RTFKT forklarer, hvordan ikke-amerikanske indehavere kan bestille Cryptokicks IRL

Følgende artikel hjælper dig med: RTFKT forklarer, hvordan ikke-amerikanske indehavere kan bestille Cryptokicks IRL

Nike-datterselskabet RTFKT fortsætter med at introducere opdateringer vedrørende Cryptokicks IRL-faldet.

Virksomheden annoncerede udgivelsen af ​​de “første sande Web3-sneakers” den 4. december. Efter dette delte RTFKT, at kun USA-baserede indehavere vil være i stand til at bestille de fysiske kicks. Virksomheden forklarede, at det kun er muligt at sende på USA’s territorium på grund af avanceret teknologi og produktregler. Forklaringen virkede dog ikke rimelig nok for NFT-samfundet, og bundprisen på Clone X NFT’er faldt til 5,9 ETH.

Studiet, som tilsyneladende bekymrer sig om sit samfund, handlede med det samme. Den 6. december delte RTFKT en tweet-tråd, der forklarer, hvordan ikke-amerikanske indehavere kan modtage Cryptokicks.

Under smedningsarrangementet vil virksomheden pilotere en særlig tjeneste, kaldet RTFKT Interdimensional HUB. Personer, der ikke har amerikanske adresser, vil have mulighed for at præge “Hubbed Cryptokicks IRL”-tokens og handle dem på sekundære markedspladser. Hubbed NFT-ejere vil også have mulighed for at indløse deres NFT’er til og med den 1. maj 2023. Det eneste problem er, at de stadig har brug for amerikanske forsendelsesadresser.

Vi ved, at dette ikke er perfekt, da du stadig har brug for en amerikansk forsendelsesadresse, men vi håber, at dette vil give indehaverne lidt tid til at finde en eller udforske sekundære markeder.

Denne Hub-idé omhandler også feedback, som er blevet delt med os af andre vigtige fællesskabsmedlemmer. 📦🛸

— RTFKT (@RTFKT) 6. december 2022

RTFKT anerkendte også manglen på en forhøjet prægningserfaring for projektet. For at rette op på dette vil studiet airdroppe holdere med MNLTH X-tokens.

Derudover understregede studiet forskellen mellem Cryptokicks IRL og Cryptokicks Dunk Genesis. Sidstnævnte er en digital sneaker kollektion udgivet i april i år. Det inkluderer 200.000 trænere, der gør det muligt for indehavere at klæde deres avatarer på, låse op for udfordringer og meget mere. RTFKT delte også, at de har separate planer for Cryptokicks Dunk Genesis, så indehavere kan forvente spændende nyheder. Gulvprisen på Genesis Dunks er i øjeblikket 0,33 ETH (ca. $404 i skrivende stund).

🔥 Anbefalede:  Bedste praksis for sikker afsendelse og modtagelse af internationale betalinger