Sådan starter du en blog gratis og tjener penge (løst)

Følgende artikel hjælper dig med: Sådan starter du en blog gratis og tjener penge (løst)

I dette indlæg vil jeg dele med dig, hvordan du starter en blog gratis og tjener penge.

Alt du behøver for at starte en blog gratis og tjene penge er at vælge en hostingplatform, domænenavn, indholdsstyringsplatform, tema og tilknyttede websteder. Så svarer du på spørgsmål, som folk allerede stiller om dine tilknyttede produkter. Du kan gøre alt dette meget nemt og uden penge.

Jeg vil guide dig trin-for-trin gennem hele processen.

Sådan starter du en blog gratis og tjene penge (7 trin)

Den første ting du skal gøre er at oprette din blog. Lad os gå, trin for trin, gennem denne proces.

Bare rolig, det er faktisk meget enkelt.

Nu er den bedste måde at starte en blog gratis og tjene penge på at oprette et websted med Google Sites. Hvis du ikke kender til Google Sites, er de 100 % gratis hjemmesider, du kan oprette gennem Google.

En af de fede funktioner er, at du kan oprette et ubegrænset antal gratis hjemmesider gennem Google.

Da de er ejet af Google, rangerer de godt i søgeresultaterne (det vil være vigtigt senere for at tjene penge med din blog).

Processen til at oprette en blog med Google-websteder er utrolig nem og intuitiv. Her er en hurtig liste over trinene:

Wow, det er super simpelt, ikke!?

Vi vil gennemgå detaljerne for hvert trin i resten af ​​dette indlæg. Vi vil fokusere på, hvordan du starter din blog gratis, men vi vil også se på billige alternativer på grund af de større gevinster.

På den måde, efter at du er begyndt at generere indtægter fra din gratis blog, kan du forberede dig på at nå et niveau op til højere overskud, langsigtede indkomststrømme og en hjemmeside, som du ejer (bedste bootstrap-metode).

Lige meget om du starter din blog gratis eller billigt, følger du stadig de samme grundlæggende trin. Uanset hvad, kan du tjene penge på at blogge, selv som nybegynder!

Trin nummer 1: Vælg dit websted/domænenavn

Vælg dit domænenavn. Dette er navnet på din hjemmeside.

Hvis du starter din blog gratis med Google Sites, skal du blot indtaste dit websteds navn, når og hvor du bliver bedt om det. Men før du indtaster dit websteds navn, vil du måske overveje bedste praksis i resten af ​​dette afsnit.

Hvis du ikke allerede har et webstedsnavn (eller domænenavn), er her nogle bedste fremgangsmåder til at finde et godt navn:

 • Kortere domænenavne er bedre end længere domænenavne
 • prøv at holde dit domænenavn på højst et eller to ord
 • Gør dit domænenavn relevant eller relateret til emnet for din hjemmeside og blog
 • Brug korrekt stavning af alle ord for at undgå at forvirre folk, der prøver at finde dig på internettet
 • Vælg en, du elsker, fordi du sandsynligvis vil bruge den i mange år
 • Undgå bindestreger, understregninger eller andet end egentlige ord. Jo enklere du gør domænenavnet, jo lettere for folk at finde dig på nettet

Bliv ikke hængende her. Nogle bloggere bruger dage, uger, måneder og år på at finde på deres perfekte webstedsnavn. Ja, webstedsnavne er vigtige, men de er ikke den vigtigste del af dit websted. Det er det latterligt værdifulde indhold, du leverer.

Bootstrap billigt alternativ

Når du er klar til at tage din blog og overskud til det næste niveau, vil du gerne købe et billigt domænenavn.

Jeg bruger domæne.com for alle mine hjemmesider. De er meget billige til omkring $13,99 om året for hvert domænenavn. Du behøver kun ét domænenavn til én hjemmeside.

Som et eksempel er mit websteds navn writingbeginner.com. Min hjemmeside handler om at skrive for begyndere, så den er relevant, kort, bruger kun korrekt stavede ord og er en “dot com”.

Andre gode domænenavne er for eksempel google.com, nike.com og oldnavy.com. Kort, enkel og mærkespecifik.

Når du har valgt et websted eller et domænenavn, skal du gå videre til trin nummer to.

Trin nummer 2: Vælg din hostingplatform

Vælg din hostingplatform.

I bund og grund er det her din hjemmeside og blog vil blive udgivet eller placeret på internettet. Det er som at købe en grund, hvorpå du kan bygge din virksomhed.

Hvis du starter en blog gratis med Google Sites, har du allerede valgt Google som din hostingplatform. Boom, se på dig, dræber disse trin!

Før du går til trin tre, skal du læse det billige blog-hosting-alternativ, så du får et bedre greb om bootstrap-hosting, når det er tid til, at du stiger i niveau.

🔥 Anbefalede:  15 bedste steder at sælge antikviteter (online og i nærheden af ​​dig)

Bootstrap billigt alternativ

Jeg anbefaler stærkt Bluehost fordi det ikke kun er super billigt til mindre end $10 pr. måned (normalt mindre end $5 pr. måned, når du tilmelder dig med en særlig kampagne), så er kundeservicen helt fantastisk.

Jeg kan virkelig ikke tale mere højt om dette firma.

Der er mange andre hostingfirmaer derude, men denne er langt fra min favorit.

Alt du gør er at gå til bluehost.com, tilmelde dig en ny konto, tilføje dit domænenavn, vælge din prisplan og eventuelle ekstramateriale, du måtte ønske, og, boom, du har en hostingplatform.

Den anden fede ting, som jeg godt kan lide ved Bluehost, er, at du faktisk kan hoste mere end én hjemmeside med din ene Bluehost-konto.

Med andre ord, hvis du vil oprette en anden, tredje eller fjerde hjemmeside engang i fremtiden, behøver du ikke en ny Bluehost-konto for hver hjemmeside.

Én blå værtskonto kan bruges til flere websteder.

Det er som at have en grund, hvorpå du kan bygge flere huse eller virksomheder. Ret sejt.

Åh, også, Bluehost er meget godt matchet med WordPress, som tilfældigvis er en helt gratis content management platform, som jeg anbefaler og er den mest brugte platform for bloggere i verden.

Trin nummer 3: Konfigurer din gratis indholdsstyringsplatform

En indholdsstyringsplatform er de strukturelle knogler (eller rammen) af det hus, du bygger på din grund (det er hosting). Det er indersiden af ​​huset eller virksomheden, ikke hvad folk ser udenpå.

Endnu en gang, hvis du starter din blog gratis med Google Sites, så har du allerede en Content Management Platform (CMP).

Google er din CMP. Jeg fortalte dig, at dette var dumt simpelt!

Inde i din CMP er det, hvor du vil poste blogs, der vil drive trafik til produkter og tjenester, du vil sælge (Bliv ikke bekymret for at sælge eller tjene penge lige nu. Lad os g

et din gratis blog startede først med alt sat op til succes. Inden slutningen af ​​dette indlæg vil vi gennemgå, hvordan du nemt og automatisk tjener penge.)

Bootstrap billigt alternativ

Ok, det her bliver fedt.

Jeg har gode nyheder: din CMP er også gratis med bootstrap-alternativet. WordPress er den mest populære CMP i verden og er 100 % gratis. (Fangsten? Du skal bruge betalt hosting for at bruge denne gratis software).

Alt du skal gøre er at oprette din gratis WordPress-konto.

WordPress er fundamentet og strukturen i de huse, du bygger på grunden. Det er rammerne eller indersiden af ​​huset, ikke hvad folk ser på ydersiden. Det kommer vi til om et øjeblik.

WordPress giver dig mulighed for at administrere indholdet på dit websted. Det er meget nemt at oprette et WordPress-websted og komme i gang inden for få minutter. Hvis du har valgt Bluehost som din hostingplatform, så er det et enkelt klik væk fra et WordPress-websted.

Her er trinene:

 • Du skal blot logge ind på din Bluehost-konto.
 • Opret en ny WordPress-konto.
 • Følg de intuitive instruktioner, og inden for få minutter har du oprettet din WordPress-konto. Du har det her!

På den næste skærm skal du blot klikke på knappen “Brug WordPress” for at konfigurere din WordPress Content Management Platform.

Indtast derefter dit websteds navn og tagline. Bare vælg noget simpelt til tagline. Du kan altid ændre det senere. Klik derefter på den blå “Næste” knap.

På den næste side skal du vælge dit domænenavn blandt de muligheder, der er angivet, og fjerne klik i felterne for de foreslåede plugins. Du har ikke brug for dem lige nu. Når du er klar, skal du klikke på knappen “næste”.

Når du klikker til næste skærm, vil WordPress på magisk vis generere dit websted. Så er det tid til at vælge dit tema…

Trin nummer 4: Vælg din skabelon eller tema

Din skabelon eller tema er, hvordan dit websted ser ud for verden. For at fortsætte vores analogi er det husets ydre.

Udseendet. Så du vil vælge med omhu.

Hvis du starter en gratis blog for at tjene penge ved at bruge Google Sites, vælger du en skabelon eller laver din egen skabelon fra bunden.

Jeg anbefaler, at du vælger en eksisterende skabelon, som du opdaterer med dine egne billeder og tekst. (Det er bogstaveligt talt træk og slip. Google gør det nemt).

Bootstrap billigt alternativ

I processen med at oprette din WordPress-konto, bliver du bedt om at vælge et tema. Temaet er ydersiden af ​​dit hus, eller hvad hjemmesidebesøgende vil se, når de besøger din hjemmeside og blog.

Der er gratis temaer og der er betalte temaer.

🔥 Anbefalede:  Forandringens hastighed: Hvordan 5G-teknologien omformer det digitale landskab

Typisk med betalte ting får du en flottere hjemmeside med mere funktionalitet og funktioner.

Der er tonsvis af temaer at vælge imellem, så tag dig god tid og vælg et, du kan lide. Du kan altid ændre temaer senere, selvom du måske har brug for noget teknisk hjælp, når du når dertil.

For at hjælpe dig med at vælge et tema skal du huske følgende bedste praksis:

 • Vælg et tema, der er responsivt, så din hjemmeside ser godt ud på mobile enheder.
 • Vælg et tema, der har et glat og slankt design, så din hjemmeside ser professionel ud.
 • Vælg et tema, der er hurtigt, så besøgende på webstedet ikke bliver frustrerede over lange sideindlæsningstider. Jo hurtigere jo bedre.

Bliv heller ikke hængende på dette tidspunkt på grund af antallet af muligheder. Brug ikke mere end cirka en time på at vælge dit tema. Gå med det bedste, du kan finde på den tid, og vid, at du altid kan ændre tingene senere.

For et gratis tema er det svært at gå galt med WordPress-temaet.

Min nuværende favorit er Astra-temaet. WordPress er sikker på at holde dette tema opdateret og sikret.

Nu hvor du har startet din gratis blog, er det tid til at skifte til pengeskabende tilstand. Jeg er spændt på, at du skal lære at tjene penge med din gratis blog.

Har du nogensinde ønsket at vide svarene på disse to spørgsmål:

 • Hvordan bliver bloggere betalt?
 • Hvordan tjener begynderblogs penge?

Svaret på begge dele er…

Trin nummer 5: Sådan tjener du penge med en gratis blog

Flere gode nyheder: I modsætning til de første fire trin er de sidste tre trin 100 % gratis for både Google Sites og bootstrap-bloggertilgangen. Så lad os grave ind.

 • Hvordan bliver bloggere betalt? De tre mest almindelige indtægtskilder er annoncer, affiliate salg og salg af deres egne produkter.
 • Hvordan tjener begynderblogs penge?
 • Jeg anbefaler at starte med affiliate salg. Affiliate salg (at få provision fra at sælge andres produkter) er den lavthængende frugt til at tjene penge med gratis blogs.

Det er lige så nemt som at tilmelde sig som affiliate for virksomheder som Amazon, indsætte links på dit websted og sende trafik til disse links. (Du tænker måske, at trafikdelen lyder hård, men jeg lover dig, at det er nemmere end det ser ud til)

Dette trin er et af de nemmeste og hurtigste at gennemføre. Tilmeld dig tilknyttede websteder såsom Amazon-associates og Clickbank:

Når du tilmelder dig som en affiliate, skal du vælge et produkt eller en kategori af produkter, du vil promovere. For at fremskynde din succes skal du vælge produkter, som du bruger, eller som du er interesseret i. Dette vil hjælpe dig med at fremme dem bedre.

Husk, at du skal tilføje en privatlivsside og affilieret ansvarsfraskrivelse til din hjemmeside og blogindlæg.

Trin nummer 6: Hvordan søgeord giver dig penge

Den bedste måde at drive massiv trafik til dine tilknyttede links er at besvare spørgsmål, som folk stiller om emner relateret til dine affilierede produkter.

Så hvis du promoverer kæledyrsprodukter, vil du gerne besvare de spørgsmål, folk stiller om kæledyr eller kæledyrsprodukter.

Hvordan finder du ud af, hvad folk spørger om eller vil vide? Dette kaldes søgeordssøgning på bloggingsprog. Du vil gerne identificere 10 til 20 søgeord med høj volumen og lav konkurrence.

Det betyder, at mange mennesker stiller spørgsmålene, men næsten ingen svarer på dem.

Ok lyder godt. Men hvordan finder du disse pengeskabende søgeord? Der er gratis og betalte metoder til at finde søgeord. Helt ærligt foretrækker jeg den gratis, økologiske metode.

Den bedste gratis taktik er at bruge Google-søgning.

Den bedste måde at finde ud af, hvad dine potentielle kundeemner søger på, er trods alt at gå til kilden.

Processen er enkel:

 • Begynd at skrive en sætning, der er relateret til emnet på dit websted. Jo længere sætning, typisk jo lavere konkurrence. Ved at bruge kæledyrseksemplet kan du skrive “Sådan får jeg min kat til” eller “Hvorfor gør min hund” (uden anførselstegn)
 • Skriv ikke hele sætningen ud, lad i stedet Google afslutte sætningen med flere mulige søgninger (se skærmbilledet over denne punktliste). Disse foreslåede søgninger fra Google er forudsigelser baseret på søgedata. Det betyder, at Google ved, at folk søger efter disse termer. Det er gode nyheder for dig, fordi det kan betyde en masse trafik.
 • Husk, jo længere sætningen er, jo bedre. Disse kaldes long tail søgeord.

Dernæst vil du tjekke konkurrencen ved at klikke på den lange foreslåede sætning i Google. Google åbner en ny søgeside med resultater for den specifikke forespørgsel, spørgsmål eller sætning.

🔥 Anbefalede:  Sådan kontakter du Amazons kundeservice i nogle få enkle trin

Det, du vil se, er en liste over websteder, der ikke direkte besvarer spørgsmålet.

Hvis du ser et websted som Reddit eller Quora på den første side, har din søgeterm sandsynligvis lav eller lavere konkurrence. (Ligesom skærmbilledet ovenfor)

Dette kan virke besværligt i starten, men når du først har udført et par søgeordssøgninger, bliver processen meget nemmere. Gentag denne søgeordsproces, indtil du har 10 til 20 søgeord med lav konkurrence og høj volumen med ringe eller ingen konkurrence.

Trin nummer 7: Blogger som en gal eller gal kvinde

Nu hvor du har din liste med 10-20 søgeord, er det tid til at besvare disse spørgsmål. Ved at give de bedste svar på spørgsmålene, vil du få masser af trafik til din hjemmeside.

Når de er på din hjemmeside, vil nogle mennesker klikke på dine affiliate links. Nogle af disse mennesker vil købe produkter. Når de køber produkter via dine links, får du provision.

Se hvordan det virker?

Dit mål er at skrive op til et blogindlæg på 2.000 ord om hver af de 10 til 20 søgeordssætninger. Brug den nøjagtige søgeordssætning som titel på dit blogindlæg. Så er det bare at begynde at skrive.

Du vil gerne besvare spørgsmålet så grundigt som muligt.

2.000 ord ser ud til at være den blogindlægslængde, som Google foretrækker mest, så prøv at komme tæt på det mærke. Hvis søgeordet er en sætning i stedet for et spørgsmål, så prøv at give den mest værdifulde information relateret til det pågældende emne.

Over en periode på uger eller måneder begynder Google at sende dig trafik.

Bare rolig, hvis det umiddelbart virker som en spøgelsesby. Dette er meget normalt.

Du skal blot udsende meget værdifuldt indhold, der er specifikt for 10 til 20 søgeord med lang hale, lav konkurrence. Derefter er det et ventende spil for Google.

Indsæt dine affilierede links i indlæggene. Du vil sandsynligvis have ét affiliate-link til et affiliate-produkt eller -tjeneste pr. indlæg.

Med andre ord, du ønsker ikke at jamme hvert eneste af dine affiliate links i et enkelt indlæg.

Et af dine affiliate links skal være mest relevant og anvendeligt til det søgeord, som indlægget er baseret på.

Brug det søgeord én gang midt i indlægget og én gang til sidst, måske kombineret med et banner eller billede, som affiliateproduktet giver.

Gode ​​affilierede produkter vil give dig tonsvis af materiale til at hjælpe med at sælge deres produkter. Dette materiale kommer normalt i form af billeder, annoncer, videoer, salgsmails, landingssider osv.

Hvad kan man forvente Næste

Ingen kan helt forudsige Google eller søgetrafik.

Trafikken vil dog typisk sive ind i et stykke tid, før den nærmest eksploderer ud af ingenting. Nøglen er at offentliggøre indlæggene med dine affiliate links, ikke at give op og vente på Google.

Mens du venter, søger du muligvis efter nye søgeord og sender mere indhold med dine affilierede links indlejret. Jo mere indhold af høj kvalitet, der er skræddersyet til søgeord med lang hale og lavkonkurrence, jo nemmere og hurtigere finder Google dig.

Jo flere indlæg af høj kvalitet du har, når Google begynder at oversvømme dit websted med trafik, jo flere penge kan du tjene på at sælge disse tilknyttede produkter.

Og det er sådan, du starter en blog gratis og tjener penge!

Værktøjer til, hvordan man starter en blog og tjener penge

Værktøjer til, hvordan man starter en blog og tjener penge:

Sidste tanker: Sådan starter du en blog og tjener penge

Jeg håber, du har lært meget i denne artikel.

Vi har en masse gode artikler på dette websted om, hvordan man tjener penge på at skrive. Tjek et par stykker ud, før du går.

Relaterede indlæg:

Table of Contents