Sådan kommer du på den eksklusive Google Ad Exchange ASAP

Følgende artikel hjælper dig med: Sådan kommer du på den eksklusive Google Ad Exchange ASAP

Dette indlæg blev senest opdateret den 12. august 2022

Udgivere skal opfylde en masse krav for at være kvalificeret til Google Ad Exchange. Først skal du blive en foretrukken udgiver. Du skal have mindst 5 millioner sidevisninger om måneden, ingen pletter på din journal med Google, familievenligt indhold og minimum 10 millioner annoncevisninger om måneden kørende gennem Google AdSense i mindst 6 måneder.

Dette er kun for at få adgang til “Tilpassede søgeannoncer”, der giver dig mulighed for at vise annoncer af enhver størrelse med mange nye tilpasningsmuligheder og en dedikeret Google-annoncerepræsentant.

Foretrukken udgiverstatus giver dig dog ikke nødvendigvis adgang til Google Ad Exchange. Nogle foretrukne udgivere kvalificerer sig ikke engang. Google gennemgår en liste over krav for at bestemme levedygtigheden af ​​at give udgivere adgang til Google Ad Exchange. Hvis du rangerer højt på nedenstående liste over krav, vil du højst sandsynligt få adgang. Men hvis du ikke gør det, sidder du fast med AdSense ligesom alle andre. Google ser på følgende.

#1 – Har udgiveren en høj procentdel af ikke-tekstannoncer?

#2 – Har udgiveren kanalkonflikt med deres direkte salgsteam?

#3 – Kører udgiveren en stor mængde på over 10.000.000 annoncevisninger gennem Google AdSense?

#4 – Bruger udgiveren Google Ad Manager til at vise deres annoncer?

#5 – Har udgiveren en æstetisk tiltalende hjemmeside, der er befordrende for reklame for store brands?

#6 – Er udgiveren en lukrativ vertikal, der giver en høj gennemsnitlig pris pr. klik?

🔥 Anbefalede:  4 AI Story Generatorer værd at prøve

#7 – Har udgiveren kørt Google AdSense i mange år?

#8 – Er siden nem at navigere uden nedetid så meget som muligt?

#9 – Er siden fri for bots eller ikke-menneskelig trafik og fri for svigagtige aktiviteter? jeg

Hvis dit svar er “ja” til alle ovenstående svar, og du er en foretrukken udgiver, kører du sandsynligvis allerede Google Ad Exchange. Hvis ikke, bør du snart høre fra en Google-annoncerepræsentant. Hvis du svarede nej til nogle af spørgsmålene, er du muligvis ikke kvalificeret til at køre Google Ad Exchange.

Grunden til, at Google gør deres Ad Exchange så eksklusiv, er, at de kun reserverer det til deres store brand annoncører, der betaler premium priser. Hvis du ikke bruger Google Ad Exchange lige nu, er det det, du går glip af.

AdSense vs Ad Exchange

Hvad hvis dit websted tilfældigvis klarer sig bedre på Google AdSense? Det er lige meget. Google AdSense er en undergruppe af Google Ad Exchange. Google Ad Exchange omfatter hele Google AdSense (AdWords) og meget, meget mere. Google Ad Exchange kan kun tilbyde bedre CPM’er, end du får fra Google AdSense, fordi dens motor vil vælge de højest betalende annoncører. Når et system har alle de samme annoncører, plus mange flere store brand annoncører, vil du få højere CPM’er.

Når du har et stort eller meget trafikeret websted, er din bedste mulighed Ad Exchange. Med en betydelig mængde annoncevisninger har annoncer en tendens til at reagere godt med optimeringsstrategier, der bruger Ad Exchange-funktionerne, der ikke er tilgængelige i AdSense (f.eks. Unified Pricing Rules, Private Marketplace Deals).

🔥 Anbefalede:  Sådan CC eller BCC dig selv automatisk i Outlook og Gmail

Hvad hvis du ikke opfylder alle kravene for at blive medlem af Ad Exchange?

Google har nu introduceret programmet Scaled Partner Management. Dette program gør det muligt for betroede udgivernetværk, såsom Tjen penge på mere, at administrere Google Ad Exchange på vegne af onlineudgivere. Dette program er kun tilgængeligt for store repræsentative virksomheder med tætte og betroede relationer til Google. Disse omfatter virksomheder som MonetizeMore, der administrerer mange udgivernetværk med enorme trafikmængder.

Det betyder, at vi kan tilbyde adgang til Google Ad Exchange til udgivere, der ikke selv kan ansøge om Google Ad Exchange. Du kan høste frugterne af Google Ad Exchange uden at springe gennem alle løjer. Endnu bedre, du får teknologien og ekspertisen fra MonetizeMore til at optimere Google Ad Exchange for dig, hvilket vil resultere i endnu højere CPM’er.

Her er, hvad du får, når du arbejder med MonetizeMore

#1 – MonetizeMore vil manipulere CPM-minimum, deaktivere underpræsterende kategorier, købere og annoncenetværk.

#2 – Vi vil placere Google Ad Exchange på din annonceserver på den mest optimale måde som muligt, og optimere din annoncebeholdning konstant.

#3 – Vi udfører et komplet tjek på hele webstedet for at sikre, at du fuldt ud overholder Googles politikker og ikke er i fare på nogen måde.

#4 – Vi kører eksklusive og innovative funktioner som Traffic Cop, hvor vi registrerer og forhindrer ugyldig trafik i at se og klikke på dine annoncer. Dette reducerer drastisk tilbagebetaling af indtægter og reducerer risikoen for at miste dine annoncekonti.

#5 – Med MonetizeMore kan du til enhver tid se dine statistikker gennem vores forenede rapporteringssoftware kaldet PubGuru.

🔥 Anbefalede:  Apple GPT er ægte og kommer muligvis hurtigere, end du tror

#6 – Vi kan skabe mere efterspørgsel ved at få dit websted godkendt af premium-annoncører, der kun er tilgængeligt via private markedspladser.

#7 – Vi kan opsætte Open Bidding, Googles server-til-server-budgivningsintegration

#8 – Vi er på opkald via e-mail og chat support 24/7 for at give den support, du har brug for.

Hvordan kommer man i gang?

MonetizeMore er en Google Certified Publisher Partner og har hjulpet hundredvis af udgivere med at optimere deres annoncebeholdning. Er du klar til at tage din annonceindtægt til næste niveau og tilmelde dig Google Ad Exchange? Tilmeld dig Google Ad Exchange her i dag!

Table of Contents