Revuto lancerer Spotify og Netflix-abonnement NFT’er

Følgende artikel hjælper dig med: Revuto lancerer Spotify og Netflix-abonnement NFT’er

Den kroatiske startup-virksomhed Revuto er netop lanceret Revulution NFT’er. Ikke-fungible tokens giver indehavere adgang til livstidsabonnementer på Spotify og Netflix.

Revuto blev lanceret i 2019 og har i øjeblikket 350.000 aktive og verificerede brugere. Opstarten har til formål at hjælpe folk med at spare penge ved at administrere deres abonnementer.

Revuto samarbejder med udvekslingsplatformen Crypto.com og bankudbyderen Railsr (tidligere Railsbank) for udgivelsen. Selskaberne vil udstede digitale betalingskort, der lader NFT-indehavere betale for deres Spotify- og Netflix-abonnementer.

“Vores Revulution NFT til Netflix eller Spotify er kun begyndelsen… Med sådan en unik tilgang introducerer Revuto noget helt nyt til abonnementsverdenen. Noget, der vil muliggøre skabelsen af ​​et helt nyt marked af forudbetalte ubrugte abonnementer,” siger Josipa Majić, Revuto-medstifter.

Så Revulution NFT’er er certifikater for abonnementsejerskab i form af ikke-fungible tokens.

Prisen for en NFT er $349. Sammenlign det med halvandet år med et Netflix-abonnement, der koster $10 pr. måned. Det er værd at bemærke, at Revulution NFT-indehavere kan låne deres NFT’er for at tjene passiv indkomst eller bruge dem som sikkerhed for lån.

Enkeltpersoner kan nu købe NFT’er på Ethereum- og Cardano-netværk. Brugere kan betale for NFT’erne ved hjælp af kryptovalutaer og debet- eller kreditkort. Desuden kan enkeltpersoner sende NFT’er som en gave blot ved at indtaste modtagerens e-mailadresse, mens de køber tokens.

“Vi ønsker at sætte alle i stand til effektivt at administrere deres abonnementer og i sidste ende at gøre det digitale abonnementsmarked mere retfærdigt og mere retfærdigt,” siger CEO og medstifter af Revuto, Vedran Vukman.

🔥 Anbefalede:  WriterAccess lancerer et nyt logo og brandidentitet

Læs relaterede indlæg: