Rebecca Minkoff afleverer begrænsede poser via NFT’er

Følgende artikel hjælper dig med: Rebecca Minkoff afleverer begrænsede poser via NFT’er

Det amerikanske modetaskemærke Rebecca Minkoff udgiver en NFT-kollektion i samarbejde med NFT-projektet MAVION, skabt af Michelle Reeves.

Samarbejdet vil omfatte to drops. Den første Rebecca Minkoff-drop, kaldet “Unlockables”, begyndte i går, og den offentlige prægning starter i dag den 15. juli kl. 12 EST.

Samlingen indeholder i alt 55 NFT’er. Fem heldige indehavere af eksklusive en-til-en-tokens vil få adgang til fysiske fordele, herunder en en-til-en-taske af Rebecca Minkoff og tilbehør i begrænset oplag, håndlavet af uafhængige designere fra Italien, Grækenland og Indien. Smykkerne kan bæres både i det virkelige liv og i MAVION.worlds Metaverse.

Mere end det, vil NFT-indehavere få to billetter til Rebecca Minkoff-showet i New York Fashion Week til efteråret og to billetter til den årlige MAVION-modebegivenhed.

De fem NFT’er inkluderer også to gratis mynter til den anden dråbe af Rebecca Minkoff x MAVION-samlingen og et $500 SoFi-kryptovalutakort.

De andre 50 ikke-fungible tokens inkluderer fem gratis mynter til den anden dråbe, som skal leveres i september. Denne type NFT går til 1,35 ETH (ca. $900 i skrivende stund).

Det er værd at bemærke, at kunstværkerne er skabt af den internationale modedesigner Dayoung Kim, som deltog i det legendariske tv-show Project Runway, og nu er en del af MAVION hold.

“NFT’er ændrer den måde, vi driver forretning på, og denne kapsel er endnu et skridt for vores brand mod fremtiden for luksusmode, et sted, hvor den fysiske og digitale verden mødes,” siger Rebecca Minkoff.

Blandt modemærker, der træder ind på Web3-området, er Phillip Plein, Jason Wu, Salvatore Ferragamo og andre.

🔥 Anbefalede:  TAG Heuers smartwatches kan nu vise NFT'er

Læs relaterede indlæg: