Roblox slutter sig muligvis til Meta Quest inden udgangen af ​​2023

Følgende artikel hjælper dig med: Roblox slutter sig muligvis til Meta Quest inden udgangen af ​​2023

Roblox slutter sig muligvis til Meta Quest inden udgangen af ​​2023

Den populære gamified metaverse, Roblox, kan slutte sig til Meta for at udvide i VR. Ifølge Kommandolinje nyhedsbrev fra Verge, Roblox planlægger at ankomme til Meta Quest i slutningen af ​​2023.

I 2021, Roblox CEO Dave Baszucki sagde at Meta (også Switch og PlayStation) giver “perfekt mening for Roblox”, der skildrer platformens dybe interesse for virtual reality.

Derudover led begge virksomheder økonomiske tab sidste år: Roblox havde et tab i tredje kvartal 2022 på 297,8 millioner dollars, og dets aktier faldt med omkring 13%. I mellemtiden faldt Metas nettoindkomst i samme kvartal med 50 %, og dens metaverse-afdeling, Reality Labs, rapporterede et tab på 3,67 milliarder USD. Roblox tilslutter sig Meta Quest kan hjælpe virksomhederne med at komme sig på en måde og tiltrække flere publikummer.

Roblox fungerer allerede med andre VR-headset, herunder HTC Vive, Valve Index og Oculus Rift. For at spille på platformen med VR skal spillere tilslutte deres pc til et headset. Brugere kan også få adgang til Roblox via Xbox Series og mobile enheder.

Udover det nye Meta Quest Pro-headset, der blev lanceret for flere måneder siden, er Meta planlægger at lancere det opfølgende headset i forbrugerkvalitet til Quest 2 senere på året. Roblox kan vælge at komme til Meta Quest på et lignende tidspunkt.

Roblox er pt færdiggørelse af Creator Huben ny hub, der giver udviklere yderligere værktøjer og centraliserer skaberens dashboard, dokumentation, fora, markedsplads og Talent Hub på ét sted.

Et af de seneste partnerskaber for Roblox har været med det hurtige modemærke H&M. Den fordybende 3D “Loooptopia Experience” fra H&M giver spillere mulighed for at prøve forskelligt tøj, skabe virtuelle wearables til deres avatarer, spille spil, udforske steder og meget mere.

🔥 Anbefalede:  Sådan kommer du ud af gælden: En trin-for-trin guide til 2023