RTFKT og Nike introducerer Genesis AR hættetrøje

Følgende artikel hjælper dig med: RTFKT og Nike introducerer Genesis AR hættetrøje

Skaberledet organisation og nu Nike-tilknyttede RTFKT annoncerer denne uges lancering af ‘RTFKT x Nike AR Genesis Hoodie’.

Sportstøjsgiganten Nike købte RTFKT i december 2021 for et ikke oplyst beløb. I april afslørede virksomhederne den kommende udgivelse af AR-wearables.

Kommer den 21. juli, vil ‘RTFKT x Nike AR Genesis Hoodie’ have en bærbar AR-hættetrøje. Beklædningen kommer med en nærfeltskommunikationschip og kan spores ved hjælp af augmented reality. Heldige ejere vil modtage NFT’er og fysiske produkter, så hættetrøjen kan bæres både af Clone X-avatarer og deres indehavere i det virkelige liv.

Privat mynte starter den 21. juli og vil først være åben for Clone X og RTFKT x Nike Dunks Genesis CryptoKicks indehavere. RTFKT meddelte dog, at mønten ville blive afholdt i en ‘først til mølle’-tilstand, så virksomheden garanterer ikke levering af hættetrøjer til alle. Som en sidebemærkning har Nike og RTFKT endnu ikke offentliggjort varens pris.

“Vi har ikke set et Web2-brand komme i Web3-området på en effektiv måde. Nogle mennesker sagde, at det ville føre til RTFKTs død eller bremse os, nu hvor vi er en del af et stort globalt selskab,” siger Steven Vasilev, medstifter af RTFKT.

RTFKT fokuserer på NFT, blockchain og AR. Virksomheden er mest kendt for sine digitale sneakers og NFT-projektet CloneX. Sidstnævnte introducerede for nylig nye hjælpeprogrammer for indehavere af samlingen, herunder fulde kommercielle rettigheder til avatarerne. Clone X-holdere kan låse deres 3D-filer op i forskellige formater til brug i Unreal Engine og Unity.

Den nuværende bundpris for Clone X-kollektionen er 11,5 ETH (ca. $17.250 i skrivende stund), med 220,5K ETH handlet.

🔥 Anbefalede:  11 tegn at se efter, når du køber kvalitets-SaaS-produkter til din virksomhed

Læs relaterede indlæg: