Ryder Ripps skabte en kopi af BAYC-samlingen

Følgende artikel hjælper dig med: Ryder Ripps skabte en kopi af BAYC-samlingen

Ryder Ripps er en kreativ direktør, programmør og samtidskunstner. Han er kendt som en af ​​skaberne af CryptoPhunks. Desuden har Ripps forsket i udseendet af nazistiske billeder i BAYC-kunstværker. Han har udforsket disse crossovers på hans internet side og fandt ud af, at BAYC-ikonografien underligt – og foruroligende – ligner billeder som nazisten totenkopf.

Det er overflødigt at sige, at Ryder ikke er fan af Bored Apes. I et forsøg på at kommentere de problematiske NFT’er trollinger han Yuga Labs og BAYC-indehavere ved at skabe en identisk NFT-kollektion.

Den 18. maj begyndte Ripps at præge sin RR/Bored Ape Yacht Club indsamling på Foundation. Under lanceringen havde markedspladsen mistanke om krænkelserne af intellektuelle ejendomsrettigheder og fjernede den fra platformen. Ripps formåede at bekæmpe DMCA og Foundation genopførte samlingen et par timer senere.

For at gøre det sjovt tog Ryder de originale BAYC-kunstværker og satte dem på blockchain, som om de var en anden NFT-samling.

Det er ikke første gang, Ripps har kopieret en populær NFT. Hans CryptoPhunks, skabt af “Not Larva Labs”, er en klon af CryptoPunks. Den eneste forskel er, at Phunks vender mod venstre, mens de originale Punks ser til højre.

I juli 2021 modtog Ripps en DMCA-meddelelse om fjernelse fra Yuga Labs vedrørende plagiat af CryptoPunks-samlingen. OpenSea afnoterede CryptoPhunks, men i april 2022 genopførte platformen samlingen efter offentligt ramaskrig.

For at modtage en Bored Ape fra Ripps skal man kommentere med et valgfrit BAYC-nummer og en pungadresse. Ryder vil præge NFT, hvis Apen er usolgt.

🔥 Anbefalede:  Donald Trump NFT-skandalen: Hvem skabte NFT'erne, og er indsamlingen en fidus?

Ripps’ tilhængere beundrede performancekunsten. Kunstneren har allerede præget 873 NFT’er i samlingen.

Tillykke med at have krydset 500 prægede aber @ryder_ripps!

Vi er vidne til web 3-historien live.

— PAULY🔜 (@Pauly0x) 19. maj 2022

Den nuværende bundpris for RR/BAYC-kollektionen er 0,10 ETH (ca. $204). Det samlede salgsvolumen er 72,68 ETH.

Læs relaterede indlæg: