Sådan finder du mulighedssøgeord, som de fleste af dine konkurrenter mangler

Følgende artikel hjælper dig med: Sådan finder du mulighedssøgeord, som de fleste af dine konkurrenter mangler

Har du nogensinde spekuleret på, om der er en nem måde at finde relevante søgeord til dit produkt, som dine konkurrenter mangler? At finde disse mulighedssøgeord har potentialet til at give dig mere salg. Flere søgeord kan potentielt give dig MEGET mere salg. Hvis du er interesseret i at få mere salg, så fortsæt med at læse!

Normalt, når du laver søgeordsforskning, er det nemmere at finde de vigtigste søgeord til en niche. Hvis du f.eks. sælger en kistehylde, ved du, at det øverste søgeord er “Kistehylde”. Der er dog en masse forskellige søgeord, som topsælgere kunne få salg fra, og nogle gange er der kun en eller to konkurrenter, der rangerer for det pågældende søgeord. Hvis konkurrenter sælger på disse søgeord, er de sandsynligvis meget relevante.

Det er vigtigt at finde disse skjulte søgeord, fordi du ligesom lavthængende frugt kun skal konkurrere med måske en eller to konkurrenter i stedet for 10 eller flere. Det vil potentielt være nemmere og billigere at rangere for disse søgeord, og du kan potentielt tage størstedelen af ​​salget, da der er meget mindre konkurrence. Det plejede at være svært at finde disse søgeord, men vi har gjort det nemt for dig med et enkelt klik ved at bruge Helium 10’s Cerebro-værktøj!

Find nøgleord med Cerebro

Den første ting du vil gøre er at finde topsælgere og lave en omvendt ASIN-søgning i Cerebro på alle disse ASIN’er på samme tid. For at finde topsælgere skal du først gå til Amazon og søge på hovedsøgeordet. Træk derefter Helium 10’s X-Ray Chrome Extension og sorter efter omsætning for at finde topsælgere af det pågældende produkt. Markér derefter topsælgerne og klik på “Kør Cerebro” for at lave en omvendt ASIN-søgning i Cerebro. Med denne metode er ASIN’erne allerede kopieret til Cerebro, så du kan udføre den omvendte ASIN-søgning.

🔥 Anbefalede:  Sådan sælger du en bil

Dernæst skal du bare klikke på “Mulighedssøgeord”, og Cerebro udfylder automatisk filtrene for søgevolumen, konkurrentens ydeevne og de avancerede rangeringsfiltre. Disse filtre viser søgeord, hvor en eller (maks.) 2 konkurrenter rangerer mellem plads 1 og 15 for det pågældende søgeord. Du kan justere disse filtre, hvis du vil se flere eller færre resultater, men blot dette ene klik burde give dig masser af gode muligheders søgeord.

Lad os nu tage et kig på nogle af resultaterne af denne søgning. Det ser ud til, at “goth room decor” kun har 3 konkurrenters placering i alt, og kun én rangerer under plads 15. Så det betyder, at folk køber på dette søgeord, fordi der er i alt 3 konkurrenter, der rangerer for dette søgeord, og en er på plads 3, hvilket viser en god mængde salgskonverteringer for det pågældende produkt på dette specifikke søgeord. Dette er en ret god indikator for, at dette er et relevant søgeord, der har et godt potentiale til at producere salg, hvis dit produkt begyndte at rangere under dette søgeord.

Hvis du ikke har prøvet dette nemme et-klik-filter for at finde nogle nye mulighedssøgeord, så slip det, du laver lige nu, og find disse mulighedssøgeord i Cerebro!

Table of Contents