Ressourcer til små virksomheder og hvor man kan finde hjælp – Den ultimative opstartsvejledning til små virksomheder, del 7

Følgende artikel hjælper dig med: Ressourcer til små virksomheder og hvor man kan finde hjælp – Den ultimative opstartsvejledning til små virksomheder, del 7

Især hvis du er første gang iværksætter, kan det være ret overvældende at starte din egen virksomhed, og det hjælper at vide om de små virksomheders ressourcer til din rådighed.

Der er trods alt mange regler fra både et regnskabsmæssigt og et juridisk perspektiv, der skal følges, ellers risikerer du at blive straffet af det offentlige.

Nogle gange vil der opstå uventede problemer eller tvister, hvor du ikke har nogen anelse om, hvordan du skal fortsætte. Derfor er det essentielt at have en erfaren fagmand til rådighed at rådføre sig med, når tingene bliver komplekse.

Som et minimum bør du finde en revisor eller en skatteekspert til at hjælpe med at udarbejde din indledende virksomheds selvangivelse, selvom du tror, ​​du ved, hvad du laver.

Opstartsvejledning til små virksomheder

Stol på mig. Selvom du har et godt greb om skattereglerne, kan en erfaren revisor hjælpe dig med at presse den sidste smule skattebesparelse ud.

Mange af skattereglerne er tvetydige, og du skal bruge en erfaren konsulent til at fortælle dig, hvad grænserne er for at undgå en revision. Derudover, selvom din virksomhed kan være nem at drive nu, vil tingene blive mere komplicerede, efterhånden som din virksomhed ekspanderer.

Sådan finder du en revisor

Den bedste måde at finde en revisor er gennem en henvisning. Da min kone og jeg først gik i gang med at finde en revisor, gik vi fejlagtigt direkte til et stort revisionsfirma.

Efter en times konsultation og $350 senere kom vi ud af mødet og følte os skræmt over alle de potentielle regnskabsgebyrer og skatteregler. Vi havde også så travlt med at minimere timegebyrerne, at vi glemte at besvare mange af vores spørgsmål.

🔥 Anbefalede:  Facebook retargeting – Sådan bruger du dynamiske produktannoncer til at generere et 12x afkast

I sidste ende bør den revisor, du går sammen med, være en, du føler dig tryg ved. Hvis du kommer ud af konsultationen, føler du dig bange og overvældet, så er der stor sandsynlighed for, at revisor ikke passer godt til dig.

Det er også vigtigt, at du ikke føler, at du også får nikkel og dimer.

Vi fandt til sidst vores revisor ved at kontakte en ven, der driver en lille detailhandel. Ikke alene var vores nye revisor billigere, men han fik os til at føle os godt tilpas med vores skattestrategi. Endnu bedre, han var let tilgængelig via telefon uden ekstra omkostninger.

Andre ressourcer nævnt i denne vejledning

Dette sidste afsnit af guiden indeholder en masse ressourcer, som jeg enten brugte eller rådførte mig med, da jeg dannede vores online butik for bryllupslinned.

  • Varemærkeproblemer – Gå til USPTO-webstedet for at sikre dig, at dit virksomhedsnavn ikke er blevet taget eller registreret som et varemærke i den føderale database. Eller du kan gå til CorpNet.com og få dem til at gøre alt arbejdet for dig.
  • Inkorporering af din virksomhed – I stedet for at hyre en advokat, kan du betale et mindre gebyr til en tjeneste som CorpNet, og de vil klare alt papirarbejdet for dig. (Klik på linket for at få en GRATIS 20 minutters konsultation og 10% rabat med kuponkode:MWQHJ)
  • At få en FEIN – Du skal blot gå til IRS-webstedet og registrere dit EIN i løbet af få sekunder online!
  • Registrer dit DBA eller fiktive firmanavn – Tjenester som CorpNet.com vil håndtere alt det nødvendige papirarbejde for en DBA til et meget beskedent gebyr. Spild ikke din tid på at gøre det selv. Bare betal nogen for at gøre det. (Klik på linket for at få en GRATIS 20 minutters konsultation og 10% rabat med kuponkode:MWQHJ)
  • Få alle forretningsspecifikke tilladelser – Hvis du starter en virksomhed i Californien, så er CalGold-webstedet en fremragende gratis ressource. Ellers kan du betale for en tjeneste som CorpNet.com for at finde og registrere alle de nødvendige tilladelser for dig. (Klik på linket for at få en GRATIS 20 minutters konsultation og 10% rabat med kuponkode:MWQHJ)
  • Skatter af små virksomheder – Der er ingen bedre ressource til skatteregler end god ole IRS.gov. Du kan også finde alle de nødvendige skatteformularer online her.
  • Udfører løn – At indgive lønpapirer selv er en stor smerte i numsen. I stedet bør du udlicitere din løn til en tredjepartstjeneste såsom Intuit Online Payroll
  • Bogføring – Til dine bogføringsbehov kan du ikke gå galt med Quick Books Pro. Jeg arbejder i øjeblikket for en virksomhed med 125 ansatte, og de bruger stadig Quick Books i dag.
  • At få finansiering – SBA eller Small Business Administration er en organisation, der har specialiseret sig i at hjælpe små virksomheder med at få finansiering. Kontakt dit lokale SBA-kontor for at få flere oplysninger, eller gå til www.sba.gov.
🔥 Anbefalede:  Sådan åbner du en Amazon Storefront, og hvorfor du har brug for en

Konklusion

Jeg håber, at denne opstartsguide for små virksomheder har givet dig en retningslinje for, hvad du kan forvente, når du starter din egen virksomhed. Alle regler og bestemmelser kan føles overvældende i starten, men der er masser af ressourcer derude til at hjælpe dig på din rejse.

Hvis du har nogle specifikke spørgsmål vedrørende ethvert aspekt af at starte din egen virksomhed, er du velkommen til at skrive til mig, og jeg vil forsøge at hjælpe dig.

Klar til at blive seriøs med at starte en online-forretning?

Hvis du virkelig overvejer at starte din egen online virksomhed, så skal du tjekke mit gratis minikursus på Sådan opretter du en niche-onlinebutik i 5 nemme trin.

På dette 6-dages minikursus afslører jeg de skridt, som min kone og jeg tog for at tjene 100 tusind dollars i løbet af blot et år. Det bedste af det hele er, at det er gratis, og du vil modtage ugentlige e-handelstips og strategier!

Relaterede indlæg i jura og skatter

Om Steve Chou

Steve Chou er en meget anerkendt influencer inden for e-handel og har undervist tusindvis af studerende hvordan man effektivt sælger fysiske produkter online over på ProfitableOnlineStore.com.

Hans blog, MyWifeQuitHerJob.comhar været omtalt i Forbes, Inc, The New York Times, Entrepreneur og MSNBC.

Han er også en medvirkende forfatter for BigCommerce, Klaviyo, ManyChat, Printful, Privy, CXL, Ecommerce Fuel, GlockApps, Privy, Social Media Examiner, Web Designer Depot, Sumo og andre førende virksomhedspublikationer.

Derudover driver han et populært e-handel podcastMin kone sagde sit job op, som er en top 25 marketingshow på alle Apple Podcasts.

🔥 Anbefalede:  Candida auris: Den dødelige svamp, der ødelægger ravage på amerikanske hospitaler

For at holde sig ajour med alle de seneste e-handelstrends driver Steve en 7-cifret e-handelsbutikBumblebeeLinens.com, med sin kone og sætter på en årlige e-handelskonference hedder Sælgertopmødet.

Steve har både en bachelor- og en kandidatgrad i elektroteknik fra Stanford University. På trods af hovedfaget i elektroteknik, brugte han en god del af sin kandidatuddannelse på at studere iværksætteri og mekanikken i at drive små virksomheder.