Sådan tjener du 400 dollars hurtigt i 2023 (21 måder at tjene penge på)

Følgende artikel hjælper dig med: Sådan tjener du 400 dollars hurtigt i 2023 (21 måder at tjene penge på)

Leder du efter måder at tjene $400 hurtigt? Uanset om du har brug for penge til husleje, bilreparationer eller en kommende regning, kan mulighederne i denne artikel hjælpe.

Selvom der er masser af forskellige måder at tjene penge på, er det ikke alle, der giver dig mulighed for hurtigt at få penge i lommen. Hvis du har brug for ekstra penge nu og ikke har tid til at vente på at blive betalt, bør du fokusere på muligheder for at tjene penge, der udbetales med det samme eller hurtigt.

Heldigvis behøver du ikke et job for at tjene 400 dollars hurtigt. Du kan tilbyde en tjeneste, bruge en gig økonomi-app eller bruge andre metoder, der ikke kræver uger eller måneder at vente på at blive betalt. Når du har lært at tjene $400 hurtigt, kan du bruge disse metoder, når du har brug for kontanter.

Legit måder at tjene 400 dollars hurtigt

Her er de bedste og mest praktiske muligheder for at tjene 400 dollars hurtigt. Du kan muligvis tjene $400 eller mere med en enkelt metode, eller du skal muligvis kombinere et par muligheder for at nå milepælen hurtigere.

1. Gratis Lager

Vidste du, at det er muligt at få hundredvis eller endda tusindvis (hvis du er heldig) af dollars i gratis aktier? Adskillige investeringsapps og onlinemæglerfirmaer tilbyder gratis aktiebonusser for at lokke nye brugere. I stedet for at bruge millioner af dollars på annoncering tilbyder de bonusser for at opmuntre folk til at prøve appen eller mægleren.

De fleste gratis aktiebonusser involverer et præmiebeløb, der bestemmes tilfældigt. Hvis du er heldig, kan det være en betydelig belønning. Her er tre af de bedste tilbud på nuværende tidspunkt.

 • Webull – Få op til $30.000+ i gratis aktier. Når du tilmelder dig en gratis Webull-konto, får du to delandele til en værdi af op til $300 hver. Indbetal et hvilket som helst beløb for at tjene op til 10 flere gratis aktier til en værdi af op til $3.000 hver.
 • Moomoo – Få op til $30.000+ i gratis aktier. Opret en gratis konto hos Moomoo for at tjene en gratis aktie til en værdi af op til $2.000. Indbetal for at tjene yderligere 4-16 aktier.
 • Public.com – Få op til $300 på gratis lager. Opret en gratis Public.com-konto og indbetal for at tjene et stykke aktie til en værdi af op til $300.*

Alle tre af disse apps tilbyder kommissionsfri handel med aktier og ETF’er, og de opkræver ikke noget månedligt gebyr for en grundlæggende konto (valgfri opgraderinger er tilgængelige).

Det er værd at tilmelde sig alle tre for at se, hvor meget du får i belønninger. Når de gratis aktier er sat ind på din konto, kan du sælge eller beholde dem.

2. Sælg ting, du ikke behøver for at tjene $400 hurtigt

En af de hurtigste måder at tjene ekstra penge på er at sælge ting, du ikke har brug for eller bruger. Hvis du har tøj, elektronik, smykker eller andre ting, der optager plads i dit hjem, skal du gøre dem til kontanter ved at sælge dem online eller lokalt allerede i morgen.

Der er flere måder at gøre dette på. Du kan bruge en app som Mercari eller Poshmark til at sælge tøj og andre varer direkte til købere. Eller du kan liste dine varer på eBay og lade købere byde på dem.

Du kan også bruge Craigslist eller Facebook Marketplace til at finde købere i dit lokalområde. Selvom dette kræver, at du mødes med køberen, eliminerer det behovet for forsendelse.

Chancerne er, at du har flere ting, du kan sælge og ikke gå glip af. Tjek dit hus, garage, skur, skabe og kælder for at se, hvad du kan finde.

Du kan være vært for et gårdudsalg, hvis du har nok varer at sælge. Det forberedende arbejde kan dog tage længere tid, end du har. Craigslist og Facebook Marketplace er gode til at slippe af med ting hurtigt og tjene penge. Du kan muligvis tjene $400 hurtigt, hvis du har nogle værdigenstande.

3. Online undersøgelser og små opgaver

Hvis du har brug for at tjene nogle hurtige penge, er online undersøgelser og små opgaver en god måde at gøre det på. Selvom du ikke bliver rig af at udføre disse opgaver, kan de hjælpe dig med at tjene et par ekstra dollars her og der. Hver bit hjælper, når du prøver at tjene $400 hurtigt.

Adskillige websteder og apps tilbyder betalte undersøgelser og små opgaver, herunder:

Selvom disse websteder er kendt for at tilbyde undersøgelser, er særlige tilbud og andre muligheder ofte mere lukrative end at tage undersøgelser. For eksempel har Swagbucks en omfattende liste over populære og trending tilbud. Du skal muligvis downloade en app, oprette en konto, starte en gratis prøveperiode eller foretage andre handlinger for at optjene belønningen. Mange tilbud betaler i intervallet $10-$50. Nogle vil tjene dig mere end $100.

Du kan også tjene penge med disse sider/apps ved at spille spil, se videoer eller få penge tilbage for onlinekøb.

Du vil have flere muligheder for at blive betalt ved at bruge alle tre af ovenstående sider, fordi tilbuddene på hvert websted er forskellige. Bare sørg for at være opmærksom på vilkårene for hvert tilbud. Nogle vil kræve en ventetid, før belønningen krediteres din konto.

Andre websteder fokuserer udelukkende på undersøgelser. Du kan deltage i undersøgelserne i din fritid for at optjene point, du vil indløse til gavekort eller kontanter på din PayPal-konto. Og det bedste af det hele er, at du kan begynde at tjene penge med det samme. Disse undersøgelseswebsteder omfatter:

Igen, det er bedst at bruge mere end ét undersøgelseswebsted, fordi du har flere muligheder.

Mikroopgaver giver lignende muligheder for at tjene penge. Det er ikke det mest lukrative side-jag, men du kan begynde at tjene ekstra penge med det samme, og enhver kan gøre det. Du tjener penge ved at udføre forskellige små opgaver, der tager et par minutter eller mindre. Tilmeld dig hos Mechanical Turk, Clickworker og 25 Clicks for at tjene penge med mikroopgaver.

4. Transskription

Transskription kan være den perfekte måde at tjene 400 dollars hurtigt på, hvis du kan skrive hurtigt og præcist. Mange online platforme giver maskinskrivere mulighed for at tilmelde sig som uafhængige entreprenører for at få kontanter. Generelt kan du arbejde så meget eller så lidt som du vil. Du kan også starte med det sammeselvom nogle platforme kræver, at du består en skrivetest først, før du kan blive betalt.

🔥 Anbefalede:  7 gratis værktøjer til essayskrivning, du bør prøve i 2023

For at komme i gang skal du tilmelde dig en transskriptionstjeneste (se vores liste over de bedste transskriptionsjob). Når du er godkendt, vil du begynde at modtage muligheder for at transskribere lydfiler. Lyden kan komme fra interviews, podcasts, foredrag eller andre kilder.

Hver platform har sine egne takster for transskriptionister, men generelt vil du blive betalt pr. minut eller time transskriberet lyd. Jo hurtigere du kan skrive, jo flere penge tjener du pr. time arbejde.

At arbejde som transcriptionist er en glimrende mulighed for at tjene penge hurtigt, fordi du kan starte med det samme, og de fleste virksomheder betaler ofte entreprenører.

5. Freelance for en hurtig $400

Hvis du har eksisterende færdigheder eller erfaring, kan du bruge dem til at tjene $400 hurtigt ved at freelancere. Platforme som Fiverr og Upwork giver virksomheder og enkeltpersoner mulighed for at komme i kontakt med freelancere til forskellige opgaver.

Det er gratis at tilmelde sig disse platforme (de vil tage en lille del af de penge, du tjener), og de vil give dig eksponering til et stort publikum af potentielle kunder.

Du kan selvfølgelig også finde kunder selvstændigt og springe mellemmanden over. Dette kan være ideelt, hvis du har et eksisterende netværk, du kan udnytte.

Der er uendelige muligheder, når det kommer til freelance. Du kan tilbyde tjenester som:

 • Grafisk design
 • web-udvikling
 • Skrivning og redigering
 • SEO
 • Digital markedsføring
 • Oversættelse
 • Bogføring og regnskab
 • Virtuel assistent

Mange tjenester giver dig mulighed for at tjene en fremragende timepris, så det tager muligvis ikke lang tid at nå målet på $400. Selvfølgelig vil dine priser afhænge af faktorer som den specifikke service, du leverer, dit erfaringsniveau og de typer kunder, du arbejder med.

Opret en profil på en eller flere top freelanceplatforme for at komme i gang. Inkluder oplysninger om dine færdigheder, erfaring og priser. Begynd derefter at byde på projekter eller sende forslag til kunder. Hvis du lander en koncert, så fuldfør arbejdet hurtigt og efter bedste evne for at få positiv feedback (som vil hjælpe dig med at lave mere i fremtiden).

Freelancing er en af ​​de bedste måder at tjene 400 dollars hurtigt på, og også en af ​​de bedste langsigtede sideløb.

6. Lever til DoorDash for at tjene $400

At arbejde som DoorDash-leveringschauffør er et af de bedste sideløb for at tjene penge hurtigt. Hvis du tilmelder dig i dag, kan du tjene penge et par dage senere og tjene en hurtig $400. Du skal bestå et baggrundstjek, men du kan begynde at levere og tjene, når det er gjort. Du kan bruge din egen bil (ethvert køretøj), og du kan indstille din egen tidsplan.

DoorDash betaler ugentligt via direkte indbetaling, så du får din indtjening hurtigt. Din indtjening vil afhænge af leveringsgebyret, tilbagelagt afstand og drikkepenge.

Ikke alene er det en glimrende måde at tjene $400 hurtigt på, men det kan også blive en vedvarende sidepress, som du gør regelmæssigt, når det passer ind i din tidsplan.

7. Lever dagligvarer til Instacart

Ligesom DoorDash er Instacart et firma, der betaler dig for at levere mad. I modsætning til DoorDash leverer Instacart dagligvarer fra lokale butikker i stedet for restauranter. Som uafhængig entreprenør ville du fuldføre dagligvareindkøb for kunden og derefter levere dagligvarer til deres hjem for at tjene penge.

Denne mulighed for at tjene penge giver mange af de samme fordele som at arbejde for DoorDash. Du vil have en fleksibel tidsplanog du kan begynde at arbejde og tjene meget hurtigt.

Både DoorDash og Instacart opererer i de fleste byer og byer i hele USA, så chancerne er, at der er muligheder i dit område.

8. Samkørselskørsel

At køre for Uber eller Lyft er en af ​​de mest populære måder at tjene penge hurtigt. Du kan tilmelde dig, begynde at køre og indstille din tidsplan. Da du kan arbejde så meget eller så lidt, du vil, er det fuldstændig fleksibelt.

Det er ikke svært at finde muligheder, især i en større by. Og da du kan arbejde, når det passer din tidsplan, kan du hurtigt tjene $400.

Sammenlignet med leveringskørsel er ulempen ved samkørsel, at du vil have fremmede kørende i din bil. Det er ikke et problem for nogle mennesker, men andre foretrækker at transportere mad eller pakker frem for mennesker.

Du skal også bruge et køretøj, der opfylder minimumskravene for Uber eller Lyft.

9. Udlej Lagerplads

Hvis du har ekstra plads i dit hjem eller din lejlighed, hvorfor så ikke leje det ud og tjene nogle rigtige penge? Peer-to-peer udlejningsfirmaer som Neighbour faciliterer lagerudlejning mellem personer, der har brug for lagerplads, og dem, der har det.

Det kan være plads i din kælder, loft, garage, skur eller ekstra soveværelse. Der er masser af muligheder.

Mængden af ​​penge, du kan tjene, afhænger af pladsstørrelsen, hvor længe den er lejet og din placering. Med den rigtige plads kan du tjene $400 relativt hurtigt.

Og da Nabo varetager al logistikken, er det en fuldstændig passiv måde at tjene ekstra penge på. I stedet for at bruge en masse tid på at arbejde en side trængsel, sæt din ubrugte plads til at arbejde for dig.

10. Udlej din bil eller lastbil

Hvis du har en bil, lastbil eller varevogn, du ikke bruger hele tiden, hvorfor så ikke leje den ud for at tjene penge? Turo er en peer-to-peer biludlejningsplatform. Du kan tilmelde dig som vært, liste din bil til leje og begynde at tjene penge hurtigt.

Hvor meget du tjener afhænger af dit køretøjs alder, mærke og model og din placering. Men Turo oplyser, at den gennemsnitlige vært tjener mere end $800 om måneden. Ikke dårligt for en passiv måde at tjene penge på!

Selvfølgelig er der nogle ulemper at overveje. Du vil opleve øgede omkostninger til slitage på grund af de ekstra kilometer, så det skal du tage højde for. Det er også muligt, at din bil bliver beskadiget, selvom Turo sørger for forsikring.

Hvis du har en pickup- eller varevogn, kan du leje den ud gennem Fetch og tjene penge. Folk i dit lokalområde kan have brug for en lastbil eller varevogn til at flytte, transportere et apparat eller noget andet. Ved at tilbyde din til leje, kan du tjene hurtige penge. Ifølge Fetch tjener lastbilejere et gennemsnit på $15.000 – $20.000 om året pr. køretøj.

🔥 Anbefalede:  Magic Eden flytter opmærksomheden til Solana efter kortvarigt at miste NFT Marketplace-dominansen til Tensor

11. Udlej en autocamper eller autocamper

Har du en autocamper eller autocamper, du ikke bruger hele tiden? Hvis det er tilfældet, kan du leje det ud på RVshare og gøre det til en passiv indkomststrøm. Lejepriserne for autocampere varierer afhængigt af typen af ​​autocamper, men der er potentiale til at generere betydelige indtægter.

Chancerne er, at du kun bruger din autocamper eller autocamper et par uger om året, og den står bare resten af ​​tiden. Ved at leje den ud, bliver din autocamper eller autocamper et indtægtsskabende aktiv, der putter penge i lommen.

Med RVshare kan du vælge, hvornår din autocamper eller autocamper er ledig til leje. Det betyder, at du kan fortsætte med at bruge det til dig selv, når du vil, og blot spærre disse dage/uger, så det ikke bliver lejet ud.

12. Møbelvending for hurtige 400 dollars

Har du evnen til at arbejde med dine hænder? Hvis det er tilfældet, kan du begynde at vende møbler og tjene nogle hurtige penge. Du kan finde billige møbler på gårdudsalg, loppemarkeder, genbrugsbutikker, Craigslist eller endda ude til affaldsindsamling.

Med noget albuefedt og noget maling eller plet kan du forvandle møblerne til noget, der ser helt nyt ud (eller bedre end nyt). Der er stor efterspørgsel efter brugte og vintage møbler, så du kan sagtens sælge dem med fortjeneste.

Hvor meget du vil tjene afhænger af typen af ​​møbler og din evne til at markedsføre dem. Men hvis du er god til det, du laver, og kan finde billige møbler, er der potentiale til at tjene flere hundrede dollars eller mere på en relativt kort periode.

Facebook Marketplace og Craigslist er fremragende ressourcer til at sælge dine stykker. Hvis det er noget, du planlægger at gøre regelmæssigt, kan du endda oprette en Facebook-side og arbejde på at opbygge dine følgere. På den måde bliver det lettere, hurtigere og potentielt mere rentabelt at sælge varer i fremtiden.

13. Loppemarkedsvending

Ligesom møbelvending, kan du vende genstande fundet på gårdsalg, loppemarkeder, auktioner og ejendomssalg. Med loppemarkedsflipping leder du efter billige ting, som du kan sælge videre til en højere pris med lidt eller intet arbejde. Du kan rydde op i tingene eller lave mindre reparationer, men generelt er der ikke noget større.

De fleste svømmefødder videresælger deres produkter online gennem websteder som eBay, Mercari, Poshmark og andre. Denne tilgang giver dig mulighed for at sælge til folk overalt i verden, snarere end kun i dit lokalområde.

For at få succes og tjene penge er det vigtigt at have en ide om, hvilke varer der efterspørges, og hvad de sælger for (se vores liste over de nemmeste ting at vende for profit). Du ønsker ikke at betale for meget for noget kun for at finde ud af, at det ikke er så meget værd, som du troede.

Ideelt set vil du starte med at fokusere på de typer produkter, du er bekendt med. Efterhånden som du får mere erfaring, vil du lære, hvor meget forskellige varer sandsynligvis vil sælge for.

Som flipper er det muligt at begynde at tjene penge meget hurtigt. Du kan tage ud til et gårdudsalg eller et loppemarked i dag, finde dine første par ting og få dem opført til salg på eBay. Du vil muligvis være i stand til at foretage et salg og tjene en fortjeneste inden for et par dage.

14. Børnepasning

Børnepasning kan være en god måde at tjene hurtige penge på, især hvis du har mange forældre i dit personlige netværk. Forældre foretrækker at hyre babysittere, de kender, så det er et glimrende sted at starte at tilbyde dine tjenester til forældre, du allerede er forbundet med.

Du kan selvfølgelig også snakke med folk, du kender, og spørge, om de har nogle venner eller kollegaer, som måske har brug for en babysitter. At få en personlig anbefaling er den næstbedste ting at kende forældrene.

Hvis du ikke kan finde arbejde gennem dit netværk eller sociale medier, kan du stadig tilbyde dine børnepasningstjenester gennem Care.com. På siden kommer du i forbindelse med forældre i dit område, der leder efter babysittere.

Børnepasning betaler generelt omkring $10-$15 i timen, men priserne vil variere afhængigt af placeringen, antallet af børn, der bliver passet, børnenes alder og andre faktorer.

15. Husrengøring

Rengøring af huse eller kontorer er en ideel måde at tjene hurtige penge på. Der er altid efterspørgsel efter rengøringstjenester, så det kan være relativt nemt at finde dine første par kunder. Og mange af dine kunder kan hyre dig til at gøre rent en gang om ugen eller månedligt, så det er perfekt til gentage forretninger.

Hvis du kan finde faste kunder, kan du tjene flere hundrede dollars om måneden eller mere på rengøring.

For at starte skal du oprette en profil på Care.com eller sende en rubrikannonce på Craigslist. Du kan også promovere dine tjenester gennem lokale opslagstavler eller flyers i dit nabolag.

16. Gårdarbejde for at tjene $400 hurtigt

Mange mennesker er villige til at betale nogen for at udføre deres havearbejde. Dette kan omfatte græsslåning, klipning af hække, rivning af blade, spredning af meget, udtrækning af ukrudt og let landskabspleje. Og om vinteren kan du tilbyde snerydning.

Dette kunne være en glimrende mulighed, hvis du kan lide at arbejde udenfor og ikke har noget imod at udføre noget fysisk arbejde. Og hvis du allerede har udstyret, er det endnu bedre.

For at komme i gang skal du se, om nogen naboer eller virksomheder i dit område har brug for dine tjenester. Du kan også sende en rubrikannonce på Craigslist, distribuere flyers eller gå dør-til-dør i dit nabolag.

Ligesom husrengøring er græsslåning fremragende til løbende kunder og gentage forretninger. Derudover er dit arbejde synligt for naboer og andre, der kører forbi. Gør et godt stykke arbejde, og potentielle kunder kan nå ud til dig.

17. Tjen $400 med ulige job

Der er altid ulige opgaver, der skal udføres. Dette kan omfatte ting som at male, skifte lysarmaturer, strømvaske eller flytte møbler.

Ulige job betaler sig normalt pr. time eller efter job, og en handymands satsning kan være højere, end du ville forvente. Hvis du gør et fremragende stykke arbejde for dine kunder, vil de sandsynligvis ringe til dig igen, når de har brug for hjælp til noget andet.

🔥 Anbefalede:  5 måder at blive betalt for at skrive jingler hjemmefra for ekstra penge

For at komme i gang skal du se, om nogen boligejere i dit område har brug for dine tjenester. Du kan også bruge websteder som TaskRabbit eller Craigslist til at finde ulige job i dit område og tjene penge.

18. Hundeluftning & kæledyrspasning

Hundeluftning og kæledyrspasning er perfekte muligheder for kæledyrselskere, der leder efter ekstra penge. Mange kæledyrsejere er villige til at betale nogen for at tage deres hund en tur eller se på deres kæledyr, mens de er væk hjemmefra.

For at komme i gang skal du oprette en profil på Rover eller Care.com. Du kan også poste klassificerede annoncer på Craigslist eller tale med kæledyrsejere i dit netværk, som muligvis har brug for dine tjenester.

Hundeluftningspriser vil variere afhængigt af hvor du bor, men du kan tjene omkring $10-$20 i timen eller mere, hvis du går tur med flere hunde. Og hvis du kan finde faste kunder, kan dette være en fantastisk måde at tjene ekstra indkomst på hver måned.

Kæledyrspasning natten over er en fremragende måde at tjene penge hurtigt. Mens du kan tjene penge med kæledyrspasning i løbet af dagen, overnatninger er mere lukrative. Du kan også tilbyde hundeluftning som en valgfri opgradering til dine kæledyrspassende kunder.

19. Vejledning

Vejledning kan være en fantastisk måde at tjene penge hurtigt, hvis du kender et bestemt emne godt. Elever har altid brug for hjælp til deres skolearbejde, så dette er ideelt for dem, der kan lide at arbejde med børn eller studerende.

For at starte skal du se, om nogen forældre eller elever i dit netværk muligvis har brug for dine tjenester. Du kan også promovere dine tjenester online gennem rubrikannoncer eller ved at oprette en profil på en Tutoring-markedsplads som Wyzant.

Undervisningspriser vil variere afhængigt af emnet, men du kan forvente at tjene omkring $20 i timen. Og hvis du er i stand til at finde faste kunder, kan dette være en fantastisk måde at tjene ekstra penge på hver måned og samtidig hjælpe andre.

20. Arbejd overarbejde for en ekstra $400

Hvis du kan få betalt overarbejde på dit arbejde, er det ideelt. Dette kan betyde at tage et ekstra skift, arbejde i weekenden eller påtage dig et kortsigtet projekt, når du skal tjene 400 $ hurtigt.

Overtidsbetaling vil variere afhængigt af din arbejdsgiver og stilling, men du kan typisk forvente at tjene halvanden tid for alle arbejdstimer over 40 om ugen. Så hvis du normalt tjener $20 i timen, ville overarbejde betale dig $30 i timen.

Der er et par fordele ved at arbejde over i stedet for at lede efter en side-jag:

 • Du behøver ikke starte noget nyt.
 • Det kan være gavnligt for din karriereudvikling.
 • Din timeindkomst kan være mere, end du kunne tjene fra et sidevær.

Det er selvfølgelig ikke alle job, der giver dig mulighed for at arbejde over, så det er ikke altid en mulighed. Men hvis overarbejde er tilgængeligt, kan du overveje det.

21. Deltids- eller Vikarjob

At påtage sig et deltids- eller vikarjob kan være en god mulighed. Mange virksomheder ansætter sæsonarbejdere eller korttidshjælpere. Vikarjob er måske ikke de mest glamourøse eller sjove, men du kan finde arbejde næsten med det samme.

Næsten alle byer har mindst ét ​​vikarbureau. Og når du først kommer ind i deres system, kan de straks placere dig i job.

Deltidsansatte får normalt timelønnet. Timeprisen vil variere afhængigt af stillingen og virksomheden, men det er en gennemprøvet måde at tjene $400 hurtigt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan jeg tjene 400 dollars online hurtigt?

Der er flere måder at tjene 400 dollars online hurtigt. Du kan starte med at lede efter online-undersøgelser eller mikroopgavesider, der betaler med det samme. Du kan også kigge efter kortvarige job eller koncertarbejde, der kan udføres hurtigt og nemt. Endelig kan du tilbyde en service som freelancer, som at skrive eller designe, for at tjene penge online.

Hvordan kan jeg tjene $400 uden et job?

Der er masser af muligheder for at tjene penge, herunder job i koncertøkonomi, at tilbyde en service eller at sælge noget, du ikke bruger. At sælge ting er en af ​​de hurtigste muligheder. Du kan gå gennem dit hus og liste et par ting på Facebook Marketplace eller Craigslist i dag.

Hvordan kan jeg tjene 400 dollars på en dag?

Freelancing er en af ​​de bedste måder at få betalt og tjene 400 dollars om dagen. Chancerne er, at du har nogle eksisterende færdigheder, som folk ville være villige til at betale dig for. Mange tjenester, som design, kodning, skrivning, korrekturlæsning, rådgivning og mange andre vil give dig mulighed for at tjene en fremragende timepris.

Hvordan kan jeg tjene $400 på en uge?

Muligheder som at vende møbler, freelancere, blive leveringschauffør og tilbyde tjenester som havearbejde eller rengøring er ideelle måder at tjene penge på på syv dage eller mindre.

Sådan tjener du $400 hurtigt: sidste tanker

Der er flere måder at tjene $400 hurtigt på. Det kan kræve lidt indsats, men med en vis kreativitet og vedholdenhed kan du finde en måde at tjene de ekstra penge, du har brug for. Tjek listen over måder at blive betalt på i denne artikel og find noget, der passer godt til dig. Når du først har lært at tjene penge hurtigt, vil du være i en mere stabil økonomisk position, næste gang du skal bruge 400 dollars.

Table of Contents