Reddit samarbejdede med VaynerNFT for at skabe en NFT-guidebog

Følgende artikel hjælper dig med: Reddit samarbejdede med VaynerNFT for at skabe en NFT-guidebog

Det amerikanske diskussionswebsted Reddit samarbejdede med VaynerNFT om en NFT-guidebog, “The ABCs of NFTs Playbook.”

VaynerNFT blev etableret af forretningsmanden, mediemogulen og YouTuberen Gary Vaynerchuk. I det seneste år har han produceret mere og mere indhold om NFT’er og betragtes som en NFT influencer.

“The ABCs of NFTs Playbook” blev skabt takket være Reddits NFT- og kryptofællesskab. Først deltog tusindvis af brugere i undersøgelser og delte deres viden om emnet. Derefter satte VaynerNFT oplysningerne sammen.

“NFT kunne have været Årets Ord i 2021, men kun en lille del af verdens befolkning ejer en NFT … indtil videre. I denne praktiske guide lærer du de grundlæggende principper for Non Fungible Token Market – og forhåbentlig bliver du inspireret til at starte din egen NFT-kollektion,” siger Avery Akkineni, formanden for VaynerNFT.

Playbook henvender sig til begyndere i rummet. Den er på 42 sider og er opdelt i seks afsnit. Blandt disse er “en kort historie om NFT’er”, “NFT som om jeg er 5”, “De 7 typer af NFT’er”, “Værdien af ​​NFT’er”, “NFT-lanceringsbog” og “NFT-fællesskabet på Reddit.”

“The ABCs of NFTs Playbook” indeholder også udtalelser fra brancheledere, herunder Sandra Helou, Sanchan Saxena, Nikhil Kumar og Tiago Amaral.

Enkeltpersoner kan downloade Legebog gratis.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Anvayaa - Ældrepleje som ingen anden