Ritzy resort-kæden Soneva begynder at acceptere kryptovaluta

Følgende artikel hjælper dig med: Ritzy resort-kæden Soneva begynder at acceptere kryptovaluta

Ritzy resort-kæden Soneva begynder at acceptere kryptovaluta

Resortkæden Soneva begynder at acceptere kryptovaluta på Maldiverne og Thailand.

Enkeltpersoner vil have mulighed for at betale i Bitcoin eller Ethereum på flere hoteller i luksuskæden. Listen omfatter Soneva Jani, Soneva Fushi og Soneva in Aqua på Maldiverne samt Soneva Kiri i Thailand.

Ritzy resort-kæden Soneva begynder at acceptere kryptovalutaSoneva beliggenhed på Maldiverne

Soneva vil acceptere kryptovalutaer for deres USD-værdi på transaktionstidspunktet, eksklusive yderligere gebyrer fra tredjeparter. Det er værd at bemærke, at betalinger i kryptovaluta ikke kan refunderes. Personer, der annullerer reservationen, vil dog modtage kreditter.

Det tekniske aspekt af betalingerne vil blive understøttet af TripleA og Pomelo Pay. Sidstnævnte er en platform, der letter kryptobetalinger ved at levere sikre QR-koder og links, mens TripleA er en brugervenlig kryptobetalingsgateway. Det gør det muligt for enkeltpersoner at betale uden nogen risiko og sikrer realtidskonverteringer, fastlåste valutakurser og øjeblikkelige bekræftelser.

“Hos Soneva har vi altid bestræbt os på at være en pioner inden for gæstfrihedsindustrien, og derfor er accept af kryptovalutaer som betalingsmetode et andet eksempel på, hvordan vores internationale gæster nemt kan foretage betalinger fra hvor som helst i verden.”

—Soneva Chief Financial Officer og viceadministrerende direktør Bruce Bromley

Derudover er Soneva Villa Ownership, et firma, der tilbyder køb af fast ejendom på Maldivernes feriesteder, også begyndt at acceptere cryptocurrency. Da Soneva er det eneste ejendomsselskab, der tilbyder køb til internationale købere, vil kryptobetalinger lette processen for begge parter, hvilket gør Maldiverne til en endnu mere ønsket destination.

Ritzy resort-kæden Soneva begynder at acceptere kryptovalutaSoneva beliggenhed på Maldiverne

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Pięć sposobów, w jakie liderzy mogą zareagować na „ciche odejście”