Sådan konfigurerer du Traffic Cop med disse nemme trin

Følgende artikel hjælper dig med: Sådan konfigurerer du Traffic Cop med disse nemme trin

Dette indlæg blev senest opdateret den 31. oktober 2022

Traffic Cop er MonetizeMores proprietære værktøj til registrering og undertrykkelse af bottrafik. Det giver udgivere mere kontrol over deres trafikkvalitet og har både måle- og blokeringsmuligheder. Traffic Cop beskytter en udgivers troværdighed og indtjening ved at undertrykke annoncer, hvis en besøgende anses for mistænkelig. En CAPTCHA vil poppe op, som den mistænkelige bruger eller bot skal løse for at bevise, at de er mennesker, før de kan fortsætte. Først derefter genoptages annoncevisningen.

På lang sigt vil dette øge dine RPM’er markant. Højtbetalende annoncører foretrækker websteder med ren, legitim trafik, som kun ses af mennesker. Trafikkvalitet er en af ​​de vigtigste målinger, de ser på, når de beslutter sig for, om de skal byde på et bestemt domæne. Med høj trafikkvalitet fra blokering af bottrafik vil du tiltrække flere højt betalende annoncører til at byde på din annoncebeholdning, lave PMP-aftaler eller anmode om at købe direkte på dit websted. Huske; dette er en langsigtet strategi, fordi annoncører skal se en historie med trafik af høj kvalitet.

Hvis du tilmelder dig som udgiver med MonetizeMore, kører vi Traffic Cop på 1 % af din trafik som standard uden OMKOSTNING. Dette er kun indstillet til at ‘måle’. Hvis din trafik er fast besluttet på at have høje niveauer af ugyldig trafik, så kan vi hjælpe dig med at blokere ugyldig trafik gennem Traffic Cops betalte løsninger.

Hvordan opdager Traffic Cop ugyldig eller svigagtig trafik? Der er tre testlag

  1. Indlysende information (f.eks. dårlig brugeragent, Tor-exit-node)
  2. Brugerens tidligere adfærd, der viser sig at være mistænkelig
  3. Fingeraftryk af nuværende brugers adfærd på siden via maskinlæringsteknologi
🔥 Anbefalede:  Styrk din Social Media Marketing med Facebook Dynamic Ads

*Ovenstående oplysninger er begrænset til formålet for at forhindre cyberkriminelle i at narre/omgå systemet.

Rapporteringsadgang

Hver udgiver, der kører Traffic Cop, vil have adgang til et dashboard, hvor daglig statistik kan overvåges. Det giver indsigt i den overordnede kvalitet af trafik, dit websted får.

Under onboarding afhænger funktionaliteten af, hvad du vælger:

(1) Kun påvisning – Måler kun din trafikkvalitet og giver en graf og tabel som du ser ovenfor.

(2) Detektion + blokering – Vil måle trafikkvalitet og blokere ugyldig trafik.

Implementering

Udgivere, der kører PubGuru Header Bidding

Hvis du kører MonetizeMores PubGuru Header Bidding, er ingen ændringer nødvendige for din kildekode. Din Ad Ops-ekspert aktiverer den for dig fra backend og giver dig adgang til dit Traffic Cop-dashboard.

Udgivere, der kører Google Ad Manager-tags på siden

For header-tagget, brug denne skabelon: https://gist.github.com/felirosebayobay/a2a26c8e5f6acb56bce491fb91706b78skal du kun udskifte disse pladsholdere for dit (1) netværks-id, (2) annonceenhedskode, (3) annonceenhedsstørrelse(r):

Derefter skal du sikre dig, at div-id’erne for google.defineSlot matcher det tilsvarende google.display

Tilføj endelig dette kodestykke:

For Body-tags vil du kun implementere Div ID’erne for annonceenhederne, afhængigt af hvor de skal vises. Kontroller, at hver div også matcher dem i dit header-tag.

Denne skabelon blev oprettet til 5 annonceenheder på siden. Hvis du bruger mindre end 5, er du velkommen til at fjerne eller slette de irrelevante pladsholdere. Hvis du bruger mere end 5, skal du tilføje flere google.defineSlot & google.display & Div ID efter behov. Husk ikke at bruge det samme Div ID mere end én gang på samme side. Hvert Div ID skal være unikt (Pro Tip: skift blot det sidste tal).

🔥 Anbefalede:  Retningslinjer for visning af Google-annoncer med tredjepartsannoncer

Udgivere, der kører Ad Exchange- eller AdSense-tags på siden

Brug skabelonen nedenfor til at erstatte pladsholderne for (1) annonceenhedsnavn, (2) bredde, (3) højde, (4) pub-id og (5) dataannonceplads for hver enkelt annonceenhed, du kører:

AD_UNIT_NAME –>
style=”display:inline-block;width:300px;højde:250px”
data-ad-client=”ca-pub-7620071422727774
data-ad-slot=”12345678/12345678“>

Du skal derefter implementere dette kodestykke før den afsluttende :

Hvis du kører PubGuru DataGuard (vores GDPR-samtykkeløsning) eller kører andre brugerdefinerede koder, har du muligvis brug for en tilpasset implementering, som vores team vil være i stand til at hjælpe dig med.

Konklusion

Som du kan se, tiltrækker højkvalitetstrafik, der er fri for bots, ikke kun højt betalende annoncører, men hjælper med at beskytte dine annoncekonti og forretning. Risiker ikke at miste dine annoncekonti på grund af ugyldig trafik og annoncesvindel! Tilmeld dig Traffic Cop i dag!