Sådan kontakter du Amazons kundeservice i nogle få enkle trin

Følgende artikel hjælper dig med: Sådan kontakter du Amazons kundeservice i nogle få enkle trin

Amazon er kendt for at være en go-to-destination for millioner af shoppere rundt om i verden. Et område, hvor de har haft blandede anmeldelser, er imidlertid Amazon kundeservice. Nogle kunder roser dem for at være hurtige til at svare og hjælpsomme, mens andre har haft en frustrerende oplevelse.

På trods af dette tilbyder Amazon en række kundeservicemuligheder for at hjælpe købere med deres ordrer og kontorelaterede forespørgsler. I denne artikel vil vi diskutere de forskellige måder, kunder kan kontakte Amazon kundeservice på.

Her er de måder, du kan få adgang til Amazon kundeservice. Klik på linkene for at gå til den rigtige sektion:

 1. Gennem hjælpesiden
 2. Via e-mail
 3. På telefon
 4. Gennem deres Live Chat

Relateret læsning: Fra checkout til checkout: Hvad får Amazon-kunder til at købe?

Hvor effektiv er Amazons kundeservice?

Når det kommer til Amazon kundeservice, er meningerne blandede. Mens nogle kunder roser Amazon kundeservice for at være hjælpsom, har andre kritiseret den for at være langsom, ikke reagerer og svær at navigere.

Las Vegas, Nevada, USA – 18. juni 2020: Eksteriør af Amazon-opfyldelsescenter.

Selvom meningerne varierer, tilbyder Amazon adskillige kundeservicemuligheder, herunder telefonsupport, e-mailsupport, live chat og selvbetjeningsmuligheder.

Hver mulighed har sine fordele og ulemper, og kunderne skal muligvis prøve forskellige muligheder for at finde den bedst egnede til deres forespørgsler eller den, der effektivt løser deres problem.

En af de mest almindelige klager over Amazon kundeservice er dog, at det kan være svært at komme i kontakt med en live-repræsentant. Nogle gange kan kunder sidde fast og vente i telefonen i, hvad der føles som aldre, eller de skal muligvis vente på forsinkede svar på deres e-mails eller chats. Nogle kunder rapporterer lange ventetider på telefonen eller forsinkede svar på e-mails og chats.

Derudover har nogle kunder rapporteret, at kundeservicerepræsentanterne ikke havde den nødvendige viden eller ikke var hjælpsomme nok til at løse deres problemer. Det kan være utroligt frustrerende, især når du har et tidsfølsomt problem.

Som en af ​​de største e-handelsplatforme i verden betjener Amazon millioner af kunder hver dag. Der er flere måder at få hjælp med et Amazon-kundeproblem. Vi vil diskutere fire forskellige metoder: at kontakte Amazon via e-mail, kontakte Amazon via live chat, kontakte Amazon via telefon og bruge deres hjælpeside.

#1 Tjek Amazon Kundeservice Hjælp-side

Når du sidder fast med en Amazon-konto eller et bestillingsproblem, er din bedste chance at gå til kundeservicesiden. Det er Amazons foretrukne sted til at håndtere alle mulige grundlæggende problemer.

Denne består af miniartikler, der besvarer kundernes mest almindelige forespørgsler.

Den gode nyhed er, at de fleste af de “grundlæggende” spørgsmål sandsynligvis kan besvares ved at browse på den side. Uanset om du forsøger at opspore en manglende levering, få en refusion, fylde et gavekort på eller fejlfinde en skæv enhed, bør hjælpeartiklerne på den side gøre det trick.

#2 E-mail Amazon kundeservice

Hvis du har problemer med at finde svaret på dit specifikke problem på kundeservicesiden, kan du altid prøve at sende en e-mail til Amazon på [email protected] med en detaljeret besked.

Bare sørg for at beskrive dit problem så tydeligt som muligt, så de har en bedre chance for at vende tilbage til dig med en nyttig løsning.

Men få ikke dine forhåbninger op for høje, for sandt at sige har Amazon ikke ligefrem en god track record til at håndtere kundesupportproblemer via e-mail.

#3 Kontakt Amazon kundeservice på telefon

Amazons kundeservice telefonnummer er 1-888-280-4331og er tilgængelig 24 timer i døgnet, syv dage om ugen.

Men forvent ikke at blive mødt af en venlig kundeservicemedarbejder lige fra starten. Du skal først gennemgå hele rigmarolen af ​​automatiserede prompter og stemmegenkendelsessoftware.

Bare rolig, hvis du er vedholdende nok, kommer du måske bare til at tale med en rigtig person til sidst. Bare sørg for, at du har en mobiltelefon forbundet til din Amazon-konto, fordi du skal indtaste en bekræftelseskode eller klikke på et link, der bliver sendt til dig.

Sådan anmoder du om et opkald fra Amazons kundeservice

Du kan også anmode om et telefonopkald ved at følge de næste trin:

 1. Gå over til Amazons Hjælp-side og se efter “Noget andet”-indstillingen øverst.
 2. Når du har klikket på det, skal du vælge “Jeg har brug for mere hjælp”.
 3. Derfra bør du se en knap, der siger “Anmod om opkald.” Klik på det.
 4. Indtast dit mobiltelefonnummer og tryk på knappen “Ring til mig nu”. Så skal du bare læne dig tilbage og vente på, at en kundeservicemedarbejder ringer tilbage…forhåbentlig.

#4 Kontakt Amazon Kundeservice via Live Chat

Hvis du ikke ligefrem er euforisk over tanken om at bruge timer på telefonen eller vente på et telefonopkald, navigere gennem en byge af automatiserede prompter og absolut ingen vegne komme, så vil du måske overveje at bruge Amazons online live chat mulighed.

Sådan kan du gøre det:

 1. Gå til Hjælp-siden, vi nævnte tidligere, og vælg “Noget andet” øverst.
 2. Når den spørger dig, hvad du har brug for hjælp til, skal du vælge “Jeg har brug for mere hjælp”.
 3. Klik på “Start at chatte nu”.
 4. Et nyt vindue vil dukke op, og Amazons automatiske messenger-bot vil bede dig om at beskrive dit problem. Fortsæt med at gentage “Tal med en repræsentant”, indtil det giver dig muligheden “Chat med en partner nu”.

Bonustip: Brug Amazons fællesskabsfora

Amazons fællesskabsfora besøges også af millioner af Amazon-brugere og kan være en fantastisk kilde til råd, tips og løsninger på almindelige problemer. Uanset om du leder efter vejledning om fejlfinding af et teknisk problem eller har brug for hjælp til at finde et specifikt produkt, er chancerne for, at nogen i Amazon-fællesskabet kan give en hånd med.

Du kan gennemse de forskellige kategorier og tråde eller bruge søgefeltet til at finde specifikke emner af interesse.

Afsluttende tanker

Amazon kundeservice tilbyder en række kanaler til at hjælpe brugere med deres ordrer og konti, men det kan ofte være en frustrerende oplevelse at navigere gennem dem. Fra automatiserede svar til lange ventetider og robotsvar kan det være en udfordring at få den support, du har brug for.

Alt i alt, mens Amazon hævder at værdsætte sine kunder, kan virkeligheden være anderledes for både købere og sælgere.

Har du nogensinde kontaktet Amazon kundeservice før? Hvordan var din oplevelse?

🔥 Anbefalede:  Trin-for-trin guide: Sådan forbinder du Shopify til Facebook