Sådan tjener du penge på at leje din bil på Turo

Følgende artikel hjælper dig med: Sådan tjener du penge på at leje din bil på Turo

Lej din bil på Turo

Turo er verdens største peer-to-peer delebilsmarked og hævder, at ejere i gennemsnit tjener 500 USD om måneden.

Hvis du har en bil siddende på dit drev, som næsten ikke bliver brugt, kan det tjene et par hundrede dollars hver måned med meget lidt arbejde fra din side.

Men hvordan virker Turo? Og er det sikkert at leje sin bil ud til fremmede?

I denne anmeldelse giver vi dig alt, hvad der er at vide om delebiler og viser dig hvordan man tjener penge på at leje sin bil på Turo.

Hvad er Turo?

Turo er et af de førende delebilsselskaber i Storbritannien, USA, Canada og Australien. Tidligere kendt som RelayRides giver Turo bilejere mulighed for at leje deres biler ud til folk i området for at tjene ekstra penge.

Mens apps som Uber og Lyft tilbyder ride-hailing som en taxatjeneste, lader Turo folk leje en bil ud, de selv kan køre. Tænk på det som en biludlejningsside, men ejerne af bilerne er almindelige mennesker, der bor i nærheden.

For folk, der ikke ejer deres egen bil, kan dette være fantastisk til dagsture, jobsamtaler, udforske en ny by eller hente nogen i lufthavnen – alt sammen uden bekymringen om at skulle vente på en taxa.

Turo er normalt meget billigere end traditionel billeje, og det er ikke begrænset til chauffører over 25 år.

Den måske vigtigste fordel er udbuddet af biler. Fra en Ford Focus til en luksus Jaguar, der er noget for enhver smag på Turo.

Der er endda i øjeblikket en Lambo til leje i LA til kun 700 $ for dagen – hvilket er en tyveri sammenlignet med traditionelle billejepriser.

Hvor er Turo tilgængelig?

Turo er i øjeblikket tilgængelig i USA, Storbritannien, Canada og Australien. Det er dog ikke tilgængeligt i alle byer, så du bliver nødt til at tjekke, om det er i dit område.

Dens største platform er i øjeblikket USA. I Canada er Turo kun tilgængelig i nord, inklusive Alberta, British Columbia, Nova Scotia, Ontario og Quebec.

Det er en app i vækst, så nye byer bliver hele tiden introduceret. Hvis din by i øjeblikket ikke er en mulighed, skal du holde øje med opdateringer.

Er det værd at leje på Turo?

Det lyder godt, ikke? Liste din bil til leje og derefter tjene penge ved at udføre næsten intet arbejde overhovedet. Der er dog nogle ulemper, du skal overveje, før du sætter din bil på siden.

Risiko for skader

Ikke alle er gode bilister, så der er altid risiko for, at din bil tager skade. Hvis din bil er meget beskadiget, har Turo en bilforsikring til at dække reparationer.

Men hvis skaden er mindre, og der ikke blev indgivet en politirapport, kan det være svært at få stedet til at betale for reparationer. Hvis din bil kommer tilbage med en bule eller en ridse, er det svært at bevise, at det var lejeren, der har forårsaget skaden, så du kommer sandsynligvis til at sidde fast med regningen.

Der er en ekstra beskyttelsesplan for bilejere, men det er et ekstra gebyr. Selvom du har din egen forsikring, dækker den dig ikke, hvis dit forsikringsselskab finder ud af, at du lejede din bil ud – medmindre du har en kommerciel dækning.

Turos dækningsmuligheder

Der er tre forskellige dækningsniveauer, når du lejer en bil på Turo: 15 %, 25 % og 35 % af ejerens rejsepris.

Muligheden på 35 % dækker slitage, herunder buler, skrammer og ridser. Dette dækker også udgifterne til en leje, hvis din skal på værkstedet til reparation. Ulempen er, at dette er en stor del af dit daglige overskud.

Du vil som minimum have dækningsmuligheden på mellemniveau og derefter finde ud af, om du tjener nok fortjeneste pr. rejse til at gøre det værd at leje din bil ud.

🔥 Anbefalede:  Sådan holder du forretnings- og personlige udgifter adskilt

Alvorlig skade eller totalt tab

Der er også mulighed for, at en lejer vil lægge din bil sammen. I dette tilfælde vil Turo værdisætte din bil for at betale for at erstatte den. Nu har nogle værter sagt, at Turo undervurderede deres bil betydeligt, så det var svært at få en erstatning.

Alle lejere skal fremvise bevis for et gyldigt kørekort og et rent kørekort, men ulykker sker.

Tyveri

Hvis din bil bliver stjålet, ringer du til politiet og giver dem besked. Men hvis nogen ikke bringer din bil tilbage til tiden, hvor længe lader du den så stå, før du registrerer den som tyveri?

Turo kan være lidt uhjælpsom, hvis lejere ikke returnerer din bil til tiden og vil bede dig om at blive ved med at prøve at nå dem. Så det kan være lidt stressende, hvis du ikke får din bil tilbage til tiden.

Turo-krav for at udleje din bil

Lad dog ikke de mulige risici afskrække dig fra peer-to-peer bildeling som en måde at tjene penge på. Der er nogle risici, men de er sjældne. Det kommer virkelig an på, om du stoler nok på andre til at køre din bil eller ej.

Hvis du synes, dette er en fantastisk måde for dig at tjene nogle ekstra penge på, er der nogle berettigelseskriterier, du skal opfylde.

Værter på Turo skal være mindst 21 i USA (18 i Storbritannien) og have et gyldigt kørekort.

Du skal også fremlægge bevis for bilforsikring for dit køretøj og opfylde alle lokale lovkrav for at leje din bil ud.

Turo har nogle specifikke berettigelseskriterier for selve bilen, som er lidt anderledes for Storbritannien, USA, Canada og Australien.

Sørg for at tjekke ud berettigelseskriterier på Turo-siden, som dækker alt om ejer, bilforsikring og køretøjets tilstand.

Sådan finder lejere din bilfortegnelse

Turos biludlejningssystem er som en gigantisk lokal søgemaskine, der matcher tilgængelige biler til lokale mennesker, der har brug for dem.

Som vært vil du angive din bil som tilgængelig i et bestemt område og på bestemte tidspunkter. Lejere kan derefter vælge listen over den bil, de gerne vil leje, og anmode om at låne den for dit gebyr.

At finde en bil

På Turo klikker lejere blot på “bestil en bil” og indtaster nogle oplysninger om, hvor de vil bruge bilen og den tidsramme, de skal bruge den til.

Systemet viser dem derefter lister over tilgængelige biler i deres område, herunder:

 • Mærke og model
 • Bilens alder
 • Køretøjets bedømmelse (hvis det har anmeldelser fra tidligere lejere)
 • Rejsens pris (pris pr. dag)

Bestilling af bil

Når de har fundet en bil, de gerne vil leje, kan lejeren indtaste datoer og tidspunkter på en lejeanmodning, samt de foretrukne afhentnings- og afleveringssteder, beskyttelsesplan og en besked til dig, vært.

Som vært har du op til otte timer til at svare, men du bør sigte efter at svare på under en time. Når du har set på anmodningen, er det op til dig at godkende eller afvise den.

Du vil også have mulighed for at tillade lejere at “booke øjeblikkeligt”, hvis du er glad for at acceptere enhver anmodning uden kontrol.

Lejeren betaler på forhånd gennem appen, og derefter sendes pengene til din bank (minus platformsgebyrerne).

Afhentning af bilen

Lejer vil på lejedagen henvende sig til afhentningsstedet til det aftalte tidspunkt. Dette kan være dit hus, eller du kan beslutte dig for at gå til et offentligt sted eller en parkeringsplads for at aflevere lejebilen.

Nogle værter tilbyder også dør-til-dør drop-off, hvilket betyder, at du kører bilen til personens adresse.

Du vil aflevere nøglerne direkte til lejeren eller fjernlåse din bil ved hjælp af Turo-appen.

Når turen er slut, møder du lejeren på det aftalte sted for at hente dine nøgler og tage din bil tilbage.

🔥 Anbefalede:  5 Online Night Remote job, du kan udføre hjemmefra

Hvad skal du gøre, før du starter

At leje din bil på Turo er en fantastisk måde at tjene passiv indkomst på, men det kræver research, før du starter.

Markedsundersøgelse

Start med at lave nogle markedsundersøgelser for at se, om der er efterspørgsel efter biludlejning i dit område. På Turo vil du være i stand til at se, om der allerede er biler på listen i dit område, hvor mange anmeldelser de har, og hvad de opkræver.

Prissætning

Det er vigtigt at prissætte konkurrencedygtigt, men stadig give dig selv nok fortjenstmargen til at gøre det værd at leje din bil.

Husk, at dine brændstofpriser og vedligeholdelsesomkostninger for generel slitage vil stige. Du skal også være sikker på, hvor meget du betaler Turo i gebyrer og forsikringspræmier, så du ved, hvor meget du rent faktisk vil tjene.

Hvis du sidder helt fast, så se på, hvad andre i dit område opkræver for biler, der ligner din. Dette vil give dig et godt udgangspunkt.

Kalender og præferencer

Er din bil altid tilgængelig til leje, eller bruger du den også? På Turo billeje kan du indstille din tilgængelighed og blokere dage, som du skal bruge din bil.

Lav en plan mindst en måned i forvejen, så du ikke kommer til kort uden din bil, når du har brug for den. Turos bookingkalender sikrer, at du ikke bliver dobbeltbooket af to lejere i samme periode.

Kunde service

Kunder kan kontakte dig via Turo-platformen for at høre om din bil og dens funktioner. Du skal være tilgængelig til at reagere hurtigt og yde god kundeservice.

Selvom Turo giver dig op til otte timer til at svare potentielle kunder, bør du tilstræbe at svare inden for en time for at få flest bookinger.

Forsikring

Selvom Turo tilbyder dækning, er det vigtigt, at du stadig har din egen ansvarsdækning for din bil. Det er ulovligt at have en bil uden forsikring, selvom du også bruger Turos beskyttelsespakker.

Sådan får du din bil på Turo

Klar til at begynde at tjene penge med billeje? Det er nemt at registrere sig hos Turo – du skal blot give nogle oplysninger om dig selv og dit køretøj, herunder:

 • Dit nummerpladenummer
 • Din bils mærke, model og årgang
 • Køretøjets identifikationsnummer (eller VIN), hvis du har et
 • Mindst ét ​​foto i høj kvalitet af køretøjet
 • En beskrivelse af din bil

Hvis du har problemer med registreringsprocessen, har Turo nogle guider der viser dig, hvordan du opretter en god liste til din bil.

Prissætning af din bil

Turo har en prisberegner, der viser dig en rimelig lejepris for dit køretøj baseret på placering, mærke, model og årgang. Dette sammenligner din bil med lignende køretøjer for at hjælpe dig med at fastsætte konkurrencedygtige lejepriser.

Glem ikke, at du kan få en højere lejepris, hvis du har yderligere funktioner til potentielle lejere. Hvis du for eksempel lejer en klassisk bil ud, kan du opkræve en præmie.

Besvarelse af køretøjsanmodninger

Du har fuld kontrol over, hvem der skal køre din bil. Hvis du får en anmodning, men du ikke er sikker på den potentielle lejer, kan du afvise det, uden at stille spørgsmål.

Når du får en besked, så prøv at svare inden for en time. Folk leder efter hurtige svar fra værter og vil gå videre til en anden bil, hvis de ikke får et hurtigt svar fra dig.

Når du har accepteret en anmodning, føjes den til din dagbog, og din bil bliver utilgængelig i denne periode.

Hvad hvis der sker noget med din bil, mens den er lejet?

Turo er forsikret af Liberty Mutual, som har dækning op til $750.000 i ansvarsforsikring som standard for hver hostingplan.

Det nøjagtige dækningsniveau vil variere afhængigt af din bil og den plan, du vælger, når du opfører dit køretøj.

Forsikringen hos Turo inkluderer vejhjælp 24/7 for lejere, hvilket er en stor bonus for dig som bilejer, fordi du ikke skal dække denne omkostning under rejser.

🔥 Anbefalede:  Sådan bruger du brugergenereret indhold til social handel

Selvom Turo tilbyder ganske omfattende forsikringsdækninger, skal du stadig beholde din egen police, selvom du ikke selv kører bilen.

Turo alternativer

Turo er et af de hurtigst voksende biludlejningsfirmaer på markedet, men der er nogle alternativer, hvis det ikke er tilgængeligt i dit område.

De tre største konkurrenter er:

 • Komme omkring
 • Lyft Udlejning
 • Uber leje

Du vil dog også finde mindre virksomheder, der tilbyder lignende tjenester i mange byer i hele USA.

Komme omkring

Dette er Turos største konkurrent, tilgængelig i over 20 stater indtil videre. Det fungerer på samme måde som Turo – du angiver din bil til leje på bestemte dage, og de lokale kan booke den til ture.

Den største forskel mellem Getaround og Turo er bookingslots. På Turo skal du booke på dagen, hvorimod på Getaround kan du booke på timebasis.

Dette er fantastisk, hvis du vil bestille en bil for blot et par timer for at hente nogen i lufthavnen eller tage dig selv til en jobsamtale.

Getaround har også et stort udvalg af biler, herunder fokus på miljøvenlige biler.

Hvis både Turo og Getaround er tilgængelige i din by, kan det være værd at tilmelde dig begge for at maksimere din kundebase. Bare pas på ikke at dobbeltbooke på tværs af de to websteder.

Lyft Udlejning

Lyft Rentals er en underkategori af selskabet Lyft rideshare. I stedet for at bestille en samkørsel, kan du leje en bil ud til selv at køre. Når du er færdig med lejen, efterlader du blot bilen samme sted, hvor du hentede den.

Da Lyft allerede er så kendt et firma, har det en enorm kundebase for biludlejning. Det tilbyder også en masse ekstra ekstraudstyr, der gør lejeprocessen glat og nem, såsom autostole, USB-opladere og cykelstativer.

Uber leje

Dette fungerer nøjagtigt det samme som Lyft Rentals. Du finder en ledig bil i området, henter den og afleverer den, hvor du fandt den.

Uber er en anden massiv virksomhed, så den har en enorm kundebase, der leder efter biludlejning.

Problemet er, at Uber ikke har mulighed for, at chauffører kan tilmelde sig deres lejeprogram – så hvis dette er den mest populære ride-sharing app i dit område, kan det være svært for dig at bryde markedet med Turo eller Getaround.

Vil du tjene penge på at vende biler?

Hvis du har en bil siddende på din køretur, der næsten ikke bliver brugt, er leje af din bil på Turo en fantastisk mulighed for at tjene nogle ekstra penge. Det er nemt at tilmelde dig, og du er dækket mod ulykker og skader.

Men peer-to-peer bildeling er ikke for alle. Måske skal du bruge din bil for ofte eller bekymre dig om fremmede, der kører din bil.

Hvis du leder efter andre måder at tjene penge på køretøjer, har du så tænkt på at vende bilen? Vi viser dig præcis, hvordan dette fungerer i vores næste guide til, hvordan du tjener penge på at vende biler.

Lej din bil på Turo