Sådan finder du en opgavefalsker blandt os

Følgende artikel hjælper dig med: Sådan finder du en opgavefalsker blandt os

InnerSloth

Opgaver er kun tilgængelige for besætningsmedlemmer, så hvordan får du øje på en bedrager i blandingen? Det kan være svært, men der er et par tegn, du skal være opmærksom på. Lær, hvordan du finder en Tasker-falsker blandt os for at forbedre dine detektivevner.

1. Fire visuelle opgaver, du ikke kan forfalske.

Nogle opgaver har en visuel effekt på skærmen. På The Skeld er der fire visuelle opgaver. Medbay-scanning, asteroider, skrald og skjolde. Medbay er oplagt på grund af den grønne scanning. Affald vil blive smidt ud i bunden af ​​skibet. Asteroider kan du se pistolen skyde uden for skibet. Shields er det mindst oplagte. Se efter to lys uden for skibet. De starter hvidt og bliver gule, når opgaven er fuldført.

InnerSloth

2. Tidsopgaver.

Tid, hvor lang tid det tager for besætningsmedlemmer at udføre opgaver. For eksempel er en upload eller download normalt ti sekunder. Hvis de allerede er på det, og du går til download, bør de gå før dig. Hvis de bliver efter dig, forfalsker de det muligvis. De kunne bare kigge på kortet og beslutte, hvad de skal gøre, eller de kan dårligt forfalske en opgave.

3. Fælles opgaver.

Der er et sæt fælles opgaver, som alle skal udføre. Hvis nogen står foran et swipe-kort, og ingen andre har det, faker de sandsynligvis. De almindelige opgaver kan være at indtaste en ID-kode, ordne ledninger, indsætte nøgler, scanne boardingkort og swipe kort.

4. Rækkefølge af opgaver.

Nogle sæt opgaver har en bestemt rækkefølge. Eksempelvis har ledningsopgaven i Skeld altid sit sidste ledningssæt i sikkerhed. Hvis de går for at udføre ledningsopgaven i sikkerhed først, faker de.

5. Opgavelinje.

Hvis en opgave er den sidste i et sæt eller en solo-opgave, hæver den opgavelinjen. Du kan se nogen ved en opgave og se, om proceslinjen hæves, når de er færdige. Hvis det ikke gør det, kan de fake.

InnerSloth

6. Opgave, der ikke eksisterer.

De går til en opgave, der ikke eksisterer den omgang. Hver runde kan opgaverne ændre sig. Der vil dog altid være folk med de samme opgaver, så hvis én person hævder, at der eksisterer en opgave, som ingen andre har, lyver de sandsynligvis.

7. Nøglehulsopgave.

Spørg dem, om de udførte en bestemt opgave, f.eks. nøgler. Der er kun nøglehuller til besætningsmedlemmer, så hvis to personer påstår det samme nøglehul, lyver den ene.

8. De vender ikke tilbage for en todelt opgave.

Nogle opgaver, såsom inspektionen i Medbay, tager to separate stop. Hvis de går ind for at lave den første inspektion, så går de, de skal på et tidspunkt tilbage for at afslutte opgaven. Hvis de aldrig gør det, kan de have falsket det første gang.

9. De hævder, at de lavede en opgave i det forkerte rum.

Hvis en besætningsmedlem siger, at de skød asteroider i navigationen, ved du, at de lyver, da den opgave kun er i våben. De kan være forvirrede, eller de kan være bedrageren.

10. De står på det forkerte sted.

Der er mange små pletter opgaver er. Hvis nogen glemmer, hvor en opgave er, kan de bare stå i nærheden af, hvor de tror, ​​den kan være. Eller bare i nærheden af ​​et tilfældigt objekt. Hvis de står stille, og der ikke er en opgave der, kan de prøve at forfalske en.

InnerSloth

Molly Pasha

🔥 Anbefalede:  Sådan overvåges og udnyttes brugergenereret indhold til e-handel