Sådan laver du en online portefølje

Følgende artikel hjælper dig med: Sådan laver du en online portefølje

Oprettelse af et porteføljewebsted for at fremvise dit arbejde og give dig en værdifuld online tilstedeværelse er en effektiv måde at promovere dine tjenester og nå ud til potentielle kunder. Uanset om du er designer, fotograf eller en anden kreativ type, har du brug for en hjemmeside, der afspejler kvaliteten af ​​dit arbejde og imponerer dit publikum. Så hvordan laver du et online porteføljewebsted?

I denne artikel vil vi se nærmere på, hvordan man laver en online portfolio. Vi vil overveje de funktioner, et succesfuldt websted har brug for, og diskutere trin-for-trin, hvordan man opretter et porteføljewebsted ved hjælp af både WordPress og Wix. Ved afslutningen af ​​læsningen vil du have en klar forståelse af, hvordan du opbygger din egen online portefølje.

Lad os komme igang…

Affilierede ansvarsfraskrivelse: Denne guide indeholder affiliate links. Når du køber varer via links på vores side, kan vi tjene en lille kommission (uden ekstra omkostninger for dig). Dette hjælper os med at drive makeawebsitehub.com og holde alt dette fantastiske indhold gratis at bruge.

Hvorfor skal du oprette en online portefølje?

Oprettelse af en online portefølje er en effektiv måde at fremvise din virksomhed og arbejde på sit bedste. En online portefølje kan promovere din virksomhed og dine færdigheder, forklare potentielle kunder og kunder, hvad du laver, og hjælpe med at etablere dit brand som professionelt, velrenommeret og troværdigt.

Udført rigtigt, vil oprettelse af en online portefølje også hjælpe dig med at nå nye kunder, generere kundeemner og få eksponering for din virksomhed. Husk, at en online portefølje er tilgængelig for kunder 24/7. Så hver gang de beslutter sig for at oprette forbindelse til din virksomhed, dag eller nat, er din onlineportefølje klar til at hjælpe med at markedsføre dine tjenester.

Sådan opbygger du en onlineportefølje

Der er et bredt udvalg af værktøjer og software, der gør det muligt for dig nemt at skabe en fantastisk online portefølje. I denne guide vil vi koncentrere os om to hovedplatforme, som du kan bruge til at oprette din egen porteføljeside – WordPress.org og Wix. Vi har valgt disse løsninger, da de begge er ekstremt brugervenlige og vil sikre, at du hurtigt og nemt kan designe et fantastisk online porteføljesite, der engagerer dit publikum. Du vil måske også læse min bedste gratis online porteføljebyggerguide.

En introduktion til WordPress

WordPress.org er en gratis open source-software, der vil gøre dig i stand til at lave et online porteføljewebsted, der passer til netop dine krav. WordPress-fællesskabet spænder over hele kloden, hvor både virksomheder, designere og udviklere leverer en række gratis og premium-produkter og support.

Her er nogle af de vigtigste fordele ved WordPress…

  • Gratis software
  • Let at bruge
  • Totalt ejerskab af din hjemmeside
  • Tusindvis af gratis og premium temaer, plugins, produkter og tjenester
  • Ubegrænsede tilpasningsmuligheder (uanset om du vil kode dit eget websted, bruge en live træk-og-slip sidebygger eller ændre dit websted ved hjælp af temaindstillingspanelet, vil du være i stand til at tilpasse alle elementer på dit websted.

For at være klar, når vi diskuterer WordPress i denne artikel, henviser vi til WordPress.org, ikke WordPress.com. For mere information om forskellene mellem disse to løsninger, se vores artikel WordPress.org vs WordPress.com – Hvilken er den rigtige for dig?

En introduktion til Wix

Wix er en alt-i-en hjemmesidebygger, der giver en sjov og kreativ designoplevelse. Det er meget nemt at komme i gang med Wix. Ved at bruge en af ​​de mange Wix-skabeloner og den intuitive Wix Editor kan du hurtigt skabe et attraktivt og højt optimeret porteføljewebsted.

Her er nogle af de bedste funktioner i Wix…

  • Fuldt hostet løsning
  • 500+ skabeloner
  • Opret et websted med Wix ADI eller i Wix Editor
  • 24/7 support
  • Gratis og Premium Wix-pakker

Åbenbart har både WordPress og Wix meget at tilbyde alle, der ønsker at lave et online porteføljewebsted. For mere information om begge disse løsninger og for at hjælpe dig med at vælge, hvilket værktøj der er det rigtige for dig, skal du tage et kig på vores artikel Wix vs WordPress.

Tjek de seneste Wix-webstedsomkostninger og prismuligheder for at finde den perfekte plan til dit websted i dag.

Så nu ved du lidt om WordPress og Wix. Men før vi diskuterer i dybden, hvordan man bruger disse løsninger til at lave et online porteføljewebsted, lad os først overveje, hvilke sider, indhold og designelementer din onlineportefølje skal indeholde, og hvordan det endelige produkt skal se ud…

Hvordan skal en online portefølje se ud?

En online portefølje skal være unik, afspejle din virksomhed og appellere til dine besøgende. Med dette kriterium er det ingen overraskelse, at porteføljer kan variere meget i stil og design. Når det er sagt, er der nogle grundlæggende ‘must-have’-sider og indhold, hvis du vil have din portefølje til at blive en succes. Lad os se…

Hjemmeside

Din hjemmeside er en introduktion til din virksomhed og skal imponere. Fed billeder eller video, et opsigtsvækkende farveskema og noget lige talende tekst vil hjælpe dig med straks at komme i kontakt med dine besøgende, når de lander på denne side.

Selvom du ikke vil have for meget tekst på din hjemmeside, kan nogle indbydende forklarende sætninger om, hvem du er, og hvad du tilbyder, være med til at engagere dine besøgende og holde dem på dit websted.

Navigation på din hjemmeside er også nøglen, idet den markerer dit vigtige indhold og opmuntrer dit publikum til at klikke videre til andre sider for at tjekke dit arbejde, udtalelser og mere.

Projekter

Fremvisning af dit arbejde er uden tvivl det vigtigste aspekt af et porteføljewebsted. Potentielle kunder ønsker at måle dine færdigheder og erfaring, se kvaliteten af ​​dit arbejde og finde ud af, hvem du tidligere har arbejdet for. Det er her du skal have indflydelse, så vis ikke alt dit arbejde, kun et udvalg af dine seneste og mest imponerende værker.

Når du vælger et arbejde, der skal inkluderes i din portefølje, skal du vælge projekter, der vil inspirere besøgende med din kreativitet og professionalisme. Giv kontekst til dit arbejde, tilføj en kort beskrivelse af hvert stykke, så dit publikum har en idé om, hvad hvert projekt indebar. Og sørg for at holde dit porteføljewebsted opdateret og tilføje nyt arbejde, hvis og når det er relevant.

🔥 Anbefalede:  18 gennemprøvede måder at investere og tjene penge dagligt i 2023

Tjenester

Afhængigt af din branche vil du måske tilføje en serviceside. Det er her, du lægger ud, hvad du tilbyder, så dine potentielle kunder kan få en klar forståelse af dine tjenester og pakker.

Din serviceside skal være godt udformet med tekst, der kommer lige til sagen. Besøgende bør være i stand til at opsummere dine tjenester inden for få sekunder efter landing på siden. Hvis de tjenester, du tilbyder, ikke er omfattende og ikke berettiger en hel side for sig selv, er en anden mulighed at vise dine tjenester på din hjemmeside.

Jeg vil også anbefale ikke at dele priser på din porteføljeside. Tilbageholdelse af priser giver dig mulighed for at indsamle e-mailadresser, sælge dine tjenester, når kunder kommer i kontakt, og endda justere dine priser afhængigt af jobbet.

Udtalelser

De fleste potentielle kunder vil gerne se, hvem du tidligere har arbejdet for, og hvad de syntes om dine tjenester. At give en række udtalelser fra glade kunder er en effektiv måde at bevise din værdi.

Indsaml korte citater fra velrenommerede kunder, sammen med fotos, hvis det er muligt, for at give dine udtalelser et personligt præg. Igen, hvis du ikke har nok udtalelser til at berettige deres egen side, skal du tilføje dem til din hjemmeside.

Om side

Din om-side er også vigtig, da den vil hjælpe dig med at opbygge relationer med fremtidige kunder. Del din erhvervserfaring, værdier og etos, kvalifikationer og en smule personlige oplysninger. Sørg for, at din bio læser godt, lyder menneskelig og endda indeholder en smule humor. Dette vil hjælpe med at gøre dig glad for dit publikum.

Kontakt side

En anden vigtig side på dit websted, kontaktsiden er, hvor dit websteds besøgende kan forbinde med dig. Din kontaktside bør indeholde nogle eller alle af følgende…

  • Kontaktformular – Vis en brugervenlig kontaktformular, så potentielle kunder straks kan kontakte dig uden selv at forlade dit websted.
  • E-mail-adresse – Tilføjelse af din e-mailadresse til din kontaktside er en anden god måde at opmuntre dit publikum til at komme i kontakt med dig. Brug af en professionel e-mailadresse er at foretrække.
  • Fysisk adresse – Hvis du har et muret og mørtel-lokale, og det er relevant for dine kunder og kunder, skal du angive din adresse på din kontaktside.
  • Telefonnummer – Hvis du er glad for, at folk kontakter dig via telefonen, skal du angive dit nummer.
  • Åbningstider – hvis du driver en butik eller butik, så er det et must at tilføje åbningstider til din kontaktside.
  • Google Maps – Igen, hvis du har en fysisk lokalitet, bør du overveje at tilføje et kort over din placering for at hjælpe folk med nemt at finde dig.

Layoutet af din kontaktside er meget vigtigt. Sørg for, at det er rent og overskueligt, så besøgende ikke bliver distraheret fra det aktuelle job – ved at kontakte dig.

Blog

En blog er et valgfrit element på et porteføljewebsted. Men at oprette en blog til dit websted og regelmæssigt udgive indhold på det, kan være gavnligt på en række måder …

  • SEO – Google kan godt lide at se, at din hjemmeside bliver opdateret ofte, så opslag på dit websteds blog er en effektiv måde at nå dette mål på. En række målrettede blogindlæg vil også hjælpe dit indhold med at rangere for søgeord, hvilket igen vil hjælpe din målgruppe med at finde dig i søgemaskinerne.
  • Nå ud til et bredere publikum – At producere blogartikler vil give dig og dit websteds besøgende indhold, som de kan dele på sociale medier. Dette vil igen hjælpe med at give dit indhold eksponering til et bredere publikum og drive ny trafik til dit websted.
  • Opbyg tillid med potentielle kunder – En blog hjælper dig med at forbinde og opbygge tillid til potentielle kunder. Ved at besvare deres spørgsmål via artikler, vil du fremstille dig selv som en ekspert i din branche eller niche, og blive deres go-to blog for råd og nyheder.

For mere information om at skabe en velstående blog, tjek vores artikel Sådan skriver du effektive blogindlæg, der giver dig trafik.

Så nu har du en god idé om, hvad din porteføljeside skal indeholde. Lad os næste gang se på, hvordan du kan lave en online portefølje med WordPress…

Lav en online portefølje med WordPress

At oprette en online portfolio med WordPress er en hurtig og nem proces, som vil resultere i en stilfuld, professionel og brugervenlig hjemmeside. Der er en række trin og beslutninger at tage, når du bygger et websted med WordPress, så vi vil nu diskutere hvert trin i processen, herunder en række hostingplaner, WordPress-temaer og plugins, som du kan vælge imellem for at sikre din online porteføljen er velstående.

Trin et: Vælg et domænenavn

Dit nye porteføljewebsted skal have et domænenavn, der afspejler din virksomhed. Domæner kan registreres på Domain.com, NameCheap eller via en række andre domæneregistratorer og webhosts og vil koste omkring $12+ om året.

Hvis det er muligt, så brug din virksomheds navn eller et navn eller en sætning, der er relevant for dit brand eller din niche på en eller anden måde. Prøv at vælge et navn, der er mindeværdigt, så det sætter sig fast i dine besøgendes hoveder og kommer til at tænke på, når de vil besøge dit websted igen. For alle, der kæmper for at finde på et navn, kan det hjælpe at bruge en domænenavnsgenerator.

Trin to: Vælg en hostingudbyder

At vælge den rigtige hostingudbyder til dit porteføljewebsted er et vigtigt job. Med hosting er tommelfingerreglen, at du får, hvad du betaler for. Så du skal ikke bare vælge den billigste hostingpakke, du kan finde.

En effektiv hostingudbyder vil sikre, at dit websted har hurtige indlæsningstider, minimal nedetid og optimale ydelsesniveauer, selv når dit besøgstal er højt. Her er et par gode hostingmuligheder, som du kan overveje…

  • Bluehost – En fantastisk all-round webhost med høje oppetidsniveauer og hurtige indlæsningstider, Bluehost er et godt valg til små porteføljewebsteder. Hostingpakker inkluderer et gratis domæne og SSL-certifikat samt en WordPress-installation med et enkelt klik. Priserne starter fra kun $2,95 om måneden.
  • HostGator – Tilbyder en række hostingpakker samt effektiv WordPress-specifik hosting, HostGator er et andet godt valg for enhver, der bygger et online porteføljewebsted med WordPress. WordPress cloud-hostingplanerne inkluderer SSL, 1 GB backup, avanceret sikkerhed og mere. Disse planer starter fra kun $3 om måneden.
  • SiteGround – Velkendt for sin fremragende 24/7 kundesupport, SiteGround er perfekt til dem, der er usikre på at drive en selv-hostet hjemmeside. Tilbyder hurtig og sikker hosting, andre funktioner inkluderer gratis SSL, e-mail, Cloudflare CDN, daglige backups og meget mere. Priserne starter fra $3,95 om måneden.
🔥 Anbefalede:  Vivaloan Review 2023: Sådan virker det

Selvom disse er tre af de bedste hostingudbydere, er der et bredt udvalg af hostingtjenester og pakker, der imødekommer ethvert behov. For at lære mere om hosting af dit WordPress-websted, tjek disse anmeldelser af de bedste WordPress-webværter.

Trin tre: Installer WordPress

Når du har valgt og betalt for din hostingpakke, er næste trin i processen at installere WordPress. Der er en række måder at gøre dette på, men den hurtigste og nemmeste er at lade din hostingudbyder tage sig af det.

Hvis du har valgt en velrenommeret vært med WordPress-erfaring, vil de tilbyde en WordPress-installation med et enkelt klik eller endda levere WordPress forudinstalleret. Dette er virkelig så simpelt, som det lyder. Tillad enten din hostingudbyder at installere WordPress med blot et klik, eller du vil opdage, at WordPress allerede er installeret på din hjemmeside.

Hvis du hellere vil, kan du også installere WordPress manuelt, hvilket vi har skrevet om i vores artikel Sådan installerer du WordPress.

Trin fire: Find det rigtige WordPress-tema

Du er nu kommet til det svære trin: at finde det rigtige WordPress-tema til dit projekt. Heldigvis er vanskeligheden ved at træffe en beslutning mellem de mange fantastiske porteføljetemaer af høj kvalitet, der er tilgængelige – så ikke et dårligt problem at have!

Der er et omfattende udvalg af gratis og premium WordPress-porteføljetemaer at vælge imellem. Men hvis du vil have dit websted til at se virkelig professionelt ud og indeholde de nødvendige funktioner til at forbinde med dit publikum, så bør du overveje at vælge et premium-tema.

Themeforest er en temabutik, der tilbyder en række smukke WordPress-temaer. Der er dog også mange temaudviklere, der sælger deres temaer uafhængigt, inklusive StudioPress, Elegant Themes, ThemeFuse, WPZoom og mange flere.

Lad os nu tage et kig på et par attraktive, avancerede og brugervenlige porteføljetemaer, der måske passer godt til din virksomhed…

Divi

Et multifunktionelt tema fra Elegant Themes, Divi leveres med en porteføljelayoutpakke, der gør det muligt for dig at installere porteføljesider, layout og indhold for hurtigt at forme dit nye porteføljewebsted. Du kan også bruge Divi-builderen til at tilpasse dit websted til dine nøjagtige specifikationer.

Gennembrud Pro

Breakthrough Pro er et smukt porteføljetema fra StudioPress. Indeholder et udvalg af porteføljesideskabeloner og -layouts samt en fantastisk galleriside, og dette tema er perfekt til at demonstrere dit arbejde, dine tjenester og din kreativitet.

Skylab Portfolio Theme

Skylab er et populært WordPress-porteføljetema, som du kan købe fra ThemeForest. Dette funktionsrige tema leveres med 12 fantastiske porteføljedemoer, der nemt kan tilpasses ved hjælp af træk-og-slip sidebyggeren.

Husk, før du køber et tema, skal du sørge for at lave din research. Tjek demoen, læs anmeldelser, og dobbelttjek, at den har de funktioner, du har brug for.

Trin fem: Tilpas dit porteføljewebsted

Når du har valgt og installeret dit nye WordPress-tema, skal du nu tilpasse dit porteføljewebsted. WordPress tilbyder adskillige måder at foretage tilpasninger på dit websted på, selvom dine muligheder vil være forskellige fra tema til tema. Så lad os tage et hurtigt kig på nogle af de tilpasningstilgange, du kan bruge…

  • Live Customizer – Ved at bruge dit temas live customizer kan du ændre dit websteds farveskema, ændre baggrunden og overskriften, tilføje til menuen og meget mere, alt sammen i realtid.
  • Panel for temaindstillinger – I WordPress-dashboardet kan du bruge panelet med temaindstillinger til at ændre dit temas indstillinger. Tilpasningsmuligheder omfatter layout, farver og typografi og widgets for at nævne nogle få.
  • Page Builder – Nogle premium-temaer kommer med indbyggede sidebyggere, eller du kan installere et sidebygger-plugin, hvis du er ivrig efter at have mere kontrol over dit websteds design. En top-end sidebygger giver dig mulighed for at ændre alle aspekter af dit websted, ofte på både for- og bagsiden af ​​dit websted, ved at bruge træk-og-slip-funktioner for at sikre, at du ikke behøver at røre en linje kode.

Med WordPress er der selvfølgelig også altid mulighed for at kode dit eget porteføljesite, så du kan lave en online portfolio efter dine præcise specifikationer.

Ekstra WordPress-plugins til dit porteføljewebsted

En af fordelene ved WordPress er, at det giver dig mulighed for nemt at tilføje ekstra funktionalitet til dit websted via plugins. Hvis du føler, at dit porteføljewebsted mangler nogle væsentlige funktioner, eller du vil opgradere dit temas funktionalitet, er her et par WordPress-plugins, som du bør overveje…

  • Ninja Forms – Opret og vis attraktive formularer på dit porteføljewebsted med denne kraftfulde formularbygger, der hjælper dit websteds besøgende med nemt at komme i kontakt med dig.
  • OptinMonster – Et førsteklasses værktøj, OptinMonster vil gøre dig i stand til at tilføje en række pop-ups og opt-in formularer til dit websted, hvilket øger leadgenerering og konverteringer.
  • Envira Gallery – Hvis du leder efter et avanceret porteføljeplugin, er Envira Gallery noget for dig. Dette premium-plugin vil gøre dig i stand til at tilføje ubegrænsede gallerier og album til din hjemmeside og fremvise dine porteføljer af arbejde på deres bedste.
  • Soliloquy Slider – Skab fuldt responsive skydere på få minutter, og imponer dit publikum med denne førsteklasses skyder, der viser dit arbejde med stil.
  • Monarch – Skabt af elegante temaer, vil dette premium-plugin tilføje smukke sociale deleknapper til dine opslag, sider og billeder, hvilket opmuntrer dit publikum til at dele dit arbejde på sociale medier og giver din virksomhed eksponering til et bredere publikum.

For yderligere information om brug af WordPress-plugins, tag et kig på denne liste over 48 af de bedste WordPress-plugins til virksomhedswebsteder.

Design et porteføljewebsted med Wix

Wix har en ekstremt anderledes designoplevelse end WordPress, men lige så brugervenlig og med resultater i topkvalitet. Lad os se…

🔥 Anbefalede:  Tilføj mig til søgning: Sådan opretter du dit eget personkort på Google

Trin et: Tilmeld dig med Wix

Tilmelding til Wix er en hurtig og nem proces. Du skal blot åbne Wix-hjemmesiden og vælge Kom i gang. Følg derefter instruktionerne, tilmeld dig med din Gmail- eller Facebook-konto eller en anden e-mailadresse.

Wix vil nu stille dig en række spørgsmål om dit projekt, og det er her, du kan vælge at bruge Wix ADI eller Wix Editor til at oprette din hjemmeside.

Wix ADI bruger kunstig intelligens til at designe dig en hjemmeside baseret på dine specifikationer. Selvom det er et godt værktøj for helt begyndere, tilbyder Wix Editor overlegne tilpasningsmuligheder, hvilket gør det til et bedre valg, hvis du vil have et websted, der råber ‘WOW’!

Trin to: Vælg en porteføljeskabelon

Når du har valgt at designe dit websted ved hjælp af Wix Editor, er næste trin at vælge en skabelon til din online portefølje. Wix leverer over 500 skabeloner med et væld af porteføljespecifikke skabeloner, der henvender sig til en række industrier og nicher. Rul igennem og se demoerne for hver skabelon, indtil du finder den, der passer bedst til dit projekt.

Trin tre: Tilpas dit websted i Wix Editor

Efter at have valgt den rigtige skabelon til din virksomhed, kan du nu tilpasse din skabelon i Wix Editor. Så lad os tage et kig på nogle vigtige ændringer, du kan foretage på dit websted…

  • Menu og sider – Din skabelon vil allerede indeholde alle de nødvendige sider til et porteføljewebsted. Men hvis du gerne vil tilføje eller slette nogen, skal du blot vælge Menu og Sider fra menuen til venstre.
  • Baggrund – For at ændre baggrundsbilledet på hver side skal du vælge Baggrund i menuen til venstre og derefter ændre farven og billedet, eller tilføje en video. Du kan uploade dine egne medier, vælge fra gratis Wix-medier eller købe fra Shutterstock.
  • Tekst – Rediger teksten ved blot at klikke på den eksisterende tekst og omskrive. Du kan derefter ændre skrifttyper, farver, størrelse, placering og meget mere.
  • Tilføj ekstra designelementer – Tilføj-ikonet giver dig mulighed for at vælge eventuelle ekstra designelementer, som du måtte ønske at tilføje til dit porteføljewebsted. Fra gallerier og lysbokse til sociale værktøjer, vil du kunne finde en række ekstramateriale her, der passer til dine behov.
  • Tilføj apps – Wix tilbyder et bredt udvalg af gratis og premium apps. Så uanset om du har brug for et leadgenereringsværktøj, en formularbygger eller et show-stoppende diasshow, bør Wix App Store have en app til dig.

Vælg Eksempel i menuen for at kontrollere, hvordan dit websted skrider frem, og glem ikke at gemme dit arbejde.

Trin fire: Vælg et domæne, Wix-pakke, og udgiv dit websted

Når du er tilfreds med dit websted, skal du vælge Udgiv fra hovedmenuen. Du vil nu blive bedt om at vælge dit websteds underdomæne, oprette dit eget domænenavn eller forbinde et domæne.

Hvis du vil bruge et domæne, der ikke inkluderer /wix.com, skal du nu tilmelde dig en premium Wix-plan. Wix-priser starter fra så lavt som $5 om måneden. Når du har valgt en Wix-plan, vil dit websted være live, så kunderne kan gennemse.

Andre løsninger til at skabe en succesfuld onlineportefølje

Som du kan se, er både WordPress og Wix imponerende løsninger, der vil gøre dig i stand til at lave en online portefølje, der hjælper din virksomhed med at skille sig ud fra mængden. Når det er sagt, hvis du stadig ikke er solgt på nogen af ​​disse værktøjer, er der masser af andre muligheder. Lad os tage et kort kig på et par andre porteføljetjenester, som du kan bruge…

  • PortfolioBox – Et værktøj til kreative, PortfolioBox giver et bredt udvalg af design-, marketing- og e-handelsfunktioner, så du nemt kan oprette et unikt og stilfuldt porteføljewebsted. PortfolioBox tilbyder også både en gratis og premium version af sin service, hvilket gør dette værktøj tilgængeligt for alle, uanset dit budget.
  • Adobe Portfolio – Med en række temaer, sider, gallerier og adskillige porteføljerelaterede funktioner, vil Adobe Portfolio gøre dig i stand til at designe et fantastisk og professionelt porteføljewebsted. Hvad mere er, når du køber Adobe Portfolio ($9,99 om måneden), får du adgang til Adobe Fonts, Photoshop og Lightroom.

Sidste tanker om, hvordan man laver en onlineportefølje

Der er åbenbart en række effektive og brugervenlige løsninger, der vil gøre dig i stand til at opbygge et fantastisk porteføljewebsted. De er alle imponerende muligheder, så tag en gennemgang af hver og få en fornemmelse af, hvilken platform der ville være bedst til dit projekt. Så, når du har taget din beslutning, er det tid til at designe. Held og lykke!

Hvilken løsning vil du vælge for at lave en online portfolio? Del venligst dine tanker i kommentarerne nedenfor…

De følgende to faner ændrer indholdet nedenfor.

Mit navn er Jamie Spencer, og jeg har brugt de sidste 10 år på at bygge penge på at tjene blogs. Efter at være blevet træt af de 9-5, pendling og aldrig set min familie besluttede jeg, at jeg ville lave nogle ændringer og lancerede min første blog. Siden da har jeg lanceret masser af succesrige nicheblogs, og efter at have solgt min survivalist-blog besluttede jeg at lære andre mennesker, hvordan man gør det samme.

Table of Contents