Rulle LED-skilte til din virksomhed

Følgende artikel hjælper dig med: Rulle LED-skilte til din virksomhed

Hvis du køber noget via vores links, kan vi tjene penge fra vores tilknyttede partnere. Lær mere.

Rullende LED-skilte kan vise information hurtigt og effektivt for at kommunikere beskeder om din lille virksomhed. Det bedste af det hele er, at du kan ændre beskeden så ofte du vil, uden den store indsats. Det bedste rullende LED-skilt kan nu gå langt ud over at vise bogstaver og tekst. Du kan vise grafik i høj opløsning, specielle skrifttyper og dit logo i forskellige farver.

Så hvis du har en virksomhed, hvor du har brug for at ændre dit budskab regelmæssigt med en overkommelig løsning, er en rullende LED-skilte vejen at gå.Hvad er et rullende LED-skilt?

Dette er et bord med LED (lysemitterende diode) pærer med forskellige konfigurationer. Når elektroniske impulser sendes til LED-pærerne med integrerede kredsløb og software, aktiverer de pæren. Den visuelle ændring på skiltet opnås med et tænd- og sluk-mønster, der løbende kører, når du tænder det.

Rulle LED-skilte til din virksomhed

Følgende rullende LED-skilte på Amazon er blevet valgt på grund af de forskellige muligheder, de tilbyder for at vise din besked. Og de er nemme at installere og begynde at bruge med det samme, så du kan begynde at få dine kunders opmærksomhed.

DS LEDSign fuld rullende programmerbare skilte

Topvalg: Størrelsen (77″x14″), Surface Mounted Diode (SMD) teknologi, Wi-Fi-understøttelse og fuld farve gør DS LEDsign til det bedste valg. Skærmen har en P10 (10 mm afstand mellem prikker) konfiguration med en opløsning på W192 x H32 prikker. Du kan programmere skiltet ved hjælp af en computer eller smartphone ved at downloade appen til at vise tekst, billeder og animationsbeskeder.

DS LEDSign fuld rullende programmerbare skilte

Køb på Amazon

POLAR Light Fuld LED RGB farveskilt

Runner Up: En 40″ x 14″ formfaktor sammen med Wi-Fi og en fuld LED RGB-farveskærm med P10-opløsning er grunden til, at denne POLAR Light-enhed er så højt på listen. Virksomheden bruger SMD til at opnå højere lysstyrke og mere levende farver. Med SMD-teknologien understøtter skærmen tekst med 98 rullemuligheder, billeder og et firmalogo. Du kan styre skiltet med din computer eller smartphone.

🔥 Anbefalede:  Gør din nicheside til en rigtig virksomhed: Mine 11 taktikker

POLAR Light Fuld LED RGB farveskilt

Køb på Amazon

Rayhome Scrolling Advertising LED-skilte

Bedste værdi: En fleksibel formfaktor giver Rayhome LED-skiltet værdi, fordi det giver flere muligheder, når det kommer til installation. Fra vinduer til køretøjer kan dette 27″x5″ programmerbare LED-skilt vise tilpasset tekst, mønstre og animationer i forskellige farver. Du kan styre alle funktionerne via din Bluetooth-aktiverede enhed.

Rayhome Scrolling Advertising LED-skilte

Køb på Amazon

FTELEDLIGHT LED-skilte

FTELEDLIGHT-skiltet kan installeres indendørs eller udendørs på grund af den vandtætte nano-coating på overfladen. Ved 40×11 tommer bruger den en P7-konfiguration til høj tonehøjde og lysstyrke til at vise tekst og animationer. Du kan bruge en pc eller Android-enhed over en Wi-Fi-forbindelse til at ændre beskeden på dit board. Virksomheden tilbyder 1 års garantiservice.

FTELEDLIGHT LED-skilte

Køb på Amazon

Fuld farve højopløsnings rullende LED-skilte

Dette fuldfarvede LED-skilt bruger SMD-teknologi til lysere farver i en enkelt firkant eller prik. På 40″ x 8″ får du en P10 MM-skærm, du kan programmere tekst, dato, klokkeslæt og firmalogo ved hjælp af en pc eller telefon. Dette er en indendørsenhed med understøttelse af flere sprog.

Fuld farve høj opløsning rullende LED-skilte

Køb på Amazon

Leadleds LED opslagstavle

Et trådløst tastatur giver Leadleds-skiltet mulighed for at indtaste beskeder uden nogen anden enhed. På 30×6 tommer tilbyder dette bord flerfarvet tekst, billeder, animation, partitionsfunktion og rulning med en 7,62 mm pitch og 1-10 niveauer af lysstyrke.

Leadleds LED opslagstavle

Køb på Amazon

POLARLIGHT LED-skærm med Wi-Fi

Det andet LED-skilt fra POLARLIGHT kommer på 40″ x 8″ med fuldfarve høj opløsning og ny SMD-skærmteknologi. Du får fuld-farve LED med en P10 pixeltæthed og Wi-Fi-forbindelse ved hjælp af en pc og smartphone. Det understøtter 98 rullemuligheder for tekst, tid, billeder og firmalogo.

POLARLIGHT LED-skærm med WiFi

Køb på Amazon

🔥 Anbefalede:  Ruchi Soya - støttet af Patanjali Ayurved gjorde det fra klude til rigdomme

GOTUS rullende LED-skilt

Dette fleksible 14 x 3-tommer LED-matrixpanel kan monteres på dit butiksvindue såvel som på din firmabil. En Bluetooth-app lader dig styre tekst, mønstre og GIF-animationer. Du kan også designe din tekst og visningstilstand til brugerdefinerede beskeder.

GOTUS rullende LED-skilt

Køb på Amazon

P6 LED-skilt i fuld farve

Dette er en fuldfarve 40″x9″ P6-skærm med fjernprogrammeringsfunktion ved hjælp af en pc samt en Android-app eller iPhone via Wi-Fi. Med 6 mm mellem LED-pærerne leverer den en fantastisk tonehøjde til letlæselige beskeder. Dette er en indendørsenhed.

P6 LED-skilt i fuld farve

Køb på Amazon

PLAN HOOT RGB Display LED Scrolling Sign

En 40×25 tommer RGB-skærm med syv farver vil give dig flere måder at tilpasse dit budskab på. Dette board inkluderer også Wi-Fi-funktion sammen med en mobilapp og USB-forbindelse. Denne enhed er til indendørs installation med semi-udendørs kapacitet afhængigt af hvor den er installeret.

PLAN HOOT RGB Display LED Scrolling Sign

Køb på Amazon

Hvordan programmerer man et LED-skilt?

Du kan programmere dit LED-skilt ved hjælp af din computer, laptop, tablet, smartphone og fjernbetjening med et tastatur i nogle tilfælde. Programmering er lige så let som at installere eller downloade softwaren, vælge din besked, skrifttype, billede, animation, lysstyrke, farve og antallet af linjer og gemme dine indstillinger. Med det rigtige board kan du også foretage dine ændringer eksternt.

Hvad koster et LED-skilt?

Prisen afhænger af størrelsen på LED-skiltet, og om du køber en færdiglavet eller specialtavle. Prisen kan starte så lavt som et par hundrede dollars og gå op til tusindvis af dollars. Igen vil dette afhænge af de mange forskellige tilpasningsmuligheder, der nu er tilgængelige med LED-tavler.

Hvad skal du kigge efter, når du køber dit næste rullende LED-skilt

Målet med et LED-skilt er at fremvise din virksomhed med et letlæseligt budskab. Her er nogle af de funktioner, du bør kigge efter for at gøre det muligt.

Størrelse: LED-skilte kan blive ret store, så sørg for at vælge et, der er ideelt til det sted, hvor det skal installeres, uden at det forstyrrer.

🔥 Anbefalede:  Liste over startups erhvervet af Swiggy

Antal linjer: Du har nu mulighed for at have flere streger på et LED-skilt. Mere er dog ikke altid bedre, fordi for meget information kan forvirre dine kunder.

Flere farver: Farvemuligheder giver dig mulighed for at være mere kreativ for at få dine kunders opmærksomhed.

Let at bruge software: Jo nemmere softwaren er at bruge på dit skilt, jo mere vil du være i stand til at tilpasse og ændre dine beskeder uden eksperthjælp.

To-sidet skilt: At have et tosidet skilt optimerer udendørs/vejinstallationer, hvor folk kommer og går i begge retninger.

Tonehøjde/tekstopløsning: Mindre tonehøjde giver mere klarhed såvel som visningsområde, de kan være 15, 20, 25 eller 30 millimeter.

Tid til/fra funktion: Dette giver dig mulighed for at slå skiltet fra, når din virksomhed er lukket, hvis du vælger at gøre det.

Udendørs kapacitet: Hvis skiltet er en udendørs installation, skal du sikre dig, at det kan modstå elementer som regn og sne.

Noget du skal huske, når du installerer dit rullende LED-skilt, er altid at have de seneste oplysninger om dine produkter, tjenester eller kampagner. At have information, der ikke længere er relevant, vil drive dine kunder væk, hvis de kommer ind for at forhøre sig om, hvad skiltet viser.

DU KAN OGSÅ LIKE:

Kvalificer dig til rabatter, særlige tilbud og mere med en Business Prime-konto fra Amazon. Du kan oprette en GRATIS konto at komme i gang i dag.Table of Contents