Sådan tjener du penge på barselsorlov: 25 måder at blive betalt på

Følgende artikel hjælper dig med: Sådan tjener du penge på barselsorlov: 25 måder at blive betalt på

Fødslen af ​​et barn er en tid med glæde og spænding, men de økonomiske konsekvenser kan være betydelige og barske. Family Medical Leave Act (FMLA) tilbyder op til 12 ugers orlov til nyfødtpleje, men der er ingen krav om, at en arbejdsgiver skal finansiere det. En undersøgelse foretaget af Breeze viste, at 74 % af kvinderne ikke ville have nogen pengeopsparing tilbage efter otte ugers ulønnet barselsorlov.

Nogle virksomheder tilbyder betalt barsels- og fædreorlov, men tingene kan blive udfordrende, hvis det ikke er tilgængeligt for dig. Det er en god idé at tilføje supplerende indkomst for at mildne det økonomiske slag. Hvis du venter din første baby eller tilføjer et andet medlem til din familie, er der måder at tjene ekstra penge på. Nogle af disse muligheder kan endda blive en fuld- eller deltidskarriere.

Rigtige måder at tjene penge på barselsorlov online

Her er nogle legitime måder at tjene ekstra indkomst online på, mens du er på barsel. Du vil være i stand til at have tid med din nye baby og have en fleksibel tidsplan.

1. Transcriptionist

Hvis du kan skrive hurtigt, har adgang til en computer og har god koncentration, kan du tjene penge på at arbejde som transskriptionist. Du lytter til en lydfil og skriver ordene ind i et dokument.

Som nybegynder kan du tjene op til $15 i timen med transskriptionsjob, som kan stige til $30 i timen, når du får mere erfaring. Hvis du kan lide transskriptionsarbejde, kan du endda udvikle din egen virksomhed og finde dine egne kunder.

Et af de bedste steder at komme i gang er Transscribe Anywhere, og de har endda et minikursus for at få dig i gang.

2. Freelance skrivning

Hvis du har flair for at skrive, kan du tjene penge på at arbejde som freelanceskribent. Dette kan være en fuld- eller deltidskarriere, og det er et fantastisk job for gravide kvinder eller nybagte mødre.

Dette er et fleksibelt job, du kan tilpasse det til eksisterende forpligtelser, og der er masser af måder at starte på. Nogle af de bedste freelanceplatforme for forfattere inkluderer Upwork, Fiverr og Toptal. Her kan du komme i kontakt med potentielle kunder, vise dine talenter frem og deltage i en lang række spændende projekter.

Lønsatserne for freelanceskribenter varierer betydeligt. Den bedste tilgang er at specialisere sig inden for et bestemt område, såsom sundhed, fitness, forretning, familie osv.

3. Freelance korrekturlæsning

Hvis du nogensinde har fundet dig selv i at rette artikler, som du læser online, kan du være en ideel kandidat til en freelance korrekturlæsning.

Mange forlag tager produktionen af ​​indhold af høj værdi seriøst, og de har brug for pålidelige korrekturlæsere.

For at dygtiggøre dig i denne rolle har du brug for gode grammatiske færdigheder, øje for detaljer og en ægte passion for godt indhold. Det bedste kursus til at komme i gang er Korrekturlæsning hvor som helst.

4. Virtuel assistent

At arbejde som virtuel assistent (VA) er en populær rolle for gravide kvinder og nybagte mødre. Kunder har brug for fjernassistance til at udføre visse opgaver, der fjerner dem fra at drive deres kerneforretning.

Typiske opgaver omfatter admin, dataindtastning, redigering, korrekturlæsning, planlægning, fakturering, besvarelse af e-mails, ghostwriting og meget mere.

Det er et varieret arbejde, hvor du kan udvikle nye kompetencer, og du kan planlægge opgaverne omkring eksisterende forpligtelser. En ny virtuel assistent kan tjene $15 per time, med erfaring, som kan stige til $60 per time eller mere. Du kan arbejde med flere kunder for at gange din timeindtjening, hvis du er organiseret.

Se vores liste over virtuelle assistentjob for at hjælpe dig i gang.

5. Social Media Management

Hvis du er social media kyndig, kan du bruge disse færdigheder som social media manager. At have en tilstedeværelse på Twitter, Facebook, Instagram og andre platforme er afgørende for, at virksomheder kan booste deres profil.

I denne rolle vil du oprette og planlægge opslag, interagere med følgere, svare på kommentarer, besvare private beskeder og meget mere. Samlet set er det en af ​​de bedste måder at tjene penge online.

En social media manager kan tjene omkring $30 – $50 i timen. Det kan dog tage tid at finde kunder. Du bliver nødt til at besøge jobtavler, interagere på sociale medier eller endda besøge fysiske virksomheder for at tale med potentielle kunder. Du kan også udnytte dit eksisterende netværk ved at tale med virksomhedsejere, som du kender.

Får du et godt omdømme og få kunder, kan dette blive til en fuldtidskarriere.

6. Opret og sælg printables

Mange mennesker bruger fysiske trykte kopier af emner som journaler, planlæggere, arrangører og andre værktøjer.

Hvis du har et godt øje for design, kan du skabe og sælge printables i specifikke nicher. Mulighederne omfatter bullet journals, budgetplanlæggere, graviditetsplanlæggere, indkøbslister og meget mere. Det kan være print-at-home varer, som dine kunder køber og downloader.

Det bedste ved denne mulighed er muligvis, at den er relevant for stort set enhver niche eller branche. Hvis du er interesseret i økonomi, kan du oprette finansielle printables. Hvis du er interesseret i organisation, kan du oprette printables omkring planlægning og organisering. Hvis du er til fitness, kan du oprette printables til sundhed og fitness. Du forstår pointen.

Og hvis du ikke er designer, kan du hyre en designer på Fiverr til at skabe printables for dig.

Etsy er langt den største markedsplads for salg af printables. Hvis du vil lære, hvordan du starter en Etsy-butik og sælger dine digitale printables, anbefaler vi stærkt E-Printables-kurset fra Gold City Ventures.

7. Start en Etsy Shop

Printables er ikke det eneste, du kan sælge på Etsy. Hvis du kan lide at lave smarte ting, kan du tjene penge med en Etsy-butik.

Nogle populære håndlavede genstande omfatter kunst, strik, stearinlys, sæber, smykker og mere. Der er masser af muligheder for at udforske din kreative frihed, og nogle sælgere gør dette til et fuldtidsjob.

Se vores liste over Etsy shop-ideer for at hjælpe med brainstorming.

8. Grafisk design

Du har brug for et specifikt sæt færdigheder for at arbejde som freelance grafisk designer. Det er vigtigt, at du har kendskab til Photoshop, InDesign og Illustrator. Men hvis du allerede har færdighederne og viden, kan det være den perfekte måde at tjene penge på at hente designkoncerter for kunder.

🔥 Anbefalede:  6 tips til at se godt ud i Business Headshots

For at finde kunder og etablere et ry for godt design, skal du oprette en profil på en eller flere freelancersider som Upwork. Indkomstpotentialet er fremragende, og arbejdet kan udføres på deltid eller fuld tid.

9. Print-on-Demand

Som vi nævnte tidligere, kan folk virkelig godt lide fysiske produkter. Dette er en fantastisk lille virksomhed for mødre, der tager sig af babyer og småbørn, især hvis du har nogle kreative færdigheder. Du skal blot oprette nogle sjove designs og uploade dem til print-on-demand-websteder som Redbubble. Når det er købt, opfylder de ordren, og du får betaling.

Du kan sælge forskellige produkter, herunder t-shirts, kaffekrus, klistermærker, muleposer og meget mere. Opstartsomkostningerne er minimale, men du har brug for gode designs for at skille sig ud fra mængden.

Læs vores artikel Sådan starter du en print-on-demand-virksomhed for mere.

10. Start en blog

At starte en blog er en fleksibel måde at arbejde og tjene penge på, men det kræver en masse indsats og lidt tålmodighed at blive rentabel. Der er tusindvis af inaktive blogs online, fordi mange starter og giver op. Det er vigtigt at vælge et emne, du brænder for, så din motivation og interesse holder.

Blogging er en god mulighed, hvis du ønsker en fleksibel online forretningsmodel, som du kan fortsætte med at arbejde på, efterhånden som dit barn vokser. Det er ikke det bedste, hvis du skal tjene penge med det samme.

Selvom det kræver meget arbejde at få succes, er indkomstpotentialet fra en succesfuld blog ubegrænset. Blogs kan tjene penge på annoncer, affilierede programmer, sponsoreret indhold eller ved at sælge produkter og tjenester.

Din blog kan generere et par hundrede dollars om måneden, eller du kan se massiv succes, der resulterer i en seks- eller syvcifret indkomst.

11. Start en YouTube-kanal

Dette svarer til blogging, da du har brug for gode præsentationsevner for at starte og udvikle en YouTube-kanal. Det kan tage lang tid at opbygge en tilhængerskare for at tjene penge på din kanal og tjene annonceindtægter, men det langsigtede indkomstpotentiale er ubegrænset.

Hvis din kanal bliver populær, kan du tjene tusindvis af dollars om måneden eller mere. Men regelmæssige uploads er essentielle, og mange mennesker oplever at blive brændt ud, hvis de arbejder alene.

Dette er endnu en mulighed, der er et godt valg, hvis du har et langsigtet fokus, men ikke den rigtige mulighed, hvis du har brug for penge nu.

12. Opret et online kursus

Du kan tjene penge med et online kursus, hvis du har værdifuld viden om et bestemt emne. Nogle formel undervisningsviden vil være nyttig, når du opretter dit kursus, men det er ikke et krav.

Der er kurser om stort set alt, hvad du kan forestille dig, og du behøver ikke at være verdens førende ekspert på emnet. Du skal vide mere end de mennesker, du underviser, så der er sikkert flere emner, du kan dække lige nu.

Du kan tilbyde dit kursus gennem en platform som Skillshare, eller bruge Teachable til at bygge et websted til dit kursus og sælge det på egen hånd.

Dette er en fremragende forretning, men det er ikke en hurtig måde at tjene penge på. Det kan tage lang tid at bygge dit kursus, perfektionere det og promovere det.

13. Online vejledning

At arbejde med online vejledning er en hurtigere måde at tjene penge på at formidle din viden til andre. Hvis du kan lide at undervise, kan du arbejde med online undervisningsplatforme som Tutor.com (se vores liste over online vejledningsjob for flere ideer). Du har muligvis brug for specifikke uddannelseskrav, såsom en bachelorgrad, men der er nogle mindre formelle veje at udforske.

En online tutor kan tjene omkring $15 i timen, hvilket kan stige til $25+ i timen med erfaring. Spidstimerne er tidlig morgen og aften på grund af tidsforskelle, hvilket er fremragende, hvis du vil undervise udenlandske studerende i engelsk. Du kan tjene penge, når dine børn er gået i seng.

14. Hjemmekundeservice

I de senere år er efterspørgslen efter fjernarbejde og hjemmeindkøbsroller steget. Som kundeservicemedarbejder i hjemmet vil du håndtere kundeforespørgsler, klager og e-mails.

For at dygtiggøre dig i denne rolle skal du arbejde effektivt og tilbyde fremragende service til kunderne. Mange arbejdsgivere beder om et gymnasieeksamen, og nogle kan endda kræve en universitetsgrad, selvom dette normalt ikke er tilfældet. Godt kendskab til teknologi og moderne kommunikation er afgørende, men der kan tilbydes træning på arbejdspladsen.

En kundeservicemedarbejder hjemme kan forvente at tjene omkring $15 i timen til at starte. De tre bedste platforme for begyndere inkluderer The Chat Shop og Outplex.

15. Dataindtastning

Dataindtastning kan være en åndssvag opgave, men det er nemt, og du kan tjene op til $17 i timen uden særligt udstyr eller færdigheder.

Dette arbejde er fleksibelt, du kan nemt tilpasse det omkring graviditet eller børneopdragelse, og det kan være på deltid eller fuld tid. Der er mange platforme, hvor dette arbejde er let tilgængeligt, og alt hvad du behøver for at komme i gang er en grundlæggende profil.

16. Mikroopgaver

En mikroopgave er en lille opgave, der endnu ikke kan automatiseres med bots eller AI. De er nemme at fuldføre, for eksempel ved at identificere billeder, transskribere korte lydklip, skrive korte afsnit, kategorisere data og mere.

Der er tale om fleksjob, men indkomstpotentialet er begrænset, og det vil ikke erstatte indkomsten fra et fuldtidsjob. Når det er sagt, kan du udføre mikroopgaver omkring andet arbejde, og fleksibiliteten er ret attraktiv.

Alt du behøver for at komme i gang er en højhastigheds internetforbindelse og en platform at arbejde på, såsom Amazons MTurk eller Clickworker. Se vores liste over microtask-websteder for flere muligheder.

17. Tag undersøgelser

Hvis du tilmelder dig et undersøgelseswebsted som InboxDollars, Swagbucks eller Survey Junkie, kan du blive betalt for at dele dine meninger om forskellige emner, produkter og tjenester.

Undersøgelserne varierer i længde, og de længere har en tendens til at betale mere. Dette vil ikke erstatte et deltids- eller fuldtidsjob, men hvis du arbejder med flere undersøgelseswebsteder, kan du tjene et par hundrede dollars om måneden i din fritid.

🔥 Anbefalede:  19 bedste måder at booste din motivation for at tjene penge

Indtjeningen kan indløses som gavekort, kontantbetalinger og mere, afhængigt af det websted, du arbejder med.

Offline måder at tjene penge på, mens du er på barsel

Hvis du foretrækker ikke at arbejde online, er der også nogle muligheder for at arbejde i dit lokalområde.

18. Sælg ting, du ikke har brug for

Lad os se det i øjnene, de fleste af os har ting, vi ikke har brug for, der roder i vores hjem. At sælge dem for at tjene penge er en afprøvet måde at tjene penge hurtigt. Du kan sælge dem på Facebook Marketplace og eBay eller afholde et garagesalg i dit hjem.

Nogle af de bedst sælgende varer omfatter spil, spillesystemer, ure, smykker, babyartikler, elektronik, graviditetstøj, elværktøj og små husholdningsapparater.

19. Loppemarkedsvending

Hvis du ikke vil sælge dine egne ting, kan du tjene gode penge på at vende andres uønskede ting i stedet for.

Dette er en stor sidejagt, hvis du har øje for et kup, og det kan endda udvikle sig til en fuldtidsindkomst.

En af de bedste måder at starte på er en gratis workshop fra Flea Market Flipper, der lærer dig nogle professionelle hemmeligheder.

Du kan også se vores liste over de nemmeste ting at vende for profit.

20. Flip Møbler

At købe billige brugte møbler, ordne dem (maling, bejdse, polstring, nyt isenkram osv.) og vende det for en fortjeneste er et levedygtigt sidetræf. Nøglen til succes er at købe møblerne til en lav pris og sælge dem med en sund fortjeneste.

Loppemarkeder og garagesalg er gode steder at finde møbler, såsom skriveborde, stole, borde og meget mere. Der er endda sider, hvor møbler tilbydes gratis, hvis du samler dem. Eller du kan finde et stykke langs vejen, der er sat ud til affaldsindsamling.

Hvis du bliver god til at vende møbel, kan du vende et stykke og sælge det på mindre end en uge. Du vil også nyde at tage noget gammelt og uønsket og gøre det til noget værdifuldt. Det er en fantastisk måde at tjene penge på.

21. Udlej Lagerplads

Hvis du har lidt ekstra plads i dit hjem, som kan bruges til at opbevare genstande, kan denne plads lejes for at skabe en ny indkomststrøm.

Der er altid lokale folk, der leder efter kort- eller langtidsopbevaring i dit område. En af de bedste platforme er Neighbour. Du kan oprette en fortegnelse og leje din loftsrum, kælder, garage, skur eller endda et sted i din indkørsel ud. Platformen forbinder dig med lokale potentielle lejere, og de håndterer endda betalingsopkrævningen.

22. Udlej en autocamper eller autocamper

Hvis du ejer en autocamper eller autocamper, kan den lejes, når du ikke bruger den (hvilket nok er det meste af tiden). RVshare er en peer-to-peer platform, der forbinder dig med lejere, der ønsker at tage en RV pause. Hvis du lejer dit køretøj i et par måneder om året, kan du tjene tusindvis af dollars med minimal indsats.

23. Udlej en lastbil

Ved at arbejde på et lignende princip som RVShare kan du leje en varevogn eller lastbil med Fetch for at tjene nogle ekstra penge. Køretøjet kan lejes pr. time, dag eller på bestemte dage i løbet af ugen.

De fleste mennesker har ikke en lastbil eller varevogn, og de skal muligvis leje en for at flytte et møbel, et apparat eller noget andet. Hvis du har en lastbil eller varevogn, som du er villig til at leje, er dette en glimrende måde at generere primært passiv indkomst.

Fetch vil markedsføre din lastbil eller varevogn til lejere i dit område. De tilbyder også en valgfri enhed, der giver lejere mulighed for at låse køretøjet op med deres smartphone. Takket være denne enhed behøver du ikke engang møde lejere ansigt til ansigt.

24. Yde børnepasning

Hvis du nyder at passe en nyfødt eller et lille barn, kan du tjene ekstra penge på at arbejde for andre mødre, der leverer babysittertjenester.

Vi foreslår ikke at starte en større dagbilservice. I stedet taler vi om at se et eller to børn ud over dit eget. Du kender måske andre forældre, der er interesseret i privat børnepasning i stedet for at sende deres baby eller barn til en større udbyder.

Før du starter, skal du tjekke din statslovgivning for at fastslå, hvor mange børn du kan passe uden at ansøge om en dagplejelicens.

25. Dyrepasning

Hvis du nyder at tilbringe tid med dyr, kan du tjene gode penge med en hunde- og kæledyrspasservirksomhed.

Den bedste måde at starte på er med en dedikeret platform som Rover. Når du har oprettet din profil, kan du oprette forbindelse til kunder i dit område, som har brug for dine tjenester.

For at arbejde på disse platforme skal du bestå et baggrundstjek og vælge en forsikringspakke. Når du først har fået et solidt ry for omsorg og service, kan du opbygge en mere betydningsfuld forretning med promovering på sociale medier og flyers i dit nabolag.

Fordi dette er din egen virksomhed, kan du skræddersy dine præferencer for at gøre livet lettere. Hvis du for eksempel er gravid, og du ikke kan håndtere større hunde, kan du vælge kun at arbejde med små hunde.

Det er vigtigt at sikre, at alle hunde, du har i dit hjem, er gode med babyer og børn.

Bonus: Find uafhentede penge

Det anslås, at der er $42 milliarder i uhævede ejendom og penge i USA i dag (kilde). Pengene står der og venter på at blive krævet af de retmæssige ejere, og det er værd at tjekke, om noget af det er dit.

Disse kontanter kan være flere steder, herunder bankkonti, aktier, uindløste udbytter, IRS-refusioner og andre steder. Nogle bureauer sporer uafhentede penge, herunder Missingmoney.com og Unclaimed.org.

Det tager kun et par minutter at tjekke og se, om du har krav på nogle af disse manglende penge, så det er et forsøg værd.

Kend dine juridiske rettigheder

Det er vigtigt at forstå dine rettigheder i henhold til statslovgivningen, og den gode nyhed er, at nogle stater har vedtaget love for at forbedre arbejdssituationen for nye forældre. Der kan være statsstøttede betalte forældreorlovsprogrammer eller regler, der kræver, at arbejdsgiveren tilbyder visse fordele. Slå op, hvad din stat har at tilbyde med hensyn til barselsdagpenge for at sikre, at du får det, du har ret til.

🔥 Anbefalede:  22 måder at tjene penge online i 2021

I henhold til føderal lov kræver FMLA, at visse arbejdsgivere giver arbejdere op til 12 ugers ubetalt forældreorlov og holder et job uden at fyre medarbejderen. Omkring 56 % af arbejdstagerne vil kvalificere sig til denne beskyttelse, og du skal finde ud af, om du er berettiget. Dette kan give en vis beskyttelse mod uretfærdig fyring, hvis du tager forældreorlov.

Du kan være berettiget til arbejdsgiverydelser, og du skal forstå disse, før du tager familieorlov. Brug lidt tid på at undersøge din arbejdskontrakt og tal med menneskelige ressourcer for at finde ud af, hvad du kan være berettiget til. Det er vigtigt at informere din arbejdsgiver om dine forældreorlovsplaner i god tid for at sikre, at de kan arrangere dækning. Hvis du har modtaget en medarbejderhåndbog på dit job, er det en god idé at tjekke og fremhæve de relevante forældreorlovssider for nem reference.

Hvordan overlever du ulønnet barsel?

Som du kan se, er mulighederne for bistand på stats- og føderalt niveau ret begrænsede. Så det er op til forældrene at udtænke økonomiske løsninger for at undgå trængsler under barsel. At stole på din partners løn eller få hjælp fra din familie kan være nyttigt. Men nogle kreative løsninger kan være nyttige til at dække nogle regninger under barsel:

Tegn en kortvarig invalideforsikring

En kortsigtet invalideforsikring betaler en vis procentdel af din løn over en flerugers periode, når du ikke arbejder. At føde et barn betragtes som et kortvarigt handicap for mange forsikringsselskaber.

Køb ikke forsikringen, når du er gravid, fordi den betragtes som en allerede eksisterende tilstand, og du vil ikke være dækket. Så der kræves noget avanceret økonomisk planlægning for at bruge dette tip.

Forhandle betalt barselsorlov

Hvis du er på god fod med din arbejdsgiver, og du udfylder en kritisk stilling, kan det være muligt at forhandle med dem om at få noget betalt barsel. Selv et par dages betalt orlov kan være en stor hjælp.

Det kan være værd at kontakte andre gravide kollegaer for at få støtte. En gruppe vil altid have mere træk, når de henvender sig til en sympatisk chef eller en god personaleafdeling.

Henvendelse til velgørende organisationer

Hvis du er i en dårlig økonomisk situation, kan du henvende dig til en velgørende organisation, der hjælper mødre ved at levere det grundlæggende. En velgørenhedsorganisation i dit lokalområde kan tilbyde gratis bleer, modermælkserstatning eller anden hjælp.

Andre indkomst hacks

Hvis du får betalt fri fra dit job, er det en god idé at maksimere eventuelle feriedage. Du kan få et par dages betalt orlov for at mildne det økonomiske slag.

Der kan være deltidsarbejde, du kan påtage dig under graviditeten, men når du nærmer dig terminsdatoen, er fysisk arbejde ikke en mulighed.

Søg altid efter ekstra støtte. Du kan finde eller have venner med udvokset babytøj, autostole, brugte tremmesenge, som du kan opskalere, og andre værdifulde ting. Disse vil alle reducere omkostningerne ved at have en ny tilføjelse til din familie.

Har du lov til at tjene penge, mens du er på barsel?

Ja du kan. Uanset om din barsel er betalt eller ulønnet, kan du tjene penge ved at gøre andre ting, medmindre det specifikt er forbudt i din kontrakt eller ansættelsesaftale. Generelt er alle de muligheder, vi har dækket, på bordet.

Hvordan fungerer barsel?

Oplysningerne om din barselsorlov vil variere afhængigt af din arbejdsgiver. FMLA giver beskyttelse, så du ikke mister dit job på grund af manglende arbejde efter at have fået en baby, men det overlader de fleste af vilkårene i hænderne på arbejdsgiveren.

Nogle arbejdsgivere tilbyder betalt barsel eller faderskab op til en bestemt længde. Typisk vil du modtage din løn og også opretholde fordele som sygesikring. Andre arbejdsgivere kan tilbyde ulønnet barsel. Og nogle arbejdsgivere, der tilbyder betalt barsel, giver dig også mulighed for at forlænge den med en periode med ulønnet orlov. Du får ikke løn i denne periode, men det beskytter dit job i længere tid.

Sørg for at tjekke med personaleafdelingen hos din arbejdsgiver for at få alle detaljer om de barselsorlovsydelser, der er tilgængelige for dig.

Sidste tanker om at tjene penge på barselsorlov

Barselsorlov skal være en tid til at nyde at være hjemme med den nye tilføjelse til din familie. Men hvis du ikke har adgang til betalt barselsorlov, bliver du nødt til at undersøge andre muligheder for at finansiere denne periode af dit liv.

Det kan være svært at tjene en fuldtidsindkomst, men det er muligt at udvikle en sidejagt, der dækker nogle af regningerne. Mange af disse sidekampe kan udvikles til en fuldtidsarbejde-hjemme-karriere, hvis du ikke ønsker at vende tilbage til arbejdet. Dette kan give dig en fleksibel måde at tjene penge og tilbringe tid med dine nyfødte, småbørn og ældre børn derhjemme.

Table of Contents