memes dagligt. Målet er, at enhver, der ser din Instagram meme-side, derefter går til din blog.

Den blogtrafik kan konverteres til kontanter. Blogs kan tjene penge ved at bruge annoncer, merch-salg og affiliate marketing. Din bankkonto kan nyde ekstra kontanter bare ved at dirigere trafik fra din Instagram meme-side til din blog.

Instagram

Instagram er en af ​​de bedste platforme til at tjene penge på memes. Det er fordi hele pointen med Instagram er, at fokus er på billedbaseret indhold.

Der er 2 episke måder at tjene penge på memes ved hjælp af en Instagram-konto. Her er begge dele.

Start en Meme Instagram-konto

Du kan starte en meme Instagram-konto. Når du har fået følgere, er det tid til at tjene penge.

Influencers kan tjene penge på Instagram fra annoncer, affiliate marketing eller et sponsoreret opslag. Selv et par tusinde følgere kan være nok til at begynde at tjene.

🔥 Anbefalede:  Sådan fortæller du, om din telefon er forfalsket

Virksomheder i alle størrelser vil betale dig for at komme i kontakt med dine følgere. Sørg for at poste kvalitetsmemes regelmæssigt på din sociale mediekonto. På den måde vil dit følgerantal fortsætte med at vokse. Influencers med flere følgere kan tjene mere.

Et godt eksempel er @epicfunnypage. Instagram meme-kontoen er dedikeret til at sende sjove memes. Takket være at have over 16 millioner følgere vurderes de influencers, der driver kontoen, at tjene over $90.000 Per år. Ikke dårligt til at sende sjove memes og videoer.

Sælg Meme Merch

Først skal du vælge en niche og begynde at skabe Instagram meme-indhold. Det meste af dit meme-indhold skal være memes relateret til din valgte niche. Selvom det er fint at sende relaterede indlæg. Lad være med at forvirre din målgruppe ved at poste memes, der ikke passer til din sociale mediekonto.

For eksempel kunne en meme-producent, der fokuserer på pengememes, lave memes med milliardæren Elon Musk, den amerikanske dollar eller endda USA’s præsident Joe Biden. Alle disse emner og mere kunne indgå i et pengememe.

Når du har udviklet en populær meme-side, kan du oprette produkter til at sælge, der indeholder disse memes.

Hættetrøjer, krus og tasker kan alle sælges ved hjælp af dine designs. Du kan sælge digitale produkter med memes. Mobile tapeter, printables og pauseskærme er alle populære.

For at sælge dine designs kan du åbne en Etsy-butik eller bruge en Print-on-Demand-virksomhed som Printify.

Din Instagram meme-konto hjælper med at drive trafik til din onlinebutik. Det betyder mere salg for dig.

NFT’er

NFT’er er den seneste del af kryptoboomet. Hvis du ikke ved, står NFT for non-fungible token.

En NFT er en billedbaseret digital genstand. De kan købes og sælges som krypto ved hjælp af en NFT-markedsplads.

En måde at tjene penge på memes er at lave og sælge NFT’er baseret på en meme. The Overly Attached Girlfriend meme blev præget som en NFT i 2021 og solgt for en utrolig $411.000.

De fleste populære memer har allerede fået NFT-behandlingen. Det betyder ikke, at der ikke er masser af plads til flere på NFT-markedet. Det kan dog være nødvendigt at være kreativ.

Åbn en Etsy Store

En Etsy-butik giver dig adgang til millioner af kunder over hele verden. Du kan sælge alt på Etsy, inklusive produkter med meme-tema.

Lad dit kreative sind tage over. Du kan skabe kunstværker såsom malerier eller skulpturer ved at bruge memes som inspiration.

Andre ideer omfatter tilpasning af produkter ved hjælp af memes. Tasker, t-shirts, klistermærker og jakker kan alle tilpasses med sjove memes.

At gennemse Etsy efter meme-inspirerede produkter afslører tusindvis af muligheder. Det inkluderer en sælger, der tilbyder “This Is Fine”-meme på et klistermærke.

Print-on-Demand

Print-on-Demand (POD) er en fantastisk måde at tjene penge online. Du kan sælge seje meme-inspirerede designs uden at skulle opbevare noget lager.

Kom i gang ved at samarbejde med et POD-firma. Top POD-virksomheder at prøve er:

  • Printify
  • Redbubble
  • Trykt

Alt du skal gøre er at oprette dine designs og liste dem. De kan printes på tøj, vægkunst, klistermærker, papirvarer og meget mere.

Din trykkepartner klarer resten. Pakning, forsendelse og fremstilling varetages alle af POD-virksomheden.

Det giver dig frihed til at læne dig tilbage og samle dine penge.

Youtube

YouTube-indhold er vildt varieret. En idé er at sammensætte meme-kompileringsvideoer, som kan ses på din YouTube-kanal.

🔥 Anbefalede:  Sådan opretter du et direkte link til dine Google Drive-filer

Meme-videoer kan have musik afspillet i baggrunden. Du kan lave en voiceover og tale gennem memerne. Eller fortæl en historie ved at bruge sjove memes som visuel hjælp.

For at begynde at tjene penge på din YouTube-kanal skal du bruge 2 ting:

  1. 1000 abonnenter
  2. 4000 timers visningstid

Når du når disse mål, kan din YouTube-kanal tjene penge. Populære måder at tjene penge på YouTube omfatter annoncer, affiliate marketing, et sponsoreret indlæg og salg af merchandise.

Ofte stillede spørgsmål

Er memes ophavsretligt beskyttet?

Lov om ophavsret er kompleks, og memer er ikke direkte beskyttet. Fair brug love betyder, at du normalt kan gengive de fleste memer for at bruge dig selv.

Afhængigt af hvordan du vil tjene penge på memes, kan det være bedst at undgå at tjene penge på noget, der er enormt kommercielt. For eksempel alle karakterer, der ejes af Disney.

Kan jeg få en passiv indkomst fra memes?

Passiv indkomst er, når du tjener en almindelig indkomst uden at skulle arbejde mere.

Print-on-Demand er en fantastisk måde at tjene en passiv indkomst på fra memes. Opret dine designs, angiv dem til salg, og fortsæt med at samle den søde passive indkomst.

Hvordan laver jeg mine egne memes?

Nu ved du, hvordan du tjener penge på memes, du skal lære, hvordan du bliver meme-maker. Den gode nyhed er, at du kan bruge en meme-generator til at lave din egen populære meme på få minutter.

At lave et populært meme er ikke så svært, som du tror. Start med at søge online efter en meme-generator. Vælg derefter din memeskabelon, rediger og del meme ved hjælp af din sociale mediekonto.

Hvad gør et vellykket meme?

Det er nemt at lave memer. Du kan bruge en meme-generator til hurtigt at lave enhver meme, du kan komme i tanke om. Det virkelige talent er at lave en populær meme.

For at gøre dette skal din meme være sjov, unik og relaterbar. Du vil bemærke, at de fleste memer har billeder, der kan genkendes med det samme. Præsident Joe Biden, milliardær Elon Musk og den tidligere amerikanske præsident Barack Obama er eksempler på populære meme-billeder på grund af deres øjeblikkelige genkendelse.

Hvem er Kyle Fernandes?

Kyle Fernandes er administrerende direktør og grundlægger af Meme chat. Hvis du er en meme-skaber, så kan Meme Chat være en fantastisk måde at dele og drage fordel af dine memes på. Platformen blev lanceret af Kyle Fernandes i 2019. I dag er platformen meget brugt til at dele kvalitetsmemes og hjælpe deres skabere med at tjene penge online.

Anbefalede: Sådan starter du en pakke- og forsendelsesvirksomhed | Guide

Sådan tjener du penge på memes