Sådan finder du de topsponsorerede søgeord, som dine konkurrenter målretter mod i din niche

Følgende artikel hjælper dig med: Sådan finder du de topsponsorerede søgeord, som dine konkurrenter målretter mod i din niche

Når du analyserer dine konkurrenter, er det vigtigt at forstå, hvilke sponsorerede søgeord alle dine hovedkonkurrenter målretter mod i din niche. Ud over at vide, hvad konkurrenterne målretter mod, er det også nyttigt at kende de søgeord, som dine konkurrenter dukker op for højere i de sponsorerede annoncesøgeresultater. Hvis alle dine konkurrenter målretter mod bestemte søgeord og er placeret relativt højt, er de sandsynligvis meget relevante ord for din produktniche.

Brug af Cerebro er en fantastisk måde at finde ud af, hvad topsælgerne i din niche målretter mod i deres sponsorerede annoncer. I dette eksempel skal vi lave en omvendt ASIN-søgning efter de bedst sælgende ASIN’er i vores niche, og så skal vi se på, hvilke søgeord de alle målretter mod og rangerer godt efter i sponsorerede annoncepositioner.

For at finde topsælgere skal du først gå til Amazon og søge på hovedsøgeordet. Træk derefter Helium 10’s X-Ray Chrome Extension og sorter efter omsætning for at finde topsælgere af det pågældende produkt. Markér derefter topsælgerne og klik på “Kør Cerebro” for at lave en omvendt ASIN-søgning i Cerebro. Med denne metode er ASIN’erne allerede kopieret til Cerebro, så du kan udføre den omvendte ASIN-søgning.

Dernæst skal du sætte en minimumssøgningsvolumen ind i Cerebro-filtrene. I denne situation valgte vi et minimum på 200, men du kan ændre dette antal til det minimum, der fungerer bedst for dit produkt. Vi leder efter de topsponsorerede søgeord, så i filteret “sponsoreret rangering” vil jeg sætte minimum 4 for at sikre, at en god del af mine konkurrenter målretter mod de søgeord, vi får i resultaterne. Derefter vil jeg tage en gennemsnitlig sponsoreret rangering på mellem 1 og 50. Igen kan du redigere disse parametre for at få forskellige resultater, hvis du får for mange eller for få søgeord.

🔥 Anbefalede:  Sådan afgør du, om online wellness-oplysninger er troværdige

I vores resultater fik vi 24 søgeord, og du kan se søgeordene øverst er de søgeord, som de fleste af konkurrenterne rangerer efter i de sponsorerede annoncer. Hvis dine resultater vender for mange søgeord tilbage, vil du gerne justere dine filtre for at indsnævre dine søgeord mere.

Lad os nu tage et kig på resultaterne af denne søgning. Et af disse søgeord er “kisteformet hylde”, og det har en sponsoreret rangering på 6. Det betyder, at 6 ud af de 8 konkurrenter alle kører sponsorerede annoncer for dette søgeord. Den gennemsnitlige rangering er 21, hvilket betyder, at flertallet rangerer højt for dette sponsorerede søgeord.

Følg de nemme trin ovenfor for at finde de bedste søgeord, som dine konkurrenter rangerer efter i sponsorerede annoncer.