Sådan får du kontanter fra et Visa-gavekort

Følgende artikel hjælper dig med: Sådan får du kontanter fra et Visa-gavekort

Mange mennesker modtager Visa-gavekort på deres fødselsdage eller i ferien. Dette er en sjov gave, men nogle mennesker føler sig frustrerede, fordi de foretrækker adgang til kontanter i stedet for. Der er mange måder at konvertere Visa-gavekort til kontanter. Eller, hvis du foretrækker det, kan du bytte dem til noget, du virkelig ønsker.

I denne korte vejledning vil vi dække nogle tilgængelige muligheder for konvertering mere detaljeret.

Sådan konverteres et Visa-gavekort til kontanter

1. Brug Visa-gavekortet til hverdagskøb

Selvom dette strengt taget ikke er en kontantkonvertering, er det en praktisk mulighed, fordi du kan bruge pengene på Visa-gavekortet til at betale regninger. De fleste Visa-gavekort er sat op på samme måde som debetkort. De har et kortnummer, udløbsdato og sikkerhedskode. Men de vigtigste forskelle er, at et gavekort har en forudprogrammeret værdi af penge, og det er ikke knyttet til en bankkonto.

Så hvis du har en afventende telefonregning, vandregning eller anden betaling, der skal betales, kan du typisk bruge et Visa-gavekort til at betale det. At bruge et Visa-gavekort til at betale en regning har visse fordele. Det er praktisk og nemt. Derudover behøver du ikke at fornærme en gavegiver, fordi du ville have foretrukket kontanter.

Du kan også bruge Visa-gavekortet til daglige udgifter som dagligvarer og gas. Du skal blot betale med gavekortet i stedet for dit kreditkort eller kontanter.

Hvis du bruger Visa-gavekortet til at betale for nødvendige udgifter, kan du bruge de kontanter, du ville have brugt på disse køb, til noget andet.

2. Sælg dit Visa-gavekort

En anden populær mulighed er at sælge dit Visa-gavekort online for at rejse kontanter til noget andet. Det er vigtigt at forstå, at du ikke får pålydende værdi, når du sælger dit gavekort. Et af de mest kendte steder at losse et gavekort er Raise, som giver op til 85 % af den pålydende værdi til gengæld. Raise har indgået partnerskab med Prepaid2Cash for at købe Visa-gavekort (mere om denne app senere).

En sidste mulighed er at sælge uønskede gavekort til en du kender eller en køber på Craigslist, Varagesale, Facebook Marketplace eller en lokal Facebook-gruppe i dit område. Du vil stadig få mindre end pålydende værdi, når du sælger kortet, og der er risici at overveje. Når alt kommer til alt, skulle der være et betydeligt incitament for en person til at købe et Visa-gavekort fra en fremmed i stedet for blot at få et i butikken.

Et andet problem er, at nogle mennesker sælger tomme Visa-gavekort, og købere er forsigtige med at blive snydt. Hvis du aftaler at møde nogen for at sælge et gavekort, så tag nogen med dig og sørg for, at folk ved, hvor du vil være sikker.

3. Gengiv Visa-gavekortet til en anden

Igen, dette er strengt taget ikke at konvertere Visa-gavekortet til kontanter, men du kan give kortet til andre til en kommende fødselsdag eller en anden gavebegivenhed. Og da dette eliminerer behovet for at købe en gave, kan du bruge de penge, du ville bruge på en gave, til noget andet.

Dette er også en nyttig mulighed, hvis du har en sidekoncert, der tjener Visa-gavekort fra en app som Swagbucks. Dette sparer dig for en tur i butikken, og en du holder af kan bruge gavekortet til at få det, de ønsker.

4. Brug den til at købe en postanvisning

Dette kan være den bedste måde at konvertere et Visa-gavekort til kontanter. Visse steder, såsom Walmart, Western Union og andre, giver kunderne mulighed for at købe en postanvisning ved hjælp af et Visa-gavekort. Postanvisninger er en god mulighed, fordi de behandles på samme måde som en check. Du kan indsætte en postanvisning på din bankcheck eller opsparingskonto, som du ønsker.

For at godkende bagsiden af ​​din postanvisning, skal du vise dit id til bankkassen. Visse banker og kreditforeninger, herunder Alliant Credit Union. Citibank, Chase og TD Bank tillader endda mobile indskud til en postanvisning via deres dedikerede apps.

5. Brug Prepaid2Cash

Vi har allerede kort dækket Prepaid2Cash, men det er værd at udforske denne app lidt mere detaljeret. Brug af denne app forenklede processen ned til 15 minutter fra start til slut.

🔥 Anbefalede:  Icertis - Leverer kontraktstyring til virksomheder

Appen er gratis at downloade fra Google Play og iTunes App Store, og du skal tilmelde dig for at foretage en transaktion. Dette er en populær mulighed for at sælge gavekort, fordi Prepaid2Cash tilbyder 92 % af Visa-gavekortets pålydende værdi.

Det tager op til tre hverdage, før betalingen ankommer til din foretrukne bankkonto, men det er en af ​​de nemmeste måder at få kontanter til dit Visa-gavekort.

6. Føj det til din PayPal-tegnebog

En af de nemmeste og mest bekvemme måder at konvertere Visa-gavekort til kontanter er via din PayPal-konto. På trods af nogle nylige bekymringer om PayPal-platformens påstande om, hvordan og hvor folk kan bruge deres penge, er det stadig en populær mulighed for at foretage sikre køb. En PayPal-bruger kan til enhver tid tilføje forudbetalte Visa-kort til deres PayPal-pung.

Når du tilføjer et gavekort til din PayPal-pung, kan saldoen bruges til at købe varer fra enhver sælger, der accepterer betalinger fra platformen. En anden populær mulighed er at overføre pengene til venner og familiemedlemmer eller foretage betalinger for tjenester og tilknyttede debetkonti.

Når pengene er på din PayPal-konto, kan de også overføres til din bankkonto. Du skal selvfølgelig først knytte din bankkonto til PayPal. Men hvis de to konti allerede er forbundet, er det ligetil at flytte saldoen fra et gavekort til en bankkonto.

Der er fem trin, du skal følge, når du vil tilføje dit Visa-gavekort og anvende det på din PayPal-pung:

 1. Log ind på PayPal-kontoen.
 2. Vælg fanen “Wallet” på menulinjen.
 3. Find indstillingen “Link et kort”, og klik på den.
 4. Indtast Visa-gavekortoplysningerne.
 5. Klik på knappen “Link kort”.

Disse fem trin er de samme for mobilbrugere; vælg fanen “Wallet” i rullemenuen, og du er godt i gang.

Et Visa-gavekort kan fungere uden problemer på en fysisk placering, men de skal registreres for at forhindre potentielle problemer, når du føjer dem til en online PayPal-pung. For at registrere kortet skal du blot kontakte kundeservicenummeret, der er trykt på Visa-gavekortet, og de vil guide dig gennem processen.

Relateret: Legitative måder at tjene PayPal-penge på

7. Føj det til din Venmo-konto

Venmo har mere end 50 millioner brugere, hvilket gør det til et topvalg for millennials, der ønsker at konvertere Visa-gavekort til kontanter med ingen eller minimale gebyrer afhængigt af transaktionen.

Du skal blot tilføje gavekortet til din Venmo-konto, og du kan overføre saldoen til din bankkonto. Overførslen tager 1-3 dage, og der er ingen gebyrer for disse transaktioner.

For at konfigurere overførslen er der seks enkle trin at følge:

 1. Åbn Venmo-appen.
 2. Vælg “Indstillinger” på menulinjen.
 3. Vælg fanen “Betalingsmetoder”.
 4. Tryk på knappen “Tilføj en bank eller et kort”.
 5. Indtast Visa-gavekortoplysningerne.
 6. Vælg muligheden “Tilføj et kort til din konto”.

Når det er på din konto, kan du overføre penge til andre Venmo-brugere.

8. Brug det til at købe et gavekort

Hvis du har et generisk Visa-gavekort, som du ikke har tænkt dig at bruge, giver det mening at konvertere det til et andet gavekort, så du kan købe varer og tjenester, som du vil bruge. Grundlæggende bytter du et Visa-gavekort til et andet gavekort efter eget valg.

Du kan købe gavekort med rabat hos Raise og Swagbucks til visse websteder, butikker, restaurantkæder og mere. Du kan maksimere din gavekortudveksling, hvis du deltager i et gavekortsalg. Visse gavekorttilbud kan give dig 20 % eller mere af dit gavekorts pålydende værdi, hvilket betyder, at du kan købe et gavekort på 100 USD for kun 80 USD.

Køb af nedsatte gavekort til butikker, restauranter og websteder, som du ved, du vil bruge, kan være en ideel måde til væsentligt at øge værdien og få flere penge fra et Visa-gavekort.

9. Brug det til at investere i et likvidt aktiv

Du kan knytte et Visa-gavekort til en investerings- eller mæglerkonto. Visse likvide aktiver, såsom ETF’er og aktier, kan sælges til enhver tid. Så det er muligt, omend indirekte, at konvertere et gavekort til kontanter, hvis det er den bedste mulighed. For de fleste mennesker ville den smartere tilgang være at spille det lange spil ved at bruge kortet til at investere.

🔥 Anbefalede:  BIK Success Story - The Conversational Marketing Platform Hjælper brands med at øge deres ROI

Du skal blot knytte gavekortet til din mæglerkonto og investere det i aktier, obligationer eller fonde ved at bruge due diligence for at minimere risikoen. Dette er en fantastisk mulighed for folk, der ikke har travlt med at få adgang til værdien af ​​gavekortet. Så hvis du har et ældre gavekort, der er ved at nå sin udløbsdato, og du ikke kommer til at bruge det, kan du overføre det til en investeringskonto.

10. Køb noget at videresælge eller vende

Nogle mennesker har forvandlet deres uønskede Visa-gavekort til et lukrativt sidegevær ved at købe populære varer og videresælge dem for at opnå en sund fortjeneste. Dette er en nyttig kortsigtet løsning på et kontantmangel, hvis du leder efter en deltidsindkomstgenereringsstrategi.

Nogle populære kategorier for denne strategi omfatter spil, bryllupstilbehør, sportsartikler og mere. Se vores liste over de nemmeste ting at vende for profit for at få nogle ideer.

Hvis du ikke ønsker at bestille fra oversøiske sælgere, kan du fremskynde processen ved at bestille online eller i butikken fra Target, Walmart og lokale genbrugsbutikker, der har usædvanlige varer.

Før du foretager et køb, skal du tjekke en populær onlineauktion eller salgsplatform som eBay for at få en gennemsnitlig salgspris. Sørg for at indregne transaktions-, noterings- og forsendelsesgebyrer i dine beregninger for at bestemme en salgspris. Hvis du har et godt øje til en god handel, kan du vende en vare og tjene nogle penge på dit gavekort.

11. Få kontanter fra en hæveautomat

Dette er måske ikke en mulighed for alle, men det kan være muligt at konvertere et Visa-gavekort til kontanter via en hæveautomat. Besøg den akkrediterede pengeautomat, indbetal gavekortet i automaten, og foretag kontanttransaktionen for at få dine penge.

Der er gebyrer at betale, hvis du kan vælge denne metode, men det er hurtigt, og du behøver ikke vente flere dage på at få dine penge. Du kan bruge et forudbetalt Visa-gavekort til at få penge tilbage i pengeautomaten, når du indtaster din pinkode, eller når du foretager et køb.

Bare husk på, at et Visa forudbetalt kort har en sikkerhedspinkode, og det kan genindlæses for penge, hvilket gør det meget anderledes end et standard Visa-gavekort.

Sådan bruger du et Visa-gavekort

Når du er klar til at bruge dit Visa-gavekort, er der fem trin, du skal følge:

Trin 1: Beslut om du vil bruge gavekortet

Som vi har set, er der tidspunkter, hvor du måske ønsker at bytte dit Visa-gavekort til kontanter eller en anden type gavekort. At likvidere et gavekort til kontanter kan sænke den pålydende værdi, men det er en mulighed, som mange foretrækker, fordi der er tidspunkter, hvor de har brug for kontanter i stedet for. Så først skal du beslutte, hvordan du vil bruge dette kort.

Trin 2: Aktiver Visa-gavekortet

Hvis du har besluttet at beholde kortet og bruge det efter hensigten, skal du først aktivere det. Den fulde vejledning til denne proces er beskrevet på bagsiden af ​​gavekortet. Du kan aktivere kortet online eller ringe til det angivne nummer. Kortet virker ikke før det er aktiveret. Der bør ikke være noget aktiveringsgebyr for gavekortholderen, medmindre du har købt kortet til dig selv. Hvis der opkræves et gebyr, pålægges det normalt gavekortkøberen, da vedkommende købte kortet.

Trin 3: Registrer saldoen

Det er en god idé at registrere startgavekortets saldo for at få en fuld forståelse af, hvor meget værdi du har, før du bruger det. Dette hjælper brugeren med at undgå pinlige situationer, hvis kortet bliver afvist, efter du har betalt for en regning eller et måltid. En simpel note om start- og løbende saldo kan hjælpe dig med at budgettere effektivt og få det bedste ud af dit Visa-gavekort.

Trin 4: Brug gavekortet

Visa-gavekortet kan opbevares ved hånden og bruges til at foretage køb i butikken eller online hos mange deltagende forhandlere, restauranter, tjenesteudbydere og mere. Et engangskøb kan foretages, eller en løbende økonomisk forpligtelse kan opfyldes, indtil saldoen på kortet er opbrugt. Dette kan være en praktisk og fleksibel måde at foretage et køb på, hvis du ikke ønsker at medbringe kontanter.

🔥 Anbefalede:  Hvordan får du mere salg med Amazon Affiliate Marketing?

Trin 5: Brug hele værdien af ​​gavekortet

Mange gavekortbrugere arbejder med kort med en lille saldo på mindre end $5. Så det er alt for nemt at lave en fejl og efterlade en lille værdi på gavekortet, som du tilsyneladende ikke kan bruge. Når du når dette stadie, skal du bede en købmand om at trække den resterende saldo fra regningen og betale resten med kontanter eller et andet kort. Du kan endda indløse kortet, hvis du medbringer det til en gavekortudvekslingskiosk og tager resten i kontanter.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er et Vanilla Visa-gavekort?

Vanilla Visa-gavekortet er et forudbetalt kort, som brugere kan fylde med penge til at foretage køb i butikken eller online hos deltagende forhandlere. På alle andre måder fungerer disse gavekort på samme måde som de andre Visa-gavekort. Du kan bruge dem på den bedste måde til at opfylde dine nuværende finansieringsbehov.

Er et Visa-gavekort det samme som kontanter?

Et Visa-gavekort ligner kontanter i funktion, fordi du kan bruge det til at foretage betalinger. Men der er nogle forskelle, fordi du kan bruge kontanter til at betale for hvad som helst, og gavekort er kun nyttige i specifikke situationer. Du kan medbringe lige så mange kontanter, som du føler dig sikker, og et gavekort har et fast beløb. Overførsel af gavekortets værdi til kontanter kræver brug af metoderne beskrevet i denne artikel.

Hvordan tjekker jeg saldoen på mit Visa-gavekort?

Du kan holde styr på start- og nuværende saldo på kortet med en simpel note-app. Men du kan til enhver tid kontrollere saldoen ved at bruge en af ​​følgende to metoder:

1. Kortudstederens hjemmeside. Besøg kortudstederens websted. Dette er på bagsiden af ​​gavekortet nær det trykte telefonnummer. Der bør være en listet URL, som du kan besøge for at kontrollere saldoen på gavekortet.

2. Ring til telefonnummeret. Det gratis telefonnummer på gavekortet kan til enhver tid ringes til for at kontrollere din saldo. Et automatiseret system vil bede dig om at indtaste kortnummeret og visse andre detaljer, før du får at vide værdien af ​​den resterende saldo.

Kan jeg købe noget med et Visa-gavekort og returnere varen mod kontanter?

Dette er en uetisk praksis, og mange steder er det ulovligt. Teknisk set er det muligt at købe noget med et gavekort og returnere det, men det er ikke besværet værd. Derudover vil mange butikker ikke give kontant tilbagebetaling for køb foretaget med et kort. Det er en bedre idé at købe en vare, som du ved, du kan vende for en hurtig fortjeneste. Dette forhindrer en konflikt, der senere kan skade dig, og forhandleren bliver ikke snydt.

Sidste tanker om at konvertere Visa-gavekort til kontanter

Når du modtager et Visa-gavekort, har du stor fleksibilitet i, hvordan du bruger disse midler, og hvor du kan bruge dem. Mange deltagende partnere accepterer Visa-gavekort. Men der er tidspunkter, hvor du har brug for kontanter i hånden. Eller du kan ikke lide at bære flere gavekort og spore de forskellige saldi. Nogle mennesker foretrækker simpelthen at få adgang til deres penge fra en enkelt checkkonto, hvilket er forståeligt.

Nu du ved, hvordan du kan få kontanter fra et Visa-gavekort eller noget nyttigt tilsvarende, kan du beslutte, hvilken der er den mest bekvemme mulighed for at sikre, at du får den bedste værdi ud af dit gavekort.