Sådan starter du en virksomhed uden penge. Her er præcis, hvad jeg ville gøre

Følgende artikel hjælper dig med: Sådan starter du en virksomhed uden penge. Her er præcis, hvad jeg ville gøre

I modsætning til hvad folk tror, det kræver IKKE en stor forhåndsinvestering at starte en succesfuld online forretning. Hvad du mangler i midler, kan du kompensere for med lidt snilde, og dette indlæg vil vise dig hvordan man starter en virksomhed uden penge overhovedet.

Men først ting først. Du skal være bestemt. Og når det kommer til beslutsomhed, skal du være villig til at fortsætte med din virksomhed mindst 2 år eller mere uanset udfaldet.

Det skal du også tro på dig selv og forstå det du er en person med unikke evner som andre gerne vil lære af.

Hvis du besidder begge disse egenskaber, gode ting vil ske og det vil ikke koste dig en øre.

Få mit gratis minikursus om, hvordan du starter en succesfuld e-handelsbutik

Hvis du er interesseret i at starte en e-handelsvirksomhed, sammensætter jeg en omfattende ressourcepakke det vil hjælpe dig starte din egen netbutik helt fra bunden. Sørg for at få fat i den, før du tager afsted!

En personlig historie

Da jeg startede min første online forretning, Jeg manglede fuldstændig selvtillid. Og jeg var ikke villig til at tage nogen som helst risiko, MEDMINDRE jeg vidste, at jeg ville få succes.

Som følge heraf tøvede jeg på sidelinjen i mange år, indtil min kone blev gravid og besluttede at sige sit job op. Endelig, den truslen om at miste halvdelen af ​​vores indkomst gav mig det kick, jeg havde brug for til bare at sige F!@#$ det. Lad os gøre det!

Så med kun $630startede min kone og jeg en onlinebutik, der solgte lommetørklæder tjente over 100.000 i overskud i løbet af vores første år. Lommetørklæder! Hvor sindssygt er det?!?

I dag er den samme butik gør godt over 7 figurer og for at være ærlig, så føles det stadig fuldstændig latterligt for mig.

Og med MyWifeQuitHerJob.com, hvis du fortalte mig, at jeg skulle tjene over 1 million dollars på at blogge sidste år? Jeg ville have bedt dig om at komme ud af byen!

Også hvis du er nysgerrig, kan du klikke her for at tjekke min lille online shop ud.

Faktisk er den blotte forudsætning om at tjene betydelige penge på at sælge lommetørklæder (eller blogge for den sags skyld) så latterlig, at jeg ofte bliver udfordret af mine læsere mht. om min succes var et direkte resultat af held og omstændigheder i modsætning til dygtighed.

Er jeg lige tilfældigvis snublet på en lille niche, som ingen andre var til?

Var jeg lige heldig at ingen solgte disse typer sengetøj online?

Og svaret er ja. Heldet spillede bestemt en rolle. Det gør den altid. Men du er nødt til at sætte dig selv derude for at udnytte det.

I dag vil jeg henvende mig til læsere af MyWifeQuitHerJob.com, som i øjeblikket er på sidelinjen med meget få penge. Jeg vil gerne henvende mig til dem af jer, der har ingen idé om hvor man skal begynde men ønsker at starte din egen virksomhed en dag.

Hvordan overbeviser du dig selv til at begynde? Hvordan lægger du grunden til din fremtidige virksomhed, hvis du ikke føler dig klar? I dag vil jeg lære dig, hvordan du starter en virksomhed uden penge. Og her er hvordan jeg ville gøre det.

Begynd at samle et publikum

Før jeg startede min blog, Jeg plejede at tro, at ingen ville bekymre sig om, hvad jeg havde at sige. Og som et resultat havde jeg ekstremt lave forventninger, da jeg først besluttede at starte en blog forfra på MyWifeQuitHerJob.com. For at sætte tingene i perspektiv, troede jeg ikke, at nogen ville læse min blog undtagen nære venner.

Men så skete der noget overraskende. Meget få af mine venner interesserede sig for mit forfatterskab. Og i stedet begyndte helt fremmede at sende mig en e-mail om mine oplevelser og mine livsfilosofier.

🔥 Anbefalede:  25 tilfældige ting, du ikke ved om mig

Jeg begyndte at have samtaler med tilfældige mennesker, og disse tilfældige mennesker og jeg begyndte at blive venner. Og inden længe havde jeg en flok stamgæster, der læste min blog.

Bemærk: Dette var det stik modsatte af, hvad jeg forventede ville ske!

  • Jeg forventede mange af mine venner til at interessere sig for, hvad jeg havde gang i.
  • Jeg forventede mine venner at være 100 % støttende i alt, hvad jeg arbejdede på.
  • Men jeg havde IKKE forventet totalt fremmede at bekymre sig om overhovedet. Når alt kommer til alt, hvorfor skulle folk bekymre sig om en eller anden tilfældig kinesisk fyr på internettet?

Sandheden er, at folk bekymrer sig om, hvad du har at sige! Du skal bare finde de rigtige mennesker at tale med!

Sæt dig selv derude

Men den eneste måde at finde disse mennesker på er at sæt dig selv derude!

Også selvom du ingen penge harder er en række forskellige måder at oprette en følgende på.

For eksempel er der denne asiatiske knægt, jeg følger på YouTube, som har overstået 1 million abonnenter på hans kanal. Han hedder KevJumba.

Kevin startede med at poste fjollede videoer af sig selv dansende online. Derefter brugte han et billigt webcam til at optage sig selv, mens han talte om sin tro og sine filosofier om livet. Tingene startede langsomt, men år efter år begyndte han at samle flere og flere følgere til sin kanal.

Og med tiden udviklede han en enorm tilhængerskare. På grund af YouTube, han lever nu af at skabe sine egne film og producere sine egne film!

Her er en af ​​hans meget tidlige videoer nedenfor, som jeg fandt sjov! Som du kan fortælle, det er ikke professionelt. Og kvaliteten af ​​videoen er ikke fantastisk. Men fyren satte sig derude!

Her er sagen.

Kevin var kun 18 år gammel da jeg begyndte at se ham online. Og man skulle tro, at en 30-årig fyr ikke ville have nogen interesse i, hvad en 18-årig ville have at sige. Men Kevin var spunky, sjov, og jeg kunne godt lide hans attitude.

Ikke kun det, men grunden til at jeg fulgte Kevin havde intet at gøre med produktionskvaliteten af ​​hans videoer (som var ret dårlige tidligt). Der var bare noget ved ham det gav genklang hos mig og jeg ville vide, hvad han havde gang i.

Det er præcis, hvad du skal gøre!

Vælg dit medium

Selvom du ikke har nogen anelse om, hvilken virksomhed du vil starte senere i livet, og selvom du ingen penge har, du skal sætte dig selv derude.

Jeg startede MyWifeQuitHerJob.com ved at skrive på en konsekvent tidsplan om livet, familien og e-handel. Folk fandt mig via søgning, sociale medier, mund til mund og min læserskare voksede gradvist over tid til hvor den er i dag.

Da jeg først udviklede et publikum, at tjene penge blev en eftertanke.

Når du har en stor gruppe rablende fans, der er interesseret i, hvad du har at sige, vil pengene komme. Tro mig på det.

Det svære er at finde og samle dine fans.

I dag lever vi i en tid, hvor du har masser af muligheder alt efter hvad du vil. Jeg har personligt valgt at starte en blog, men der er mange andre billige muligheder at vælge imellem.

Saml og fasthold dine følgere

Når du har udviklet din fanskare, er det vigtigt at behold dem, mens du fortsætter med at opbygge dit brand.

I tilfældet med MyWifeQuitHerJob.com ville 99% af mine tidlige læsere komme, læse en enkelt artikel og derefter forlade det for altid. Så i stedet for at gå glip af en potentiel stamgæst, begyndte jeg indsamling af e-mailadresser ved at bruge en tjeneste kaldet Aweber.

🔥 Anbefalede:  Sådan får du flere Twitter-følgere: Endelig guide

Til gengæld for en læsers e-mailadresse ville jeg give et gratis 6 dages minikursus om e-handel væk. Og 9 gange ud af 10at læser ville blive ved efter minikurset for at tjekke mine nye artikler og opdateringer.

Faktisk har jeg læsere på min blog, der har holdt fast hos mig i over 8 år(du ved hvem du er) og jeg er meget taknemmelig!

Nøglen er at fastholde dit eksisterende publikum og samtidig tiltrække nye fans. På denne måde har dit publikumsantal ingen andre steder at tage hen end op.

En ting, jeg godt kan lide at fortælle mine venner, er det min blog er som en aktie, der kun stiger i værdi. Så længe jeg bliver ved med at gøre det, jeg gør, kan det kun blive bedre, ikke værre.

Jeg har et publikum nu, så hvad?

Når du har samlet en lille gruppe rablende fans er når det sjove begynder. Og det er uendeligt meget nemmere at starte en virksomhed, når du allerede har en etableret base af potentielle kundeemner.

Ved at bruge min blog som eksempel, hvis jeg nogensinde ville udvikle et e-handelsplugin til Shopify eller BigCommerce, kunne jeg øjeblikkeligt samle en brugerbase af kunder ved at sender besked til min e-mail-liste og blog.

Jeg kunne også udnytte mit publikum at samle ideer til produkter, der kan sælges, selvom jeg ikke anede, hvad jeg skulle lave.

Da jeg lancerede min årlige e-handelskonference, The Sellers Summit, Jeg solgte med det samme ud af billetter fordi mine loyale fans gerne ville deltage.

Mulighederne er uendelige!

Case Study: Hvordan man tjener $4K uden et produkt at sælge

Her er et casestudie fra det virkelige liv af en studerende på mit kursus Opret en profitabel onlinebutik, som byggede et lille publikum og begyndte at tjene penge med det samme med online webinarer

Arree Chung er kunstner der skriver og illustrerer børnebøger til en levevej. Og som vi alle ved, kan du ikke tjene rigtige penge som kunstner vel? Forkert!

For det første er Arree kinesisk og Jeg har ingen ide hvordan hans forældre tillod ham at blive kunstner i modsætning til en ingeniør, advokat eller læge, men det er udover pointen:)

Arree er en talentfuld kunstner med en unikke færdigheder, som andre mennesker ønsker at lære. Så en dag besluttede han at give en online tutorial om, hvordan man laver en billedbog for børn fra bunden.

Han mailede simpelthen sin liste over mindre end 100 personergav et en times langt online webinar og tjente over $4000 i ét skud.

Han havde ikke et produkt men hans præsentation var så overbevisende, at folk var villige til at betale ham for et kursus, som han ikke engang havde oprettet endnu. Skøre ikke?

Her var hans nøjagtige tal for webinaret den dag…

  • Arree mailet en liste på 80 personer
  • 60 % af befolkningen der deltog i hans live webinar, købte hans klasse
  • Han genererede $4315 UDEN en post-opfølgningssekvens
  • Det gjorde han ikke har en hjemmeside

Det sjove er, at da han første gang fortalte mig om sit webinar, Jeg var meget skeptisk. Jeg troede ikke på, at der var folk derude, der var villige til at betale hundredvis af dollars for at lære at lave en billedbog til børn. Men jeg tog åbenbart fejl.

Hvis du stopper op og tænker, er der over 7 milliarder mennesker i denne verden og et eller andet sted derude nogen, der vil betale for at lære af dig. Men du når aldrig disse mennesker, medmindre du prøver.

Husk, du behøver ikke at være ekspert at opkræve betaling for dine tjenester. Du skal bare være hjælpsom og give en fordel.

Når alt kommer til alt, hvad vil det overhovedet sige at være ekspert? Så vidt jeg ved, er der ingen “ekspert”-legitimations- eller placeringstest:)

🔥 Anbefalede:  Giv mig penge: Bed om ekstra penge på 14 bedste steder

Vi er alle “eksperter nok”, og det er det, der betyder noget.

Så brug lidt tid på at dokumentere dine færdigheder og begynde at sprede din viden.

En veteranentreprenørs bud på den hurtigste måde at tjene $5K fra bunden

For nylig mødtes mine venner Greg Mercer, Mike Jackness, Scott Voelker og jeg på min podcast for at diskutere, hvordan vi personligt ville tjene $5000 så hurtigt som muligt starter helt fra bunden.

Og gæt hvad? Alle vores svar var overalt på kortet, hvilket blot viser, at der er mange forskellige måder at tjene penge online. Nyd episoden!

At have et publikum er nøglen

Samlet set er det uendeligt meget nemmere at tjene penge, hvis du har et publikum og det koster ingen penge at bygge en. Så hvis du fjerner noget fra dette indlæg, så husk dette…

Det behøver ikke at være noget fancy. Tag din smartphone og begynd at optage videoer om dine livsfilosofier.

Find noget, du er god til, og begynd at tale om det. Sammensæt nogle tutorials om en nylig færdighed, du har erhvervet!

I starten vil du være skeptisk over, at nogen vil være interesseret i, hvad du har at sige. Men der er altid nogen derude, der vil bekymre sig.

Du skal bare finde den rigtige målgruppe. (Jeg vil vædde på, at KevJumba ikke havde nogen idé om, at han ville tiltrække folk næsten dobbelt så gammel som han til sin YouTube-kanal).

Pointen er, at du aldrig ved det, medmindre du prøver.

Begynd at samle et publikum nu, og du vil have modet til at starte din egen virksomhed en dag. Jeg garanterer det!

Klar til at blive seriøs med at starte en online-forretning?

Hvis du virkelig overvejer at starte din egen online virksomhed, så skal du tjekke mit gratis minikursus på Sådan opretter du en niche-onlinebutik i 5 nemme trin.

På dette 6-dages minikursus afslører jeg de skridt, som min kone og jeg tog for at tjene 100 tusind dollars i løbet af blot et år. Det bedste af det hele er, at det er gratis, og du vil modtage ugentlige e-handelstips og strategier!

Relaterede indlæg i entreprenørskab

Om Steve Chou

Steve Chou er en meget anerkendt influencer inden for e-handel og har undervist tusindvis af studerende hvordan man effektivt sælger fysiske produkter online over på ProfitableOnlineStore.com.

Hans blog, MyWifeQuitHerJob.comhar været omtalt i Forbes, Inc, The New York Times, Entrepreneur og MSNBC.

Han er også en medvirkende forfatter for BigCommerce, Klaviyo, ManyChat, Printful, Privy, CXL, Ecommerce Fuel, GlockApps, Privy, Social Media Examiner, Web Designer Depot, Sumo og andre førende virksomhedspublikationer.

Derudover driver han et populært e-handel podcastMin kone sagde sit job op, som er en top 25 marketingshow på alle Apple Podcasts.

For at holde sig ajour med alle de seneste e-handelstrends driver Steve en 7-cifret e-handelsbutikBumblebeeLinens.com, med sin kone og sætter på en årlige e-handelskonference hedder Sælgertopmødet.

Steve har både en bachelor- og en kandidatgrad i elektroteknik fra Stanford University. På trods af hovedfaget i elektroteknik, brugte han en god del af sin kandidatuddannelse på at studere iværksætteri og mekanikken i at drive små virksomheder.