Sådan kommer du ud af juryens pligt uden at invitere friske problemer

Følgende artikel hjælper dig med: Sådan kommer du ud af juryens pligt uden at invitere friske problemer

Vil du vide, hvordan du kommer ud af jurytjenesten uden at komme i problemer? I denne artikel vil vi tale om de strategier, du kan bruge til at komme ud af jurytjenesten, som er lovlige og enkle.

Hvordan har du det, når du modtager en stævning fra retten? De første følelser er panik og angst. Efter den indledende panik er overstået, får du endelig mod på at læse brevet. Når man læser brevet, føler man sig lidt lettet og meget irriteret på samme tid.

Du er lettet, fordi ingen har anlagt sag mod dig. Du er irriteret, fordi brevet ikke er andet end en meddelelse om din jurypligt.

Ja.

Retten har opfordret dig til at udføre nævningeting på en bestemt dato.

Hvad er juryens pligt?

Det er den borgerlige pligt at tjene som nævninge i en retssag på en bestemt dato. Som nævninge skal du sikre en hurtig og retfærdig nævningeting for den tiltalte.

Sådan kommer du ud af jurytjenesten med nogle få enkle strategier

Som en ansvarlig borger i landet skal du udføre din jurypligt. Det kan dog virke som en kedelig opgave for dig at sidde i juryboksen og høre advokatens tale til fordel for sin klient. Tid er et værdifuldt aktiv, og du kan ikke lide at spilde den unødigt i retssalen. Tid betyder penge. At tilbringe et par timer i retten betyder intet andet end dollars, der går ud af dit vindue.

Pligt er dog en pligt. Du kan ikke undgå det. Hvis du ikke melder dig til retten på den givne dato, kan du blive nødt til at betale høje bøder. Dine strabadser vil ikke ende der. Retten kan sigte dig for foragt for retten og sende dig i fængsel i to år.

Er der ingen vej ud af dette problem? Nå, der er nogle måder at komme ud af jurypligten på, og dette indlæg handler om det. Så lad os, uden at spilde nogen ord, bestemme, hvordan vi kommer ud af jurytjenesten uden nogen form for sanktioner.

At bevise, at det vil føre til økonomiske vanskeligheder, hvis du tjener din jurypligt

Den bedste måde at komme ud af jurytjenesten på er at bevise, at servering vil koste dig penge. Du skal underbygge med ordentlig dokumentation, at servering vil medføre økonomiske vanskeligheder. Det vil føre til et indkomsttab, som du ikke har råd til på nuværende tidspunkt. Du kan for eksempel vise relevante dokumenter til retten og bevise, at du er i kreditkortgæld. Du har tilsluttet dig et kreditkort-gældskonsolideringsprogram for at betale din gæld. Men du skal spare hver en krone for det. Du har ikke råd til tab af indkomst nu.

🔥 Anbefalede:  Amazon-forsikringskrav til sælgere: ofte stillede spørgsmål

Vis dine lønsedler, bankkontoudtog, kreditkortudtog, selvangivelser, årsregnskaber, ansættelsesbevis og så videre. Retten vil kontrollere alle dokumenter for at afgøre de faktiske omkostninger ved at afsone i juryen.

Hvis du er iværksætter, så kan det være nemt at give en undskyldning. Hvis du er soloprenør, kan du bevise, at der vil være et massivt indtægtstab i dit fravær.

Der er ingen garanti for, at retten vil frigøre dig fra dine forpligtelser på grund af dine økonomiske vanskeligheder. Der er ingen regel om, at retten skal fritage dig for dit ansvar på grund af indkomsttab. Hvis retten beslutter, at du skal udføre din nævningeting, er der ingen måde at undgå det på.

Forklar, at du ikke kan deltage i retten på grund af helbredsproblemer

Hvordan kan du komme ud af jurytjenesten, når du ikke kan bruge undskyldningen for økonomiske vanskeligheder? Nå, du kan vise en læges recept for at bevise, at du ikke har det godt. Hvis retten ser, at du har et reelt medicinsk problem, kan retten fritage dig fra din nævningeting. Hvis du har en fysisk eller psykisk sygdom, vil retten være mindre tilbøjelig til at bede dig om at aftjene din nævningeting.

Brug din elevstatus til din fordel

Er du fuldtidsstuderende? Hvis ja, så kan du bruge din elevstatus til at udskyde din jurytjeneste. Informer retten om, at du er fuldtidsstuderende og ikke kan deltage i retten på den angivne dato for at afslutte din jurydato. Du skal deltage i undervisningen og have studiepligt.

Mange stater fritager studerende fra jurypligt, når de rapporterer deres tidsbegrænsninger. Så når du modtager en indkaldelse til nævningeting, kan du anmode om fuld fritagelse, eller du kan bede retten om at udskyde datoen til din kommende ferie. Retten vil ændre datoen i overensstemmelse hermed. Men retten vil sandsynligvis meddele dig, at du ikke kan ændre datoen yderligere.

Hvis du er heldig, kan din date blive udskudt med endda et år.

🔥 Anbefalede:  E-mail marketing ROI beregning & Sådan bruges ROI Calculator

De fleste universiteter afholder onlinekurser på grund af COVID-19. Mange stater fritager også studerende fra at deltage i domstolene af denne grund.

Læs din indkaldelse og bed dine venner om forslag

Selvom du ikke kender statens love, bør du læse din indkaldelse i detaljer. Udforsk webverdenen for at finde ud af, hvordan du kommer ud af jurytjenesten. Find ud af de undtagelser eller love, der kan hjælpe med at udsætte din indkaldelse. Tal med dine venner, familiemedlemmer og kolleger, der har tjent juryen. Spørg dem om deres oplevelse.

Nogle af dem kan give dig nyttige forslag. Andre kan fortælle dig de små smuthuller i loven, som du kan drage fordel af til at springe din juryhverv over.

Hver jurisdiktion har separate regler og forskrifter. Nogle af dine venner kan give dig information om det. For eksempel fritager Californien ikke studerende fra deres jurypligt, bare fordi de har undervisning (kilde). Dine venner kan fortælle, om der er nogen måde at få pusterum fra din jurypligt.

Bed retten om at omlægge din date

Føderale, statslige og lokale domstole har en computeriseret proces til at udvælge personer til jurytjeneste. Hvis dit navn kommer øverst på listen, sender retten dig en jurymeddelelse.

Hvad hvis du ønsker at slippe for jurytjenesten? I så fald kan du udskyde processen ved at indsende et nyt juryskema ved at give forskellige former for undskyldninger. Udfyld juryformularen og forklar, at du ikke kan være ved retten på den angivne dato af følgende årsager:

  • Du har det ikke godt. Du lider af et kronisk medicinsk problem.
  • Du har en eksamen på den dato. Du kan ikke udføre din jurypligt den dag.
  • Du vil være ude af landet eller staten på den dato.
  • Du er klar til at slutte dig til hæren.

Uanset hvilken undskyldning du giver, skal du sørge for, at den er gyldig. Hvis der gives en begrundelse, vil retten bede dig om at sende bevis for dit krav. De vil tjekke alle dokumenterne for at bekræfte, om du taler sandt. Mange mennesker forsøger at undvige deres nævningeting, og retten er klar over dette. Hvis dine dokumenter er gyldige, og retten accepterer dem, kan de udsætte din dato med endnu et år.

Flyt dit juryarbejde til december

Hvis retten accepterer at udsætte din nævningedato, kan du anmode om en dato i december. Det er en smart strategi at springe over sit juryarbejde indirekte.

🔥 Anbefalede:  Denne malware inficerer dit bundkort og er næsten umulig at fjerne

December er den måned, hvor de fleste mennesker elsker at blive hjemme på grund af voldsomt snefald. Der er stor sandsynlighed for, at retten vil aflyse dit retsmøde på grund af ekstreme vejrforhold. De kan endda flytte din hørelse til en anden dato næste år. Ingen kan bebrejde dig, da det er retten, der gør det. Hvis du er heldig, kan retten ikke ringe til dig igen. Du vil opfylde din borgerpligt uden at besøge retten.

Et visdomsord

Undgå at indsende falske erklæringer eller dokumenter om din økonomiske situation. Hvis retten bemærker, at du har løjet eller indsendt falske dokumenter, kan du få juridiske konsekvenser på grund af en sigtelse for mened.

Konklusion

Endelig kan du komme ud af din jurypligt på et par andre måder. Du kan anmode retten om at udskyde datoen for dit retsmøde. Det er en smart strategi, da der allerede er mange mennesker i pipelinen. Hvis datoen for dit retsmøde er for tæt på, så er der stor sandsynlighed for, at de advokater, der er ansvarlige for juryudvælgelsen, har kandidater klar til at gå. Derfor skal du muligvis slet ikke deltage i retsmøder.

Advokater vil stille dig et par spørgsmål for at afgøre, om du kan fungere som jurymedlem. Hvis du giver svar, der ikke imponerer advokater, vil de muligvis ikke vælge dig som jurymedlem. Du kan igen springe dit juryarbejde over.

Forhåbentlig ved du nu, hvordan du kommer ud af jurytjenesten uden at blive straffet. Brug en af ​​de diskuterede strategier for at komme ud af din jurypligt. Bare sørg for, at du ikke fremsætter falske påstande eller indsender falske dokumenter. Ellers kan du blive nødt til at afsone din pligt i fængslet som dømt for mened i stedet for at nyde komforten i dit hjem.