Rémy Martin og Usher dropper Cognac NFT’er

Følgende artikel hjælper dig med: Rémy Martin og Usher dropper Cognac NFT’er

Den franske Cognac-producent Rémy Martin samarbejder med R&B-sangeren Usher for at udgive Cognac NFT’er i begrænset oplag. Kollektionen ruller ud den 29. juli eksklusivt på spiritus NFT markedspladsen BlockBar.

“Usher x Rémy Martin 1738 Accord Royal” vil auktionere 25 NFT’er, der kan indløses til fysiske flasker. Flaskedesignet blev skabt ved hjælp af kunstig intelligens, som blandede Ushers musik med hans lugtoplevelse, når han smagte cognacen.

Prisen på en NFT-flaske er $500 (0,36 ETH i skrivende stund). Indehavere vil have mulighed for at indløse deres NFT’er til de fysiske flasker i oktober i år.

“Jeg er en kunstner i min kerne, så det at transformere et abstrakt sansemøde som smag til noget visuelt talte til min kreative proces. Jeg lænede mig ind i den eksemplariske Rémy Martin 1738 Accord Royal, der flød gennem mig og er så imponeret over det visuelle, der kom ud af AI-processen – de repræsenterer virkelig blandingen af ​​smagsnoter, der er fanget i smagen,” sagde Usher.

Til en sidebemærkning inkluderer kollektionen også 25 cognacflasker, ikke på udsalg. Disse vil gå til Usher og hans team, da de fejrer 25 år fra udgivelsen af ​​sangerens “My Way”-album.

BlockBar er en NFT-markedsplads, der har specialiseret sig i fine vine og spiritus. Platformen auktionerer i øjeblikket 15 PATRÓN tequila NFT’er, BAYC-mærket “Monkey Shoulder” NFT’er og andre eksklusive spiritus.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Emmy-vindende Baobab Studios lancerer Momoguro NFT'er