Sådan bruger du Amazon Giveaways til at øge salget

Følgende artikel hjælper dig med: Sådan bruger du Amazon Giveaways til at øge salget

Ønsker du at få den første salgshastighed for dine produkter og snesevis af betalte salg, du ellers ikke ville have fået? Så prøv at lave produkt giveaways på Amazon.

Giveaways på Amazon endte med den ikke-incitamenterede anmeldelsesapokalypse, ikke? Tænk igen.

Fanen Amazon Giveaway Promotion

Det grundlæggende overblik over, hvordan Amazon giveaways fungerer, er som følger:

 • Du køber dine varer til fuld pris (men du bliver krediteret for disse køb, som du ville gøre ved et almindeligt køb)
 • Denne vare gives gratis til kunder
 • Du vælger selv hvor mange ting du vil give væk. Du vælger også antallet af tilmeldinger, der skal accepteres (dvs. 1 præmie for hver 100 tilmeldinger, 1 for hver 500 tilmeldinger osv.)
 • Amazon-kunder deltager gratis i din konkurrence, men du kan kræve, at de også ser en video af dit produkt, før de deltager
 • Du kan tilbyde ikke-vindere en rabatkode til at købe varen

Du kan se, hvordan giveaways fungerer for dig selv, ved at gå til Amazon Giveaways-siden. Du vil sandsynligvis opdage, at som kunde er disse konkurrencer faktisk ret vanedannende. Er de effektive for sælgere? Det er et spørgsmål, vi vil tage fat på om kort tid.

Når du kører en giveaway, skal du først købe dine varer til fuld pris. Du vil dog blive krediteret for disse salg senere, som om det var almindelige ordrer. Det betyder, at du stort set kun betaler vareomkostningerne plus Amazon-gebyrer for hvert produkt, du giver væk.

🔥 Anbefalede:  7 bedste mobiltelefonjob: Tjen penge ved at udføre nemme onlineopgaver

Den virkelige nøgle til at køre en vellykket giveaway er dog at gøre det i forbindelse med at tvinge kunderne til at se en video sammen med en kuponkode. Mens du får noget udbytte af at lave rene giveaways, kommer det rigtige penge for pengene, når ikke-vindere fortsætter med at købe din vare.

Hvor effektive er Amazon Giveaways?

Vi har oplevet hele spektret af succes med Amazon giveaways – alt fra fuldstændige fiaskoer (dvs. ingen ikke-vindere købte vores varer) til komplette succeser (dvs. MANGE ikke-vindere købte vores varer). Nedenfor er et eksempel på en af ​​vores mere succesfulde giveaways. I denne konkurrence gav vi 21 produkter væk (vores gennemsnitlige pris var omkring $10 pr. vare), MEN vi modtog 161 køb med 25 % rabat.

Vi har haft forskellige grader af succes med Amazon Giveaways, hvor nogle har været EKSTREMT succesfulde.

I sidste ende skal du tilbyde en temmelig betydelig rabat (25% er et godt udgangspunkt for virkelig at flytte nålen), og der er også omkostningerne ved giveaways. Hvis du ikke er i stand til at give rabat på dine produkter (på grund af begrænsninger i fortjenstmargen eller andre faktorer), er giveaways muligvis ikke det rigtige for dig. Men hvis du er i stand til at lave produktrabat, giveaways kan være ekstremt effektive, især til produktlanceringer og genoplivning af døde annoncer.

Sådan starter du en Giveaway

Du kan få adgang til Amazon Giveaways ved at gå til Annoncering > Kampagner (som vist nedenfor).

 1. Vælg et produkt at give væk fra din giveaway-side. Det tager nogle gange Amazon et par minutter at udfylde siden med alle dine produkter, hvis det er første gang, du kører en giveaway.
 2. Vælg din konkurrencetype. Jeg vælger generelt Random Instant Win med en 1 i 2000 chance for at vinde. Hvis du giver 10 genstande væk, betyder det, at 20.000 mennesker vil se din konkurrence. Medmindre du bare har lyst til at være alt for generøs, kan jeg ikke se en ulempe ved at gøre oddsene for at vinde dårligere (dvs. en 1 ud af 2 chance for at vinde betyder, at din konkurrence kun vil blive set af 20 personer i ovenstående eksempel).
 3. Vælg et krav for, at folk skal deltage i din konkurrence. For e-handelssælgere betyder det generelt, at brugerne skal se 30 sekunder af en video. Selvfølgelig er den store fangst her, at du skal have en produktvideo, som de kan se.
 4. Tilbyd deltagerne muligheden for at købe dit produkt med rabat. Uden at tilbyde rabat vil dine konkurrencer være meget mindre effektive. For at tilbyde rabat skal du følge de normale trin for at oprette en kampagne i Amazon.

  For kampagne-id’et finder du dette ved at gå til siden og klikke på den ønskede kampagne, som du tidligere har oprettet. Se nedenfor for et eksempel.

 5. Afslut opsætningen af ​​din konkurrence, inklusive betaling for dine varer til fuld pris. Som nævnt før, vil du på dette tidspunkt købe dine varer til fuld pris, MEN du vil modtage disse penge krediteret tilbage, minus almindelige Amazon-gebyrer senere.

Konklusion

Amazon giveaways kan være en fantastisk måde at få salgshastigheden for dine varer på, hvilket især er vigtigt for produktlanceringer og genoplivning af uaktuelle produkter. Der kan være betydelige omkostninger ved at køre giveaways, både i form af rabatter til ikke-vindere og omkostningerne ved selve giveaways. Denne omkostning i forhold til for eksempel en betalt Facebook Ads-kampagne kan dog ofte være meget billigere.

Har du prøvet at bruge Amazon Giveaways? Hvis ja, var de succesfulde for dig eller ikke succesfulde? Del dine kommentarer og tanker nedenfor.