Sådan maksimerer du omsætningen fra indbyggede annoncer

Følgende artikel hjælper dig med: Sådan maksimerer du omsætningen fra indbyggede annoncer

Dette indlæg blev senest opdateret den 19. august 2022

Nogle af os er måske eller måske ikke opmærksomme på indbyggede annoncer, vi ved måske ikke engang, om vi stødte på en på et websted, vi besøger. For at få en klar idé om, hvad dette er, og hvordan man maksimerer indbyggede annoncer, er dette læsningen for dig.

Native ads er en ny annonceringsstrategi på markedet, hvor annoncører vil forsøge at få læserens opmærksomhed ved at få den betalte annonce til at ligne en normal artikel uden at blive bemærket og obstruerende for læserne. Den tilpasser sig sine omgivelser ikke for at narre læserne, men for at få deres opmærksomhed og få dem interesserede nok til at dele annoncerne.

Der er to native advertising-stile, der normalt bruges. Først er det lukkede indfødte annonceringssystem, som giver brands mulighed for at skabe tilpasset indhold, der kun findes på hjemmesidens platform og ingen andre steder. Det bedste eksempel på dette indfødte reklamesystem er Facebook og Twitter – mærker skal arbejde med deres profiler og også deres indhold på platformen.

Open Native Advertising er på den anden side bedst for de udgivere, der lige er startet op. Du kan vælge Open Native Advertising for at placere brandindhold i native placeringer for at teste, om der er behov for at oprette dit eget lukkede native advertising-system. Open Native Advertising System giver udgivere mulighed for at skabe deres indhold og få indholdet vist på andre kampagner. De bedste eksempler på Open Native Advertising er Disqus og Outbrain.

🔥 Anbefalede:  TD Sample Check: Sådan læser og får du en TD Void Check i 2023

Denne annonceringsstrategi giver lovende resultater ikke kun for annoncørerne, men også for læserne. Der er mange fordele:

 1. Ifølge mange læsere hindrer indbyggede annoncer ikke deres læseoplevelse på hjemmesiden. De fleste af dem foretrækker at dele indbyggede annoncer frem for display- eller andre annoncetyper.
 2. Indbyggede annoncer øger brandbevidstheden for forbrugerne og også socialt engagement.
 3. USA-baserede udgivere har bevist, at indbyggede annoncer hjælper dem med at vokse deres forretning.
 4. Mange forbrugere indrømmede, at indbyggede annoncer har hjulpet dem med at søge efter indhold, der vil give dem en idé om produktet, før de køber.
 5. Læsere vil ikke tøve med at dele nyttige oplysninger til deres venner og familie, selvom det er en annonce.

Indbyggede annoncer kan i høj grad hjælpe dig med at tjene penge på dit websted, men de skal gøres rigtigt. Lad os gennemgå nogle grundlæggende ting:

 1. Sørg for, at talentfulde mennesker arbejder på din native advertising, hvis du planlægger at oprette den på egen hånd. Du kan ikke bare udgive middelmådige indbyggede annoncer, hvis du vil fange din læsers opmærksomhed.
 2. Husk altid, at en indbygget annonce ikke er beregnet til at narre dine læsere, så vær sikker på din placering og udseende.
 3. En af de kritiske dele af at opsætte en indbygget annonce er at sikre, at annoncen giver værdi til dit websted. Husk, at hvad end du lægger på dit websted, skal være nyttigt og interessant.
 4. Variation er altid godt. Besøgende vil kede sig med de samme annoncer, der vises igen og igen, så prøv at blande det sammen og køre en række indbyggede annoncer fra andre annoncører også. Følg tommelfingerreglen i annoncering – hold dine besøgende engageret.
 5. Kend dit indhold ordentligt. Sørg for at vide, hvad du annoncerer for, dit produkt eller dine tjenester.
 6. FTC (Federal Trade Commission) er tilsynsmyndighederne, der undersøger dine annoncer fra en forbrugers perspektiv, så tænk som en forbruger, når du opretter din oprindelige annonce.
🔥 Anbefalede:  Sådan vælger du den rigtige database – mod AI

Du kan også måle succesen af ​​dine indbyggede annoncer på fire måder ifølge Todd Handy, Vice President for Digital Business Development and Advertising hos Deseret Digital Media:

 1. Tjek hvor mange gange historien er blevet set.
 2. Bestem, hvor mange besøgende der har læst historien.
 3. Kend dine samlede displayannoncevisninger.
 4. Ved, hvor meget tid læserne brugte på den historie.

Bundlinie

Indbyggede annoncer er ikke til for at narre læsere eller for at forstyrre læserens aktiviteter på et websted. Det er bare en almindelig reklame med et twist, og du kan helt sikkert tjene meget på det.

Hvis du har brug for ekspert annoncehåndtering af din Indbyggede annoncer, kontakt MonetizeMore, så kan vi hjælpe dig i gang med at tjene 15-100 % mere på dine annoncer. Gratis tilmelding.


Table of Contents