Remilia & Milady-stifter rapporterer et tab på 1 mio. USD og kodeovertagelse i Rogue Developer Heist

Følgende artikel hjælper dig med: Remilia & Milady-stifter rapporterer et tab på 1 mio. USD og kodeovertagelse i Rogue Developer Heist

Charlotte Fangadministrerende direktør for Remilia Corporation og Milady Maker NFTafslørede, at hendes organisation blev offer for en intern ordning, der involverede underslæb på omkring 1 million dollars, uautoriseret beslaglæggelse af vigtige kodebaser og endda kapring af virksomhedens konti på sociale medier.

Et bule på 1 mio. USD i Miladys statskasse

Ifølge Fang involverede bruddet fejlretningen af ​​omkring 1 million dollars i midler fra Remilias genererede gebyrer. Remilia er en af ​​Miladys operationer og ser ud til at have været det primære økonomiske mål for den useriøse udvikler. Hændelsen påvirkede ikke andre aktiver såsom Bonkler-reserverne og hovedkontrakten.

Virksomheden har siden stoppet visse daglige operationer som en sikkerhedsforanstaltning, men planlægger at genoptage dem snart med systemopgraderinger, der allerede var i pipelinen.

Underslæb af denne størrelse er ikke kun et økonomisk hit, men et operationelt tilbageslag. Det kompromitterer tilliden mellem teammedlemmerne og kan potentielt påvirke eksterne relationer, herunder investorer og partnere, der har andel i Remilia og andre Milady-operationer.

God morgen. En udvikler, der arbejdede på Bonkler, tog skridt, der gjorde det muligt for ham at omdirigere ~$1MM USD i Remilias genererede gebyrer.

Bonkler-reserverne, hovedkontrakten og NFT’erne er sikre; kun Remilias indtægter fra Bonkler blev kompromitteret.

Vi har midlertidigt sat Bonklers daglige mønt på pause… pic.twitter.com/1QOQDiXka3

— ♡ Charlotte Fang 🐉 Kronprins (@CharlotteFang77) 11. september 2023

Det ser ud til, at den useriøse udvikler ikke handlede alene, men havde koordineret med andre teammedlemmer i et forsøg på at kæmpe med kontrollen over virksomhedens aktiver og sociale medier. Især fik udvikleren kontrol over Miladys primære X (Twitter)-konti. Sådanne dristige tiltag afslører ikke kun en intern magtkamp, ​​men rejser også spørgsmål om organisationens cybersikkerhedsforanstaltninger.

🔥 Anbefalede:  Liste over alle datterselskaber og opkøb af UpGrad

Konti på sociale medier og kodebaser er afgørende for public relations og virksomhedens gnidningsløse funktion. Deres uautoriserede beslaglæggelse satte ikke kun virksomheden, men også interessenter og investorer i fare.

At finde og straffe gerningsmændene

Organisationen identificerede hurtigt personerne bag disse handlinger og har opsagt deres ansættelse. Fang forsikrer interessenterne om, at de tager dette alvorligt og vil forfølge gerningsmændene i det fulde omfang af loven. Hun understregede, at dette ikke blot var et angreb på virksomheden, men en direkte krænkelse, der påvirker hver enkelt person, der har troet på Miladys vision.

Denne hændelse kaster lys over vigtigheden af ​​styrings- og sikkerhedsprotokoller i organisationer. Det tilskynder også til en genovervejelse af den tillid, der er tildelt teammedlemmer, der har adgang til følsomme virksomhedsoplysninger og aktiver.

Begivenheden understreger de sårbarheder, som selv veletablerede virksomheder som Milady kan støde på, selvom de adresserer hændelsens umiddelbare konsekvenser. Genskabelse af interessenternes tillid er nu virksomhedens prioritet, sammen med retslige skridt for at holde de skyldige parter ansvarlige.

Som Charlotte Fang sagde, var disse handlinger ikke kun et angreb på virksomheden, men på hele dets samfund. Mens Milady navigerer i denne krise, forbliver dens beslutsomhed urokkelig, og dens forpligtelse til sin vision klarere end nogensinde.

Læs mere:

Table of Contents