Rocket Content AI anmeldelse for 2023 (personligt testet)

Følgende artikel hjælper dig med: Rocket Content AI anmeldelse for 2023 (personligt testet)

Jeg testede personligt Rocket Content AI i år for min portefølje af websteder.

I denne anmeldelse af Rocket Content AI vil jeg dele alt, hvad du behøver at vide om bulk-indholdsskrivningstjenesten – prissætning, fordele og ulemper, indholdskvalitet og placeringspotentiale.

Min overordnede anmeldelse af raketindhold AI

Kategorier Bedømmelse
Pålidelighed 5 stjerner
Brugererfaring 4 stjerner
Kvalitet 3 stjerner (med forbehold)
Originalt indhold 5 stjerner
Placeringspotentiale 4 stjerner
Samlet ranglistescore 4,5 stjerner

Få den billigste pris for Rocket Content AI

Jeg vil gennemgå mine vurderinger mere detaljeret nedenfor, men jeg vil gerne forklare min kvalitetsvurdering her.

Rocket Content AI informerer dig gentagne gange på hjemmesiden om ikke at forvente samme skrivekvalitet som menneskelige forfattere. Det er rimeligt. Jeg havde slet ikke forventet det samme kvalitetsniveau.

Men fordi jeg kun gav en liste over søgeord (og ikke detaljerede konturer), led et par af mine artikler med hensyn til kvalitet.

For at være retfærdig er det til dels min skyld.

Havde jeg givet en detaljeret brief og oprids, tror jeg stærkt på, at kvaliteten af ​​artiklerne ville have været meget bedre lige ud af porten. I stedet, efter nogle frem og tilbage e-mails, foretog Rocket Content AI med glæde mine ønskede ændringer til disse artikler.

I sidste ende var jeg tilfreds med mine resultater (især for prisen).

Fordele

Fremskynd væksten af ​​webstedet: Når du starter et nyt websted eller ønsker at se vækst hurtigt, kan Rocket Content AI hjælpe med at generere indhold, der er både af høj kvalitet og nøgleordsrigt, hvilket dramatisk kan hjælpe dig med at lancere eller genlancere et websted.

Generer flere artikler på én gang: Med Rocket Content AI kan du generere 1.000 eller flere artikler på én gang om næsten ethvert emne. Dette kan være en fantastisk måde at teste søgeord og emner på, samt lancere eller genlancere et websted.

Spar tid og penge: At skrive artikler af høj kvalitet kan tage meget tid, men med Rocket Content AI kan du få gode nok artikler hurtigt og til en brøkdel af prisen for at ansætte en professionel freelanceskribent.

SEO venlig: Alle de artikler, der genereres af Rocket Content AI, er SEO-venlige, så du kan være sikker på, at din hjemmeside vil rangere højere på Google med deres hjælp. De består også Copyscape-plagiattjek (super vigtigt).

Fleksibel: Du kan vælge, hvor mange artikler du vil have genereret, hvilke emner de skal handle om, og endda have en vis kontrol over tonen og stilen i skrivningen. Dette gør det nemt at få det indhold, du har brug for, præcis som du ønsker det.

Ulemper

Kvalitet: Kvaliteten af ​​Rocket Content AI-artikler er ikke så høj som dem, der er skrevet af en menneskelig forfatter. Forvent ikke indholdsmirakler fra denne tjeneste.

Redigeringsbehov: For at få Rocket Content AI-artiklerne til at skinne, skal du redigere noget. Dette inkluderer at rette grammatikfejl, sikre, at indholdet er korrekt formateret og at sikre, at artiklen er læsbar og flyder godt.

Artikellængde: Rocket Content AI-artiklerne er typisk 1.000 ord lange. Dette er fantastisk til rangering på Google, men det kan være for kort til nogle emner. Du bliver sandsynligvis nødt til at udvide dem til sidst, hvis du vil have dem til at konkurrere om placeringer.

Konkurrence: Dine konkurrenter har muligvis artikler af højere kvalitet end dig. Det betyder, at de kan rangere højere end dig i Googles søgeresultater. Du bliver nødt til at producere bedre og (ofte) længere indhold end dine konkurrenter, hvis du vil slå dem.

Detaljerede indholdsoversigter: For at Rocket Content AI kan generere gode artikler, har den brug for detaljerede indholdsbritser fra dig. Dette inkluderer oplysninger om emnet, målrette søgeord, hvad du ønsker, at artiklen skal dække, og mere. Uden disse oplysninger vil Rocket Content AI ikke være i stand til at generere godt indhold til dig.

Her er en video, jeg lavede om min personlige oplevelse og min anmeldelse af Rocket Content AI:

🔥 Anbefalede:  7 Content Marketing Case Studies, der skabte reel effekt i 2023

Rocket Content AI-gennemgang (med personlige oplysninger)

Da jeg testede Rocket Content AI tidligere i år, bestilte jeg 10 artikler fra dem.

Hvis du overvejer at bruge Rocket Content AI, vil du sikkert gerne vide, hvem de er, hvad de gør (og ikke gør), og hvad du kan forvente af din ordre.

Fortsæt med at læse for at finde ud af hemmeligheden bag at få bedre indhold med Rocket Content AI.

Hvad er Rocket Content AI?

Rocket Content AI er et fuldservicebureau til at skrive bulk-indhold, der bruger AI-værktøjer til at generere indhold hurtigt.

Her er hvordan Rocket Content AI beskriver sig selv på sin egen hjemmeside:

100 % gjort for dig Cyborg Content Marketing Agency…

Start din trafik med massivt indhold!
Ved at kombinere Human Editors + AI-værktøjer for at skabe rangerbart indhold til en utrolig værdi.

Hvis du leder efter godt nok indhold i volumen, er Rocket Content AI en fantastisk ressource.

Hvad gør Rocket Content AI?

Som nævnt kombinerer Rocket Content AI både AI-værktøjer og menneskelige redaktører for at producere 10, 100 eller 1.000 artikler til webstedsejere og bloggere.

For at sætte det i perspektiv tager det de fleste solobloggere minimum et år at skrive, redigere og udgive 100 artikler.

1.000 artikler kan nemt tage op til 10 år.

Rocket Content AI kan producere så meget indhold til dig i det første år. Du kan endda bestille større volumen ved at forhandle tilpassede aftaler direkte med virksomheden.

Få den billigste pris for Rocket Content AI

Hvad gør Rocket Content AI ikke?

Rocket Content AI kommer ikke til at generere prisvindende artikler på samme standard som en fuldt ud menneskelig forfatter.

Hastighed og lydstyrke er højdepunkterne.

Kvaliteten af ​​artiklerne er god nok, men ikke god. Hvis du forventer rigtig gode artikler, bliver du skuffet.

Du kan dog indstille dig selv til at modtage artikler i højere kvalitet.

Baseret på min personlige erfaring er her mine forslag:

 • Lav en intensiv søgeordsundersøgelse for at finde emner med lav konkurrence eller ingen konkurrence
 • Byg en søgeordsindholdsklynge ved at indsende søgeord omkring det samme emne (dvs. 10 nøgleord om bjergbestigning eller 100 nøgleord om grill).
 • Opret en detaljeret indholdsoversigt med enkle og klare instruktioner til hver underoverskrift.

Hvem er Rocket Content AI til?

Rocket Content AI er for bloggere, der ønsker at producere indhold med høj volumen og er villige til at ofre noget kvalitet for at gøre det.

Artiklerne, der genereres af Rocket Content AI, er stadig gode nok til at rangere på Google, men de vil ikke være så velskrevne som dem, der er produceret af en menneskelig forfatter.

Dette gør Rocket Content AI ideel til bloggere, der ønsker at starte et nyt eller haltende websted.

Det kan hjælpe dem med hurtigt at producere et stort antal artikler, der vil hjælpe dem med at begynde at rangere højere på Google. Det er dog vigtigt at bemærke, at artiklerne skal redigeres, opdateres og manuelt rettes over tid for at opgradere og vedligeholde deres kvalitet.

Hvem er Rocket Content AI ikke for?

Rocket Content AI er ikke noget for dig, hvis:

 • Ønsker 100% uberørt kvalitet.
 • Tro på kvalitet frem for kvantitet (i hvert fald i dette tilfælde). Tjenesten tilbyder op til 1.000 + AI-skrevne artikler til en lavere pris end at hyre en menneskelig forfatter.
 • Forvent artikler i perfekt engelsk grammatik. Artiklerne vil være gode nok til at rangere på Google, men kan have små fejl.
 • Ønsker artikler af menneskelig kvalitet til AI-priser. Tjenesten tilbyder AI-skrevne artikler til en massiv rabat sammenlignet med de fleste andre skrivetjenester.

Hvordan virker Rocket Content AI?

jeg

Når du bestiller indhold fra Rocket Content AI, gør du nogle ting, og Rocket Content-personalet gør nogle ting.

Du vælger en mission (testflyvning, månemission eller Mars-mission), angiver en websteds-URL og foreslåede søgeord og giver forfatter eller redaktør adgang til dit WordPress-websted.

🔥 Anbefalede:  40+ Seneste Content Marketing Statistik & Fakta for 2023

Rocket Content AI-teamet bruger værktøjer som Ahrefs, Jasper, Surfer, MarketMuse, Frase, SEMRush og Copyscape til at skabe dit indhold.

De vil lave søgeordsforskning og masseindholdsproduktion.

Hvis du foretrækker det, vil Rocket Content AI-teamet offentliggøre indholdet for dig direkte på dit websted. Det er en fuldstændig hands-off proces.

Det var min oplevelse.

Jeg indsendte mine søgeord og ventede på at modtage mit indhold. Jeg bad ikke Rocket Content-teamet om at udgive mine artikler, da dette var min første test. Jeg kommunikerede med holdet gennem mit Rocket Content AI-dashboard.

Få den billigste pris for Rocket Content AI

Raketindhold AI-prissætning

Der er i øjeblikket tre prisniveauer med Rocket Content AI:

 • Testflyvning
 • Månen Mission
 • Mars Mission

Her er den enkle opdeling af Rocket Content AI-priser og hvad du får med hvert niveau:

PrisniveauerHvad du fårPris
Testflyvning 10 SEO-optimerede artikler 200 USD
Månen Mission 100 SEO-optimerede artikler $1.000
Mars Mission 1.000 SEO-optimerede artikler $9.000

Jeg anbefaler, at du starter med en testflyvning og derefter skalerer op til 100 eller 1.000 artikler, så snart du kan.

My Rocket Content AI Tech Stack

Tjek dette diagram for min personlige tekniske stak, som jeg bruger med Rocket Content AI:

Jeg bruger RankIQ til at finde de nemmeste og hurtigste søgeord at rangere efter i mine flere nicher. Der er simpelthen intet andet som det på markedet.

Derefter opretter jeg en oversigt efter de strategier, jeg har lært på bloggingkurset Passive Income Geek.

Til sidst sender jeg en detaljeret oversigt til Rocket Content AI.

Når jeg får artikler tilbage, bruger jeg Grammarly og Jasper AI til hurtige rettelser og til at tilføje mere indhold (hvis nødvendigt).

Jeg kører indholdet gennem EasyBib plagiatcheckeren og tilføjer grafik med Canva og YouTube-videoer med Tubebuddy. Til sidst vil jeg konfigurere mit websted med Ezoic til at vise annoncer for at tjene penge på min trafik.

Rocket Content AI-alternativer

Det foreslår, at du prøver Rocket AI med en testflyvning.

Men hvis du leder efter alternativer, vil du måske overveje et par af de tjenester, der er anført nedenfor:

Rocket Content AI-alternativer:

 • Jasper AI—Du bliver nødt til at skrive indholdet selv, men det betyder egentlig bare, at du laver en indholdsoversigt og klikker på nogle få knapper.
 • Fiverr— Det vil tage tid at finde gode skribenter på Fiverr, men du kan finde anstændige skribenter, der vil producere 10 artikler til omtrent samme pris som Rocket Content AI. Du skal dog betale Fiverr moms. Du kan heller ikke få 100 eller 1.000 artikler til samme pris.
 • Black Hat World—Hvis du tjekker indholdsmarkedspladsen på Black Hat World, kan du finde sammenlignelige tjenester til omtrent samme pris. Igen, det vil vise sig at være svært at få volumen (over 10 eller 20 artikler om måneden).
 • Andre tjenester til at skrive indhold—Der er snesevis af gode indholdsskrivningstjenester, der med glæde vil producere så meget indhold, som du ønsker. Men deres priser er meget højere.

Rocket Content AI: Ofte stillede spørgsmål

Ingen Rocket Content AI-gennemgang ville være komplet uden at besvare nogle af de mest almindeligt stillede spørgsmål om tjenesten.

Så lad os dykke ind!

Er Rocket Content AI gratis?

Rocket Content AI er bestemt ikke gratis.

Den billigste pris der er Testflyvningen til $200 eller $20 pr. artikel. Det er 0,02 cent pr. ord. Det næste niveau op er Moon Mission for $1.000 eller $10 pr. artikel. Det er en fængslende krone pr. ord.

Endelig er der Mars Mission-planen for højvolumenbrugere til $9.000 eller $9 pr. artikel.

Det er kun 0,009 cents pr. ord!

Er Rocket Content AI det værd?

Efter at have testet Rocket Content AI selv i år, vil jeg sige, at tjenesten er det værd.

Du får artikler af anstændig kvalitet til en lav pris og hurtigt.

Hvad jeg ville gøre anderledes næste gang, er at give søgeord med meget lav konkurrence sammen med detaljerede skitser for hver artikel, jeg vil have dem til at skrive. Jeg tror, ​​at det vil forbedre kvaliteten af ​​de artikler, du får tilbage fra dem, markant.

🔥 Anbefalede:  Sådan rettes Privacy Check Glitch på Instagram (LØST)

Bruger Rocket Content AI Jasper AI?

Ja, Rocket Content AI er klart, at de bruger Jasper AI-platformen.

Jasper AI er den mest sofistikerede AI-skribent på markedet og producerer de bedste resultater for bloggere, forfattere og marketingfolk. Jeg bruger Jasper hver dag på tværs af min pakke af websteder.

Hvis du vil lære mere om værktøjet, har vi en fantastisk artikel, der dækker Jasper AI værktøj fra top til bund.

Kan Rocket Content AI hjælpe med at rangere dit websted?

Ja, indholdet fra Rocket Content AI kan hjælpe med at rangere dit websted.

Også selvom dit websted er helt nyt.

Rangeringen afhænger dog af mere end godt nok indhold. Det afhænger af søgeordsforskning, opbygning af autoritetssiloer, hvordan du opsætter dit websted, backlinks osv.

Alt andet lige vil Rocket Content AI-indhold rangeres.

Hvis du bruger værktøjer som RankIQ, ShineRanker, LowFruits.io eller Ahrefs, kan du fremskynde dine placeringer ved at gå efter søgeord med let-vinde placeringspotentiale.

Jeg anbefaler også stærkt, at du redigerer, faktatjekker og sætter dit personlige præg på hver artikel.

Producerer Rocket Content AI plagiatfrie artikler?

Ja, Rocket Content AI skriver plagiatfri artikler.

De bruger Copyspace og Frase for at sikre, at du kun får 100 % originalt indhold. Jasper AI, som de bruger, producerer næsten altid helt originalt indhold.

Bare for at være sikker kørte jeg alle 10 mine Rocket-indholdsartikler gennem min egen betalte plagiatkontrol.

De bestod alle med glans.

Hvor lang tid tager det for Rocket Content AI at skrive mine artikler?

Hvor lang tid det tager for Rocket Content AI at skrive dine artikler afhænger af, hvor mange du ønsker at blive skrevet.

Jeg bestilte kun 10 og fik færdige artikler retur inden for 2-3 uger.

Hvis du bestiller flere artikler (såsom 100 eller 1.000), kan du forvente at vente lidt længere – op til 1 måned eller mere.

Hvor mange artikler kan Rocket Content AI skrive til mig?

De anførte planer giver mulighed for 10, 100 eller 1.000 artikler.

Du kan dog ikke bestille 1.000 artikler, før du først har testet tjenesten ved 10 eller 100 artikler først.

Dette er for at undgå, at Rocket Content AI-teamet genererer 1.000 artikler, som du bestrider på grund af kvalitet eller andre årsager. Jeg synes det er smart at starte med 10 eller 100 alligevel.

Når du har testet og godkendt 10 eller 100 artikler, kan du bestille 1.000 eller flere artikler fra tjenesten.

Final Thoughts: Rocket Content AI Review

Den nederste linje er, at min anmeldelse af Rocket Content AI er, at tjenesten er en overkommelig redningsmand for bloggere eller webstedsejere, der ønsker at udgive en masse indhold hurtigt.

Med de rigtige søgeord kan du nemt begynde at rangere inden for 2-6 måneder.

Så er det bare et spørgsmål om tid, før Google giver dig aktuel autoritet, du begynder at tiltrække naturlige backlinks, genererer tusindvis af sidevisninger til en værdi af trafik og begynder at tjene penge på annoncer og affiliate marketing.

Få den billigste pris for Rocket Content AI

Relaterede indlæg:

Ressourcer

IEEE Xplore (Research on AI Writers)