Repræsenterer OKB (OKB) og Uwerx (WERX) forudsalg bedre investeringer end Stellar (XLM)?

Følgende artikel hjælper dig med: Repræsenterer OKB (OKB) og Uwerx (WERX) forudsalg bedre investeringer end Stellar (XLM)?

Da året, hvor mange kryptoenheder kollapsede, og de fleste mønter var i frit fald, er ved at være slut, lad os se, hvilket token der skal være i din investeringsportefølje for 2023. I dag vil vi diskutere OKB (OKB), Uwerx og Stellar (XLM). Lad os dykke ned i det!

OKB (OKB) og Uwerx (WERX) Presale er en bedre investering end Stellar (XLM)

OKB (OKB) viser en bullish trend

En af de store kryptobørser på markedet, OKEx, bruger OKB (OKB) som sin oprindelige mønt. Den oprindelige valuta beregner og distribuerer handelskommissioner, giver adgang til webstedets styring og ledelse og kompenserer enkeltpersoner for at holde det. I henhold til markedsværdivurderingen er OKB (OKB) i øjeblikket den bedst præsterende krypto ud af top 100 baseret på omkostninger.

Mange mønter har opgivet deres gevinster i løbet af de foregående syv dage, mens OKB (OKB) er fortsat med at stige kraftigt i hele denne periode. OKB (OKB) har i øjeblikket en pris på $42,11, og dens handelsvolumen er steget. I sidste ende kan OKB (OKB) se gode kortsigtede gevinster.

Uwerx (WERX) vil revolutionere freelanceindustrien

Coronavirus-pandemien i 2020 fik freelanceindustrien til at stige til hidtil usete niveauer. Og Uwerx ønsker at skabe et navn for sig selv ved at bygge den første freelanceplatform ved hjælp af blockchain-teknologi.

Blockchain-teknologi vil give Uwerx en konkurrencefordel sammenlignet med traditionelle freelanceplatforme som Fiverr og Freelancer.com. Hvordan? Nå, de vil eliminere tredjepartsformidlere, der giver lavere gebyrer til enkeltpersoner (1 % fladt), større tillid og registrering, da alle optegnelser vil blive gemt på blockchain og meget mere!

For at dæmpe enhver frygt for rygning eller svindel vil Uwerx-teamet låse likviditet efter forsalget slutter og i 25 år efter forsalget er afsluttet. Derudover vil ejerskabet af kontrakter blive opgivet, så snart platformen er klar til notering på centraliserede børser.

🔥 Anbefalede:  15 Franchisefinansieringsmuligheder

Desuden har den allerede gennemført revisioner gennem de berømte revisionsfirmaer InterFi Network og SolidProof. Dette viser holdets tillid og langsigtede engagement i Uwerx! At købe sig ind i den til den nuværende pris på $0,05 er et godt indgangspunkt, da det kan give dig 30 gange fortjenesten, når mønten når den forventede pris på $2,60 i slutningen af ​​2023!

Stellar (XLM) på en negativ bane

På det decentraliserede Stellar-netværk (XLM) kan brugere generere, transmittere og udveksle forskellige slags mønter. Protokollen bruger Stellar (XLM) token til at afregne behandlingsomkostninger og generere digitale aktiver til netværket.

Desværre er Stellar (XLM) blevet hårdt ramt af det seneste bjørnemarked, da dets priser faldt astronomisk i de sidste par måneder. Stellar (XLM)-mønten er i øjeblikket $0,07189 værd, og viser sårede diagrammer over hele linjen. Dens handelsvolumen er faldet med 0,95% inden for de seneste 24 timer, mens Stellar (XLM)-mønten er faldet med henholdsvis 5% og 19% på dens ugentlige og månedlige grafer.

Stemningen omkring Stellar (XLM) er i øjeblikket negativ, og dens fremtid ser mørk ud. Uwerx præsenterer et lys for enden af ​​tunnelen for investorer, især med de igangværende 25 %, tjek forsalget ved at bruge nedenstående links og kom ind før eventuelle prisstigninger::

Forsalg: invest.uwerx.netværk

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Internet side: https://www.uwerx.network