Sådan bliver du en Lazada International Sælger

Følgende artikel hjælper dig med: Sådan bliver du en Lazada International Sælger

Hvis du er fra Vesten, er du måske ikke så fortrolig med Lazada. Men denne e-handelsplatform er stor i Asien, og den giver dig mulighed for at udnytte den blomstrende e-handelsindustri i området.

I denne artikel vil vi tale om, hvordan du kan tilmelde dig som Lazada international sælger, selvom du ikke er fra Asien.

Relateret podcast-episode: Et interview med Pierre Poignant, Lazada-medstifter

Hvad er Lazada?

Lazada er en international e-handelsvirksomhed, der opererer i flere lande i Sydøstasien. I skrivende stund kører den i følgende lande:

 • Filippinerne (lazada.com.ph)
 • Vietnam (lazada.vn)
 • Malaysia (lazada.com.my)
 • Singapore (lazada.sg)
 • Thailand (lazada.co.th)
 • Indonesien (lazada.co.id)

Lazada er ejet af Alibaba Group Holding – bedre kendt som Alibaba – og har været i branchen siden 2012. Nu har det cirka 155.000 sælgere, der betjener 560 millioner kunder. Dets hovedkvarter er beliggende i Bras Basah, Singapore.

Lazadas hjemmeside

Lazada ligner Amazon i forhold til, at det er en markedsplads og det faktum, at både store mærker såvel som mindre tredjepartssælgere er tilladt på platformen. Det har også flere markedspladser ligesom Amazon.

Lazada tillader flere produktlister for det samme produkt. Dette betyder, at du i modsætning til Amazon ikke behøver at bekymre dig om at konkurrere om købsboksen eller andre sælgere, der kører rundt på og redigerer dine opslag (medmindre den selvfølgelig bliver hacket). På grund af manglen på forbud mod oprettelse af flere fortegnelser for det samme produkt, ligner og føles platformen mere eBay.

Lazada-sælgere kan også oprette butik på hver markedsplads. De kan tilpasse deres produkter, beskrivelser, forsendelsestider og priser i forskellige lande.

Hvad er en Lazada International Sælger?

En Lazada International Seller (aka Lazada Cross-Border Seller eller LazGlobal Seller) er en, der har evnen til at operere på alle platformens markedspladser. Denne type sælger kan administrere sine virksomheder på tværs af flere lande med kun én konto.

Der er tre hovedtyper af Lazada-sælgere:

 • Lazada lokale sælgere – dem, der kan sælge inden for deres land
 • LazMall sælgere – officielle eller autoriserede sælgere for etablerede mærker
 • Lazada internationale sælgere – kan sælge i flere lande

LazMall-sælgere kan genkendes på deres tags.

Internationale sælgere kan bruge Lazada Global Shipping (LGS), som giver dem mulighed for nemt at sælge deres produkter i et hvilket som helst af de lande, virksomheden opererer i. Det svarer til, hvordan Amazon Global Logistics fungerer.

Hvordan bliver jeg en international sælger på Lazada?

Selv sælgere, der ikke er baseret i nogen af ​​de lande, Lazada opererer i, kan tilmelde sig som en international sælger, så længe de har alle kravene. Baseret på platformens aktuelle tilmeldingsside skal din butik dog være baseret i et af følgende lande:

Malaysia Hong Kong Australien
Fastlandet Kina Sydkorea Belgien
Japan Taiwan Brasilien
Macau Østrig Canada
Schweiz Tyskland Spanien
Frankrig Indien Italien
New Zealand Sverige Kalkun
Amerikas Forenede Stater Det Forenede Kongerige Polen
Danmark Finland Grækenland
Irland Portugal Holland
Indonesien Thailand Filippinerne
Singapore Vietnam

For at tilmelde dig som Lazada grænseoverskridende sælger, kan du gå til et hvilket som helst Lazada Seller Center-websted. Her er en liste til din reference:

Klik på “Tilmeld dig som LazGlobal Seller” eller fanen LazGlobal.

Vælg et af disse links. Det vil føre dig til samme side.

Du skal forberede følgende krav for at registrere dig som international sælger på Lazada:

 • En aktiv virksomhedslicens og registrering (Du kan ikke vælge at være en individuel sælger, hvis du vil tilmelde dig LazGlobal)
 • E-mail og telefonnummer
 • Bank detaljer
 • Enhver af følgende for depositum:
  • Enterprise Alipay med en saldo på ikke mindre end 3.000 RMB
  • Personlig Alipay af virksomhedens juridiske organ med en balance på ikke mindre end 3.000 RMB

Når du har registreret dig, skal du vente på, at Lazada sender dig en sælgerkontrakt. Du skal så underskrive dette og sende det tilbage.

Når alt er sat op, kan du tilføje dine produkter og tilpasse din butik. Bemærk dog, at Lazada begrænser antallet af SKU’er, som sælgere kan angive. Dette varierer, afhængigt af hvilken type sælger du er.

Lazada sælger gebyrer

Det er gratis at tilmelde sig som Lazada-sælger. Der er dog et par sælgergebyrer involveret i hvert salg. Hvis du er en grænseoverskridende sælger, vil Lazada opkræve gebyrer fra hvert salg, der spænder fra 2 % til 4 % af salgsprisen.

Derudover skal du også betale et betalingsgebyr på 2 %, og kommissionsgebyrerne vil være meget afhængige af den Lazada markedsplads eller region, du sælger fra.

Fra den 3. februar 2023 opkræver Lazada en kommission på 2,5 % til 4 % inklusive moms på salg. Dette er meget lavere end Amazons henvisningsgebyrer, som spænder fra 8% til 15%.

Følgende tabeller viser den komplette liste over Lazadas henvisningsgebyrer:

Fordele og ulemper ved at sælge på Lazada

Fordele

 • Begyndervenlig
 • Giver dig adgang til et bredere marked, fordi det henvender sig til folk, der ikke har kreditkort eller bankkonti
 • En nem måde at udvide din virksomhed i Sydøstasien
 • Du kan sælge på flere markedspladser ved at bruge én konto

Ulemper

 • Mange Lazada-kunder foretrækker efterkrav, hvilket betyder, at de nemt kan sende varen retur, bare ved ikke at dukke op, når leveringen ankommer.
 • Du bliver opkrævet hver gang du foretager et salg.

Afsluttende tanker

At blive en international Lazada-sælger er en fantastisk måde at udvide din virksomhed til det sydøstasiatiske marked. E-handel fortsætter med at vokse i denne region, og det er godt at udforske nye muligheder i området for yderligere at udvide din virksomheds rækkevidde.

Har du prøvet at tilmelde dig som LazGlobal-sælger? Hvad var de største udfordringer, du skulle stå over for?

🔥 Anbefalede:  Tjen penge gennem affiliate marketing uden en hjemmeside