Sådan FaceTime på Chromebook [See What To Do]

Følgende artikel hjælper dig med: Sådan FaceTime på Chromebook [See What To Do]

Har du nogensinde ønsket at Facetime en ven ved hjælp af din Chromebook, men ikke kunne finde ud af hvordan? Hvis ja, er denne artikel den rigtige for dig.

Facetime er en topbedømt app til iOS-enheder. Det gør det nemt for iOS-enhedsejere at videoopkalde deres venner og familie, når de har en god internetforbindelse.

En Chromebook er en type bærbar computer, der gemmer al information, som en bruger indtaster i en sky.

I denne artikel lærer du, om du kan Facetime nogen, der bruger din Chromebook.

Sådan FaceTime på Chromebook

Desværre, da FaceTime kun er tilgængelig for iOS-enheder og Chromebook er ikke en iOS-enhed, det er ikke muligt at FaceTime på Chromebook.

Dette er en stor ulempe ved FaceTime-appen. Chromebook er en enhed, der kører på Linux-baseret Google Chrome-operativsystem.

Chromebooks er designet til at blive brugt, når de er forbundet til internettet, så alle data, som brugeren indtaster, er gemt i skyen.

Apple-firmaet havde planer om at gøre FaceTime tilgængelig på Android-enheder, men den idé styrtede ned efter en retssag og er endnu ikke blevet gjort.

Indtil da kan Apple ikke behandle FaceTime, der er tilgængelig på Chromebook og andre Android-enheder.

Dette er en af ​​de mange grunde til, at de fleste holder sig til Apple-produkter; de foretrækker FaceTime til videochat frem for enhver anden tredjepartssoftware til videoopkald.

For at kunne bruge FaceTime ved hjælp af en Chromebook, skal du have en anden alternativ app, så god som FaceTime, installeret på Chromebook, som kan bruges til videoopkald.

🔥 Anbefalede:  27 underlige måder at tjene penge på

Andre måder at videochatte på ved hjælp af en Chromebook

Da FaceTime ikke kan bruges på ikke-iOS-enheder, til at foretage et videoopkald ved hjælp af din Chromebook, er det tilrådeligt at bruge andre videoopkaldsapps, som er lige så effektive og nemme at bruge, som Facetime er. Disse alternativer til Facetime er;

Zoom

Zoom er en af ​​de mest brugte videokonferenceapps, især brugt under COVID-19-pandemien.

Zoom giver brugerne mulighed for at bruge gratis eller betalte versioner for at få adgang til appen. Zoom giver mulighed for at et stort antal mennesker kan videoopkald og er en fordelagtig applikation.

Du kan også bruge den til at videoopkalde kun én person, hvilket er muligt og tilgængeligt på både Android- og iOS-enheder. En god internetforbindelse er nødvendig for at bruge Zoom.

Skype

Skype er en anden videoopkaldssoftware fra Microsoft, som kommer med funktioner, der forbedrer videoopkaldsoplevelsen.

Op til 100 personer kan deltage i et Skype-videoopkald, og Skype er også tilgængeligt for iOS- og Android-enheder. Ligesom Zoom kræves en stærk internetforbindelse for at bruge Skype.

Google Meet

Google Meet er også en meget effektiv videoopkaldsapplikation. Videoopkald er gratis, når du har tilmeldt dig en Google-konto.

Videoopkald kan også planlægges ved hjælp af Google Kalender. Du har lov til at tilføje op til 250 personer på et videoopkald.

Google Hangout

Google Hangout er en anden app til videoopkald på tværs af platforme, der opfordrer til brugen af ​​emojis og GIF’er. Du kan videochatte med op til ti personer ved hjælp af Google Hangout.

Konklusion

FaceTime er en af ​​de mest kendte apps, når det kommer til videoopkaldstjenester. Derfor spørger mange, om de kan bruge FaceTime til at videoopkalde på deres Chromebook.

🔥 Anbefalede:  Artmarket.com-rapport: i alt 277 NFT'er blev auktioneret i 1. halvår 2023 med en gennemsnitspris på $47.000

Desværre er Facetime ikke tilgængelig på ikke-iOS- eller Mac OS-enheder, så det er umuligt at bruge FaceTime på en Chromebook, som er baseret på Google-operativsystemet.

Bare rolig, denne artikel beskriver nogle alternativer til FaceTime, du kan bruge til at videoopkalde din familie og venner langt fra dig. Disse alternativer er meget pålidelige og nemme at bruge.

Ofte stillede spørgsmål om, hvordan man FaceTime på Chromebook