RTFKT-fællesskabet skuffede over Cryptokicks-udgivelsen, der kun er USA

Følgende artikel hjælper dig med: RTFKT-fællesskabet skuffede over Cryptokicks-udgivelsen, der kun er USA

I går annoncerede RTFKT, det skaberledede studie, der blev et Nike-datterselskab i december 2021, udgivelsen af ​​Cryptokicks. Men der er en fangst – kun USA-baserede folk kan faktisk foretage købet.

Cryptokicks er Nike og RTFKTs futuristiske fysiske sko. Virksomhederne kalder dem de første “ægte” web3-sneakers, da genstandene har incrusted WM-chips, der giver indehavere mulighed for at modtage adgang til forbundne autentificerede Artefact NFT’er.

IRL-sparkene har også forskellige futuristiske funktioner: tilpasselig belysning, gestuskontrol, automatisk snøring, haptisk feedback, gangregistrering og app-forbindelse. Ejere kan endda oplade Cryptokicks i en trådløs tilstand ved hjælp af RTFKT Powerdeck.

Cryptokicks IRL “BLACKOUT” er den billigste model fra kollektionen med et prisskilt på 0,34 ETH for Lace Engine Holdere og 0,44 ETH for den brede offentlighed. Den futuristiske stil neon-og-sorte Cryptokicks IRL “SPACE MATTER” er den dyreste model, der går til 0,76 ETH for fællesskabet og 1,02 ETH for den brede offentlighed. Personer, der ønsker at købe et af parrene, kan trække offentlige tilmeldinger frem til den 9. december. Privat møntværk starter den 12. december, mens det offentlige møntværk går i luften den 14. december.

På trods af produktets imponerende karakter er samfundet utilfredse med RTFKT. Efter den officielle meddelelse, delte RTFKT, at kun USA-baserede indehavere kan modtage sneakers.

1 tweet for at svigte det meste af dit fællesskab @RTFKT 👏 I lever ikke i jeres indehaveres virkelighed. Folk investerede snesevis af ETH i dit “økosystem” 2 opdager, at vi ikke kan blive fysiske, hvis ikke i USA + igen har 2 pay 2 smede med kun 20% rabat / den offentlige mønt

— 0xPelo.eth  (@0xpelo_) 5. december 2022

Ser vi sender ALKOHOL og VIN til hele verden .. Gennem Evinco Winery DAO NFT… UENDELIG MERE REGULERT end sko lol Lad mig vide, hvis du har brug for hjælp til at sende eller finde ud af detaljer. Vi sender overalt fra Australien til Kina til Indien uden problemer.

— Wizard Of SoHo (🍷,🍷) (@wizardofsoho) 5. december 2022

Efter meddelelsen faldt bundprisen på Clone X NFT’er fra 7,3 ETH (ca. $9.125 i skrivende stund) den 5. december til 5.9 ETH (ca. $7.375 i skrivende stund) den 6. december.

Vil virksomheden ændre sin politik og forsøge at sende Cryptokicks til hele verden for at redde sit samfund? Tiden vil vise.

Jeg tror, ​​at et af hovedproblemerne her er TRUST…Vi stolede efter alt dette Cryptokick FOMO på, at vi i det mindste ville være i stand til at få nogle(!) Vi vil alle have tillidsproblemer, medmindre noget sindssygt (& gratis) kommer fra MNLTH 3 & kan tilgås over hele verden. IMO info om dette bør komme ASAP.

— RIDDLΞR (@RiddlerNFT) 5. december 2022

🔥 Anbefalede:  Den første Pixel Watch-teardown-video viser, at det er et mareridt, der kan repareres