Sådan gør du krav på dine uindløste checks fra CRA

Følgende artikel hjælper dig med: Sådan gør du krav på dine uindløste checks fra CRA

Du kan have tusindvis af dollars i uindløste checks fra Canada Revenue Agency (CRA). Og nej, dette er ikke et af disse CRA-svindel.

Ifølge CRA har omkring 5 millioner canadiere uhævede checks mellem 1998 og 2019, der beløber sig til over 1 milliard dollar, der venter på at blive indsamlet!

Vi ved, at gratis penge ikke altid er “gratis”, men hvis du er en af ​​dem, der har tjent ind på handlingen inden for de sidste par dage, føles disse CRA-checks bestemt som gratis penge.

Sådan gør du krav på dine uindløste checks i Canada

Det er ret nemt at finde ud af, om du skylder penge. Du skal blot besøge CRA-webstedet og få adgang til din online konto.

Hvis du ikke har en CRA MyAccount, er her en trin-for-trin guide til at oprette en. Det er nemt!

Når du er logget ind på din konto, skal du kigge efter sektionen “Relaterede tjenester” og klikke på linket “Uindløste checks”.

Hvis du har uindløste checks, der er mindst 6 måneder gamle, vil de blive vist her, plus anvisninger på, hvordan du får dine penge.

Udfyld eventuelle nødvendige formularer, og en ny check vil blive genudstedt og sendt til den aktuelle adresse, du har registreret.

Du kan også tilmelde dig for at få dine penge indsat via direkte indbetaling til din bankkonto.

Hvis der ikke er nogen uhævede checks til dig, ser du dette:

Afsluttende tanker

Mange af dem, jeg kender, som fandt ud af, at de skyldte penge, havde ændret deres adresse et par gange gennem årene og glemte at opdatere det på deres CRA-konto med det samme.

🔥 Anbefalede:  Eksperter forklarer hyperinflation og 8 måder at forberede og beskytte dine penge på

I henhold til CRA kan du også være skyldig penge, hvis din check blev tabt, stjålet eller ødelagt.

Heldigvis udløber CRA-checks ikke, så du kan nemt bede om at få udstedt en ny check.

Hvis du tilfældigvis har en gammel CRA-check, som ikke bliver accepteret i din bank, kan du sende den til CRA på nedenstående adresse og få dem til at genudstede en ny check:

Undgå at gå glip af fremtidige offentlige checks ved at opdatere din adresse online så hurtigt som muligt og tilmelde dig direkte indbetalinger.

Andre måder at få “gratis” penge på:

Table of Contents