Sådan sælger du hurtigere på Poshmark

Følgende artikel hjælper dig med: Sådan sælger du hurtigere på Poshmark

Sådan sælger du hurtigere på Poshmark

Hvis du lige er begyndt at sælge på Poshmark, eller du har været en Poshmark-bruger i et stykke tid, skal du ikke falde i fælden med at tro, at du burde have større succes nu.

Topsælgere har brugt tid og hårdt arbejde på at dyrke deres Poshmark-skab. Med samme indsats kan du også.

Hvis du ønsker at forvandle dit Poshmark-skab til en ordentlig online-forretning, så kan det lade sig gøre. Det er på tide at stoppe med at behandle det som en hobby og få din virksomhed til at stå på. Disse tips, der forklarer, hvordan du sælger hurtigere på Poshmark, er velegnede til alle, der forsøger at vokse deres Poshmark-forretning.

Få styr på disse tips, og du vil snart slutte dig til rækken af ​​de bedste Poshmark-sælgere.

Sådan sælger du hurtigere på Poshmark

Du behøver ikke købe dyre bøger eller kurser for at lære at sælge hurtigere på Poshmark. Alt du behøver er følgende Poshmark salgstip.

Intet af dette er revolutionerende ting, men hvis du er ny (ish) til at sælge, så er du måske ikke klar over disse bedste praksisser, der kan superlade ethvert Poshmark-skab.

Oprettelse af enestående lister

Forestil dig, at du gennemser Poshmark på udkig efter nye varer til dig selv. Du ser på et Poshmark-skab, men billederne er kornet, og beskrivelsen er kun et eller to ord. Selvom det gamle tøj var billigt, er det meget usandsynligt, at du vil købe det.

Hvorfor ikke? Fordi opslaget er af dårlig kvalitet.

Poshmark-kunder reagerer på kvalitetslister, der fremviser produktet, ligesom du ville. Det er vigtigt at oprette enestående lister. Her er nogle gode tips til at skabe den perfekte fortegnelse.

Belysning

Billeder skal tages i det bedst mulige lys. For mørkt eller lyst, og emnet vil ikke blive vist tydeligt. Prøv at tage billeder i naturligt lys nær et vindue. Pas på skyggerne, da de kan ødelægge et billede.

Hvis du ikke har adgang til naturligt lys, så er kunstigt lys fint. Du skal muligvis investere i et belysningssæt, hvis dine nuværende lys er for svage.

Konsistens

Når du opretter et Poshmark-skab, bygger du dit helt eget brand. Oprettelse af lister med samme stil er vigtigt for at bevare din brandidentitet. Kunder kan tage et kig på en fortegnelse og vide, at den er din, fordi den følger samme mønster som andre fortegnelser.

Overvej at bruge stockfotos

Hvis du ikke selv kan tage kvalitetsbilleder, så overvej at bruge stockfotos. Du kan finde billeder online fra andre forhandlere eller producenter. Du kan screenshotte disse billeder for at bruge til dit Poshmark-skab.

Billeder af varen, der modelleres, øger kvaliteten af ​​fortegnelsen. Potentielle købere elsker at se, hvordan tøjet kan se ud, når det er brugt.

Listetitler

Bortset fra billedet er fortegnelsens titel kritisk vigtig. Købere ser titlen i deres feed, og en god titel vil tilslutte dem. Sørg for, at titlen inkluderer mærket og produktnavnet på den vare, du sælger.

Poshmark-købere bruger ofte Poshmark-søgefunktionen, så at have mærket og produktnavnet i titlen betyder, at dine produkter bliver fundet oftere.

Fuld beskrivelser

OK, du har skrevet en dræber titel sammen med et fantastisk billede. Nu skal du have en god beskrivelse for at lukke handlen.

En god beskrivelse vil omfatte følgende:

 • Producentnavn, farve og produktnavn
 • Målinger
 • Enhver skade
 • Tips til hvordan man bærer varen eller hvad den kan passe godt til

Jo mere detaljeret din beskrivelse er, jo bedre. Kunder køber baseret på følelser og tillid til sælgeren. Du har følelserne takket være titlen og billedet; kunden er interesseret. For nu at få dem sikre på købet, skal de vide, at det opfylder deres krav.

Brug søgeord

Købere vil søge efter varer ved hjælp af nøgleord. For eksempel kan en køber have brug for en festkjole. De kommer måske ind i udtrykket “lille sort kjole”. Hvis du sælger disse, skal du sørge for, at din beskrivelse indeholder disse søgeord.

Find en lignende vare, som en anden Poshmark-sælger har solgt. Se på de søgeord, de brugte til den solgte vare som en guide til søgeord, du bør bruge.

Indstilling af priser

Den pris, du angiver, er muligvis ikke den pris, du sælger for. Det er fordi de fleste vil bede om rabat.

Et godt tip til dette er at sætte din pris over det beløb, du ønsker. For eksempel vil du sælge et par jeans til $50. Sæt din pris til $65. Når en kunde beder om rabat, kan du gå så lavt som 50 USD. Du får den pris, du ønskede, men kunden vinder også, da de får rabat.

🔥 Anbefalede:  Sådan bliver du rejsebureau og arbejder hjemmefra

Glem ikke at medregne Poshmark-gebyret, forsendelsesomkostninger og eventuelle andre gebyrer, når du bestemmer dine priser.

Arbejd smartere ikke hårdere

For at arbejde smartere som Poshmark-sælger kan du oprette skabeloner for at gøre noteringsprocessen nem. På den måde vil hver fortegnelse følge din brandidentitet. Derudover sparer du tid. Du skal blot ændre billederne og ordlyden for hver fortegnelse. Men belysningen, filtrene og andre aspekter af din fortegnelse kan forblive de samme.

Anbefalet: 19 ultimative måder at tjene penge på at gøre ingenting

Sælger etikette

Glade kunder bliver forhåbentlig tilbagevendende kunder. En utilfreds kunde kan dog nemt ødelægge dit Poshmark-skab natten over.

Hvis de har en anstændig følge på sociale medier, så kan et indlæg om deres dårlige oplevelse betyde, at du aldrig sælger igen. Disse enkle salgsetikettetips kan hjælpe enhver med at opretholde gode kunderelationer.

Vær altid professionel

Kunder kan være udfordrende. Hvis du nogensinde har arbejdet med nogen form for servicejob, så ved du, at mange kunder har høje forventninger.

Selvom du måske ikke altid er i stand til at give dem præcis, hvad de ønsker, bør du altid forblive professionel. Du driver en virksomhed, hvilket betyder, at omdømme er alt. Vær altid venlig, hensynsfuld og opmærksom på dine kunder.

Få din pakke til at skille sig ud

For det første, når du pakker dine varer, skal du sørge for, at de er rene og foldet pænt sammen. Prøv forskellige måder at få din pakke til at skille sig ud. Brug sløjfer, sjove klistermærker eller tape og farvet papir. På den måde bliver din levering mindeværdig.

Du kan også putte noget ekstra i kassen. Et takkekort, en lille gave eller en rabatkode til dit Poshmark-skab er alle gode idéer.

Send hurtigt

Poshmark giver sælgere en uge til at sende varer. De fleste kunder forventer dog, at deres varer sendes hurtigere. Det perfekte tidspunkt for forsendelse er 2 dage eller mindre.

Når du begynder at sælge en masse varer, kan det være svært at få dem sendt så hurtigt.

Sørg for, at du er organiseret, har altid nok kasser, og få en rutine med at sende varer dagligt, hvis du kan.

Det er også bedst at bruge den fragtlabel, som Poshmark giver, når en kunde foretager et køb. Poshmark-forsendelsesetiketterne kan spores af kunder. Muligheden for at spore en forsendelse er noget, de fleste kunder ville forvente at kunne gøre.

Brug af sociale medier

Poshmark gør det nemt at bruge sociale medier til salg. Du kan forbinde dine sociale mediekonti til din Poshmark-konto. På den måde kan du dele dine opslag automatisk med alle dine følgere på sociale medier.

Facebook, Twitter og Pinterest kan alle linkes til dit Poshmark-skab.

Du vil måske også overveje at oprette en Instagram-konto. Selvom du ikke kan dele automatisk med Instagram endnu, vil opbygning af en opfølgning på Instagram hjælpe med at drive mere trafik til dit Poshmark-skab.

Du vil måske bruge alle sociale mediekanaler eller kun én. Uanset hvad du er tryg ved, er her nogle tips til sociale medier at overveje:

 • Instagram: Brug dette til billeder og historiefortælling
 • Pinterest: At dele dit skab med Pinterest betyder, at dine billeder og søgeord får mere eksponering
 • Twitter: Hvis du kan lide at skrive smarte tweets, så kan Twitter være en fantastisk måde at opbygge et publikum på
 • Facebook: Brug Facebook til at sende opslag til millioner af mennesker. Du kan også finde grupper og fællesskaber af Poshmark-sælgere, der alle hjælper hinanden
 • Youtube: Masser af Poshmark-sælgere har en YouTube-kanal. Du kan lave how-to-videoer eller andet innovativt indhold for at øge salget og trafikken til dit skab

Sørg for at tilføje dit Poshmark-link til din bio på alle sociale mediekanaler, du bruger. Tilføj altid hashtags (#) og tags (@), når du poster. Dette vil øge synligheden af ​​dit indlæg.

Andre tips til at sælge hurtigere på Poshmark

Du sælger ikke hurtigere på Poshmark uden at lægge noget hårdt arbejde først. Her er nogle ekstra tips til at hjælpe dig med at blive en top-Poshmark-sælger.

Målrettet markedsføring

Under en Poshmark-fest skal du tjekke, hvem der har kunnet lide dine varer. Det er de potentielle købere, der kan lide dine mærker, stilarter og størrelser.

🔥 Anbefalede:  13 bedste mor-blogs du skal følge i 2023De sjoveste og mest indsigtsfulde mor-bloggere (for råd og inspiration) i år

Nu kan du opbygge et forhold til dem ved at følge dem, kommentere og dele nogen af ​​deres elementer. Gå ikke overbord her, da ingen kan lide en spammer. Du vil bare gøre nok for at interessere disse købere i at besøge dit skab og foretage et køb.

Del dine varer

Ved at dele dine varer ofte, især under Poshmark-fester, vil de have flere chancer for at sælge.

For at få flere aktier bør du også dele andre sælgeres varer. Forhåbentlig vender disse sælgere tilbage og deler dine varer med deres følgere. I vinder begge ved at få dine varer delt med et større publikum.

Svar hurtigt

Hvis du får en kommentar eller et spørgsmål, så svar hurtigt. Denne person er online lige nu, hvis du også er det, kan det betyde et salg, hvis du svarer hurtigt.

For at lukke udsalget kan du tilbyde nedsat fragt. Hvis den potentielle køber overvejer at købe flere varer, vil nedsat fragt stadig give dig en sund fortjeneste.

Følg så mange mennesker som muligt

Poshmark giver dig mulighed for at følge op til 10.000 mennesker om dagen. Hvis du gjorde det hver dag, er det 3,65 millioner mennesker om året!

Brug skabsværktøjerne til at følge mange mennesker på én gang. Ikke alle vil følge dig tilbage; men mange vil. Jo flere følgere du har, jo flere kan du sælge.

Bliv en posh ambassadør

Når du har solgt på Poshmark længe nok, kan du kvalificere dig til at blive en Posh ambassadør.

Fordelene ved programmet er mange. Dit Poshmark-skab vil blive anbefalet til nye brugere, du vil modtage et eksklusivt nyhedsbrev og låse op for adgang til flere sjove aktiviteter og muligheder.

Hvad sælger hurtigt på Poshmark

Du skal være smidig for at sælge på Poshmark hurtigt, fordi tendenser ændrer sig hele tiden. For eksempel betyder årstider, at badetøj sælger godt om sommeren, men ikke så meget om vinteren. Der er noget tøj og mærker, der har tendens til at klare sig godt og næsten altid garanterer et Poshmark-udsalg.

Varer, der konsekvent sælger godt, inkluderer:

 • Bluser
 • Hættetrøjer
 • Jeans
 • Leggings
 • Midi kjoler
 • Mini kjoler
 • Sneakers

Poshmark deler også med alle, hvilke mærker der sælger godt for hver afdeling. Du kan enten tjekke Poshmarks årlige trendrapport eller den Poshmark hjemmeside. Sørg for at tjekke disse data regelmæssigt for at holde dit skab opdateret.

Betyder følgere noget på Poshmark

Med et ord, ja! Følgere betyder noget på Poshmark. Selvom det er muligt at få succes på Poshmark uden følgere, er det meget usandsynligt og meget hårdere arbejde.

Ved at øge dit antal følgere, vil de gøre en masse arbejde for dig. Dine fortegnelser bliver delt med et større publikum, efterhånden som følgere kan lide, dele og købe dine ting. Dette betyder ikke kun flere følgere for dig, men også mere salg.

Sådan får du flere følgere på Poshmark

Jo flere følgere du har, jo mere eksponering får dit Poshmark-skab. Poshmark fungerer på samme måde som sociale medier. Disse tips kan bruges til at øge din Poshmark-tilhængerskare.

Hvis du forsøger at få et socialt medie-tilhængerskab til at gå sammen med dit Poshmark-brand, så kan hvert Poshmark-tip her implementeres på tværs af platforme.

En andel for en andel

Selvom alle sælgere på Poshmark konkurrerer med hinanden, kan det stadig betale sig at hjælpe hinanden. Poshmark-fællesskabet hjælper altid gerne hinanden. At følge hinanden, dele fortegnelser og nogle gange købe fra hinanden kan alle øge salget af Poshmark-skabe.

Når en anden sælger deler dine fortegnelser med deres følgere, skal du også dele en af ​​deres. En andel for en aktie betyder, at I begge får masser af fantastisk eksponering.

Poshmark-fester

Poshmark-fester er virtuelle shoppingbegivenheder, som enhver posher ser frem til. Sælgere og købere kan gennemse lister vedrørende festemnet. Dette er en fantastisk chance for at dele den store bestand, du har, med et bredere publikum.

Potentielle købere og andre sælgere kan like, dele eller købe dine varer. De kan også besøge dit skab for at se på hele din samling. En Poshmark Party er en af ​​de bedste måder at få flere følgere og ekstra salg på. Glem ikke at synes godt om og dele andre sælgeres opslag, da de fleste vil vende tilbage og dele dit skab med deres følgere.

🔥 Anbefalede:  10 effektive måder at bruge Twitter avanceret søgning på [2023 Guide]

Du kan deltage i en Posh-fest via Poshmark-webstedet eller Poshmark-appen.

Følg tilbage

Fin og enkel denne her. Følg tilbage alle, der følger dig. Ved at følge andre sælgere tilbage, vil du øge dit antal følgere meget hurtigere.

Hvor meget tjener den gennemsnitlige Poshmark-sælger

Dette er et svært spørgsmål, da der ikke er nogen tilgængelige data, der viser Poshmark-sælgers indtjening. For at finde ud af dette skal du stole på oplysninger, som andre Poshmark-sælgere deler.

En hurtig Google-søgning afslører masser af sælgere, der angiver en indtjening på flere tusinde dollars om måneden.

Faktisk, Suzanne Canon ramte overskrifterne i 2018, da hun blev den første Poshmark-forhandler til at nå $1 million i salg.

Hvis du arbejder hårdt, sælger populære mærker og opbygger en stor tilhængerskare, kan du nemt tjene $1000-$2000 om måneden. Hvem ved, måske bliver du den næste Suzanne Canon.

Kan du leve af at sælge på Poshmark

Ja, du kan leve af at sælge på Poshmark. Det sker ikke fra den ene dag til den anden, men hvis du bruger tid på at opbygge dit brand, får du salg.

Sørg for at bruge alle de værktøjer, du har til din rådighed, inklusive alle de tips, der er anført i dette indlæg. Eventuelle ekstra penge, du tjener, kan hæves via direkte indbetaling eller check.

Nu ved du, hvordan du sælger hurtigere på Poshmark, himlen er grænsen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sælger hurtigt på Poshmark?

Nogle af de hurtigst sælgende mærker lige nu på Poshmark inkluderer Free People, J Crew, Lululemon Athletica og Nike. Tjek Poshmark ofte for at se, hvilket mærke der er populært.

Hvordan får jeg flere mennesker til at se min Poshmark-fortegnelse?

Der er allerede masser af fantastiske råd ovenfor for at hjælpe dig med at sælge hurtigere på Poshmark. Her er endnu et episk tip:

Gå til ‘Delingsindstillinger’ og slå ‘Søgesynlighed’ til. Nu vises dine fortegnelser i Google- og Facebook-annoncer. Det betyder, at dine fortegnelser vil blive set af et meget større publikum.

Øger deling på Poshmark salget?

Det er vigtigt at dele dine fortegnelser, men det vil ikke være nok alene til at øge salget. Du skal tilbyde hele pakken. Populære varer, tiltalende fortegnelser og fantastisk kundeservice er alle med til at øge salget.

Hvad gør du, når Poshmark-salget er langsomt?

Hvis du ikke sælger, så er det tid til at handle. Du skal tjekke alle ovenstående råd og foretage ændringer, hvor det er nødvendigt.

Er dine fortegnelser så gode, som de kan være? Detaljerede beskrivelser, fotos af høj kvalitet og relevante søgeord er afgørende for at tiltrække købere. Sørg for, at du følger, deler og deltager i Poshmark-fester. Hvis du bliver ved med at gøre alt dette, vil du få mere salg.

Hvad er Posh affiliate program?

Poshmark affiliate-programmet er en fantastisk måde at tjene nogle ekstra penge på. Når du har tilmeldt dig affiliate-programmet, kan du tilføje dine affiliate-links til alle sociale medier, du laver. Hver gang dine affilierede links bruges til et køb, betales du en kommission.

Hvor kan jeg finde billige varer?

Der er masser af måder at finde gammelt tøj i god stand, som kan sælges til en god pris. Facebook Marketplace, en genbrugsbutik og gårdsalg kan alle være gode steder at finde et populært mærke til salg.

Sådan sælger du hurtigere på Poshmark

Table of Contents