Reap udnytter brandblokke til at aktivere krypto-tilbagebetalinger med Reap-kortet

Følgende artikel hjælper dig med: Reap udnytter brandblokke til at aktivere krypto-tilbagebetalinger med Reap-kortet

New York, USA, 11. januar 2023, Chainwire

Høst, den globale fintech-virksomhed, der driver udgiftsstyring gennem branchens første Reap Visa Corporate Card (“Reap Card”) platform, lancerer brancheførende innovation ved at inkludere tilbagebetalingsfunktioner for kryptovaluta til Web3-industrien. Sammen med Reap Card tilbyder Reap udgiftsstyringssoftware, der vil gøre det muligt for web3-virksomheder at afvikle deres fiat-betalinger med kryptovalutaer.

Daren Guo, Reaps medstifter, sagde: “Vi har bemærket et hul på betalingsmarkedet, der involverer web3-projekter, der står over for udfordringer med at afregne virksomhedsudgifter med non-fiat-valutaer som kryptovaluta. En sømløs og skalerbar løsning til at konvertere krypto til fiat eksisterer i øjeblikket ikke, da traditionelle banker ikke har været i stand til at nøjes med en industristandard for disse web3-virksomheder. Reap er nu i stand til at bygge bro mellem web3-virksomheder og web2 fiat-økonomien.”

Sikkerhed og stabilitet er i højsædet hos kunder, som udnytter Web3-teknologier. For at opbygge et pålideligt økosystem har Reap integreret med Fireblocks, en brugervenlig platform til at skabe nye blockchain-baserede produkter og administrere den daglige drift af digitale aktiver.

Stephen Richardson, SVP for Financial Markets hos Fireblocks, tilføjede: “Sikkerheden af ​​digitale aktiver er af afgørende betydning, når det kommer til at opbygge kundernes tillid, og det er derfor, vi er glade for at arbejde med Reap for at sikre sikre, friktionsfri betalinger for web3-skabere . Reaps løsning skal forbedre den operationelle effektivitet for web3-projekter, så stiftere og projektejere kan fokusere på at bygge innovative produkter med større ro i sindet. Vi er stolte af at arbejde med innovative virksomheder som Reap, der vil muliggøre den næste generation af digitale aktiver.”

🔥 Anbefalede:  Vimeo dræber sine tv-apps til fordel for casting

Reap Card forenkler processen med at afvikle globale betalinger i fiat ved at bruge USDC, USDT, BTC og ETH problemfrit til at løse problemet med dyre håndteringsgebyrer, der inkluderer flere off-ramp-fester. Den digitale udbyder Gnosis har allerede brugt denne service til at se på egen hånd, hvordan Reap Card strømliner komplicerede valutaomregningsprocesser og faktureringsproblemer, hvilket frigør ledelsens tid til at fokusere på kerneforretningsdriften.

“Som en tidlig bruger af Reap Card har vi været i stand til at drage fordel af deres innovative produktpakke og problemfrit afvikle betalinger i fiat-valutaer,” sagde Dosh, kommunikations- og marketingteam hos Gnosis. “Reaps løsning har været særlig nyttig til at omgå de vanskeligheder og forhindringer, der ofte følger med at forsøge at bruge cryptocurrency til at navigere i det traditionelle banksystem.”

Reap forestiller sig en fremtid, hvor enhver virksomhed, uanset størrelse og branche, har mulighed for at drive sit fulde potentiale ved at bygge og anvende innovative finansielle løsninger. Reap er forpligtet til at orkestrere succes med alle typer forretninger for at fange globale muligheder på et konstant foranderligt konkurrencepræget globalt marked.

Om Reap

Høst er en finansiel platform, der muliggør adgang og økonomisk forbindelse gennem innovation for virksomheder i alle størrelser. Reap kombinerer forbrugsstyringssoftware med en række innovative betalingsprodukter – inklusive flagskibet Reap Visa Corporate Credit Card. Reap er forpligtet til at hjælpe virksomheder med at orkestrere succes ved at levere de bedste finansielle værktøjer, der udvikler sig med deres kunder og markedet.

Reap er støttet af brancheførende investorer, herunder Acorn Pacific Ventures, Arcadia Funds, HashKey Capital, Hustle Fund, Fresco Capital, Abacus Ventures og Payment Asia. Reap blev grundlagt i 2018 og er udvidet til et team på over 40, der arbejder på tværs af kontorer i 7 lande.

🔥 Anbefalede:  13 bedste internationale flyselskaber i Indien til at rejse til udlandet

Find ud af mere her. Medieforespørgsler- Reap [email protected]

Kontakt

Daniel Choy
[email protected]

Table of Contents