Sådan laver du NFT gratis: Trin for trin guide

Følgende artikel hjælper dig med: Sådan laver du NFT gratis: Trin for trin guide

Leder du efter en måde at tjene penge på dit arbejde som kunstner? Den bedste måde at gøre din drøm til virkelighed på er at begynde at præge digitale aktiver. Du kan præge alt og alt lige fra musik, kunst, spil, artikler osv. At tjene penge ved at sælge digitale filer er ikke noget, du bare ville have hørt. Folk genererer rigelige indtægter ved at præge kryptomønter. Det er dog også blevet en lidt ældre version af at øge din rigdom. Trenden og snakken i byen er prægning af NFT’er. I denne artikel vil vi give dig en trin-for-trin guide til hvordan man laver NFT gratis. Vi vil også dække emner som, hvor meget man skal præge en NFT, hvordan fungerer NFT-prægning, og hvordan man laver NFT på OpenSea.

Sådan laver du NFT gratis: Trin for trin guide

En af de bedste innovative anvendelser af Non-Fungible Tokens er kompetencen til at garantere dig selv som den originale skaber. Det betyder, at ingen andre kan tage fordelen, hvis du er den originale skaber, da hver NFT er unik, unik. På det seneste er NFT’er begyndt at skabe overskrifter på tværs af platforme over hele verden, og investorer er begyndt at interessere sig og se efter at høste fordelene af denne bevægelse. Nu prøver mange mennesker at forstå, hvordan NFT-prægning fungerer, men hvad er NFT-prægning, lad os finde ud af det.

Hvad er NFT Minting?

NFT’er giver uerstatteligt og unikt ejerskab til beholdningen af ​​digitale aktiver, som kan omfatte musik, kunst, sport og andre lokkende kreationer. Det kan vi med andre ord også konstatere NFT’er refererer til at konvertere digitale filer til digitale aktiver gemt på blockchain. Når du først er i stand til at gemme disse ikke-fungible tokens i den decentraliserede database eller distribuerede hovedbog, kan du ikke ændre, redigere eller slette dem.

I processen med at uploade et bestemt emne til blockchain, når producenten slår en digital mønt, er hele processen kendt som prægning. Kryptovaluta-manien har givet NFT’erne et nyt ansigt fra sidste år, 2021, og det lykkedes for mange kunstnere at finde en måde at tjene penge på deres arbejde og fremvise deres færdigheder.

Hvad er værdien af ​​NFT-prægning?

NFT’er er en af ​​de største kilder til at forbedre kontrollen over kunstsektorens intellektuelle ejendom. Styrken ved en NFT er enorm, da de er unikke indgreb med hensyn til deres værdi. Derudover det baner vejen for andre investorer, virksomheder (købere) og kunstnere (skabere/sælgere) til at åbne op for adgang til en bred vifte af publikum, der er interesseret i at købe NFT’er og andre samleobjekter.

Derfor er prægning af NFT’er en procedure, der kan være et alternativ til at demokratisere ejerskab, købe og sælge unikke digitale aktiver.

Bedste NFT-markedspladser til prægning af NFT’er

Den første ting du skal gøre for at forstå processen, hvordan man laver NFT gratis, er at vælge en markedsplads. Her vil du oprette og sælge dig NFT. Nogle af de bedste er nævnt nedenfor.

1. OpenSea

Uden tvivl er den mest populære platform til prægning og salg af NFT’er OpenSea. Brugerne kan finde forskellige genrer af NFT’er på denne platform, lige fra musik, til sport, til malerier, den virtuelle verden og mange andre.

🔥 Anbefalede:  Sådan opretter du videoer i Canva

2. Rarible

Drevet af Ethereum blockchain gør Rarible processen med at præge NFT ubesværet. Du behøver ikke at forstå, hvordan NFT-prægning fungerer for at bruge denne app. Platformen tillader primært digitale skabere at udstede og sælge tilpassede kryptomønter og NFT’er, der repræsenterer ejerskabet under deres navn. Det bedste er, at dette distribuerede netværk muliggør handel uden en mellemmand.

3. Fundament

Platformen faciliterer live-auktioner for digital kunst. Det betyder, at Foundation hjælper dig med at holde den berettigede pris for din NFT; det er, hvor meget NFT faktisk fortjener.

4. SuperRare

Som navnet antyder, er SuperRare en anden platform sammenlignet med alle disse nævnt på denne liste. Det er mere en social netværksplatform end NFT-markedspladsen. Platformen fokuserer dog meget på kunstværket, og hjælper dig med at få en god pris for din NFT og forenkler endda processen med at præge en NFT.

5. Binance NFT

To store kryptobørser, Binance og FTX samarbejdede om at danne dette nye foretagende ved navn Binance NFT. En af de største ting ved denne platform er, at den ikke binder dig til at overføre Ethereum til en pung for at lave NFT’er, i modsætning til andre platforme, der understøttes af Ethereum blockchain. I stedet kan du købe midlerne på platformen og begynde at præge din NFT. Dette vil hjælpe dig med at spare på “gas”-gebyrer på prægepoletter.

Læs også: 21 Bedste NFT-kunstmarked

Sådan laver du NFT gratis

Som vi allerede ved, står NFT for Non Fungible Tokens, en type digitalt certifikat skabt på blockchain-teknologi. Overvejende, NFT’er understøtter Ethereum blockchain, der garanterer det digitale aktivs ejerskab og giver dig mulighed for at se dig selv som den oprindelige skaber. Det er udelukkende fordi NFT’er er optaget på blockchainen; NFT’s skaber er registreret i den offentlige finans.

Du kan således sætte et fast gebyr, hver gang du sælger en altcoin eller en hvilken som helst NFT i fremtiden, da du på denne måde vil være i stand til at tjene passiv indkomst, hvis dit arbejde sælges på det sekundære marked.

Så hvordan kan du præge NFT’erne? Processen er ikke særlig kompliceret, når vi først fortæller dig den trinvise guide til at skabe en fængslende NFT på en af ​​de største NFT-markedspladser, der findes. Følg vejledningen nedenfor for at forstå, hvordan NFT-prægning fungerer:

1. Få en konto på kryptobørsen

Dette er det første og det grundlæggende trin, før du overhovedet tænker på at begynde med processen med at præge NFT’er. Hvis du ikke har en kryptokonto, er det vigtigt for dig at lave en ny.

Som du allerede ved, er de fleste af NFT-markedspladserne Ethereum-baserede, så Sørg altid for, at du vælger den tegnebog, der understøtter Ethereum. Plus, Ethereum-mønter skal findes i din tegnebog for at betale dine engangsudgifter til NFT-prægning. Derudover vil det at have din konto på kryptobørsen lette afviklingen af ​​dine kryptoaktiver, hvis du ønsker at konvertere dem til fiat-valuta.

2. Opret en Crypto Wallet

At vælge en kryptopung er vigtig, hvis du vil handle, købe eller sælge NFT’er. En af de mest populære krypto-punge, du kan vælge, er Metamask. Du kan vælge denne pung på OpenSea. Det er en brugervenlig tegnebog, der er nem at sætte op og giver dig mulighed for at downloade tegnebogens plugin fra Metamask-webstedet.

🔥 Anbefalede:  Enkle trin til at rette op på ugyldig AdSense-trafik

3. Køb Ethereum

Når din tegnebog er installeret, skal du bruge den til at opbevare og købe Ethereum. Alle kryptobørser har mulighed for at sende Ethereum-mønter til hvilken pung du end har valgt.

Du kan købe og overføre Ether og sende den til din kryptopung ved hjælp af dens offentlige adresse, som du kan se, når du åbner dit wallet-plugin i browseren.

4. Opret din første vare

Efter at have downloadet kryptopungen, er du klar til at oprette NFT. Alt du skal gøre er at klikke på knappen ‘Opret’ i øverste højre hjørne, når du besøger markedspladsens hjemmeside. Placeringen af ​​knappen kan variere.

Derefter vil du blive bedt om at upload en digital fil og bedt om at give din NFT et passende navn. Fremover skal du inkludere en beskrivelse af dit arbejde, et eksternt link såsom din hjemmeside, der viser mere information, og blockchainen til at basere NFT på.

Dette er skridtet til at indstille dit royaltybeløb, der spænder fra 5 til 10 % af det sekundære salgsbeløb, hvis din NFT bliver solgt senere. Klik nu på Fuldfør. Tillykke, du ved, hvordan man laver NFT gratis.

5. Angiv din NFT til salg

Nu hvor du ved, hvordan du laver NFT gratis på markedspladsen, kan du sætte den på salg på det åbne marked, mens du klikker på knappen ‘Sælg’ i øverste højre hjørne af din NFTs beskrivende side.

Så snart du klikker på ‘Salg’, bliver du omdirigeret til en side, hvor vil du finde en mulighed for at sælge din NFT til en fast pris eller lade købere afgive et bud på den. Hvis du holder en fast pris for din NFT, skal du nævne den pris, du vil sælge den for, og fuldføre fortegnelsen for at fuldføre processen. Gasgebyret beregnes af den markedsplads, du har valgt.

6. Administrer din NFT-forretning

Nu hvor du har oprettet og listet NFT’en til salg, skal du fokusere på at markedsføre dine NFT’er til potentielle målgrupper. Du kan også bygge flere NFT’er for at give dit publikum mulighed for at vælge fra din brede samling.

Det bedste ved bemærkelsesværdige NFT-markedspladser er, at de giver brugerne mulighed for at overføre NFT fra en markedsplads til en anden. Du skal dog betale et overførselsgebyr for at sælge NFT på en anden markedsplads.

For at vokse din NFT-forretning og opbygge relationer blandt publikum, vil regelmæssig interaktion med dine brugere og samlere på markedspladsen hjælpe enormt. Desuden vil overvågning af aktiviteter i dine NFT-kreationer og brugernes svar, der vil orientere dig om deres feedback, hjælpe dig med at administrere din NFT-forretning, så du kan opleve et godt salg. Nu ved du, hvordan NFT-prægning fungerer.

Faktorer at overveje før NFT-udmøntning

Efter at have forstået, hvordan NFT-prægning fungerer, er det bydende nødvendigt at notere sig visse aspekter. At overveje alle disse faktorer vil hjælpe dig med at skabe din digitale kunst manipulationssikker og immun over for alle ændringer. Lad os hurtigt gennemgå alle de faktorer, der skal overvejes, før NFT-udmøntning:

Blockchain platform

Efter at have forstået den komplette proces med, hvordan man laver NFT gratis, skal du vide, hvilken blockchain der understøtter din NFT-token-standard. For det meste er Ethereum en af ​​de betydelige blockchains, der understøttes af næsten alle slags NFT-tokens. Du kan dog vælge andre blockchain-platforme, herunder Polkadot, Tron, Cosmos, WAX, EOS, Binance Smart Chain, Tezos, Cosmos og Flow by Dapper Labs.

🔥 Anbefalede:  LearnDash vs Sensei 2023: The #1 LMS Platform Battle (vores valg)

Omkostningseffektivitet

Platformen til at skabe NFT skal være omkostningseffektiv. Derfor vil det minimere NFT-udmøntningsomkostningerne. Ether og Binance Smart Chain er de fremtrædende platforme, der fungerer som de største NFT-markedspladser, mens de tilbyder ekstra eksponering til købere.

NFT Marketplace

Efter at have valgt Blockchain-platformen, er en af ​​de mest afgørende faktorer at vælge din NFT-markedsplads. Udviklerne støder på en bred vifte af NFT-markedspladser for at opbygge en massiv samling af NFT’er. Sørg dog altid for ægtheden af ​​den NFT, der kan sælges, før du vælger den. De bedste og bemærkelsesværdige NFT-markedspladser, du kan vælge, er OpenSea, Rarible og Foundation.

NFT økosystem

Gratis prægning af NFT er muligt, hvis du er opmærksom på dine NFT-kapaciteter i din valgte blockchain. Du skal vælge platformen til at sælge og overføre NFT’erne på andre blockchains. Udvikleren skal evaluere fordele og ulemper ved hver blockchain relateret til NFT-økosystemet.

Hvorfor er NFT’er blevet populære?

Du overvejer måske, hvordan NFT’er revolutionerede kunst- og underholdningsverdenen? NFT’er har gået rundt i nyhederne siden 2014. Det vandt dog ikke anerkendelse før 2020. Det næste år, 2021, var det, der førte til, at denne nye teknologi brød igennem i mainstream og forstyrrede kunstverdenen og industrier relateret til det. Siden da har NFT-scenen udviklet sig hurtigt.

Men hvordan skete det hele? NFT-markedet begyndte at eksplodere i 2020’s anden halvdel, hvornår en NFT-kunst blev solgt for hele $69 millioner. Forbløffende nok oversteg det samlede salg af NFT’erne $4,9 millioner i oktober 2020. Siden da begyndte folk at tage hensyn til disse digitale aktiver, og efterspørgslen steg, hvilket førte til et øget potentiale for at tjene penge med disse imponerende NFT’er.

Læs også: 16 Bedste gratis spil for at tjene NFT-spil

Tip til gratis NFT-prægning

Du kan ikke oprette en NFT helt gratis. Vi vil dog gerne informere dig om, hvordan du sparer penge og betaler de lavest mulige gebyrer. For at spare dine hårdt tjente penge skal du kende bestemte tidspunkter eller dage, hvor gasafgifterne er lavere end normalt.

Den bedste ting at gøre er at bruge en Gas Tracker-platform, der lader dig spore dit gasgebyr til enhver tid. Dette vil lette overvågningen af ​​gasgebyrer og give dig mulighed for at lave mint NFT ubesværet til en overkommelig pris.

Stadig usikker på, hvordan du kommer i gang og låser op for eksklusive indtægtsstrømme for dig eller din virksomhed? Forhåbentlig hjælper denne guide dig med at forstå, hvordan NFT-prægning fungerer og hvordan man laver NFT gratis. Det er din tid til at investere i dette nye og spændende medie.

Table of Contents