Reality Labs CTO siger, at Meta vil fortsætte med at bygge metaverse i 2023

Følgende artikel hjælper dig med: Reality Labs CTO siger, at Meta vil fortsætte med at bygge metaverse i 2023

meta metavers

Andrew Bosworth, CTO og leder af Reality Labs (Metas metaverse-afdeling), skrev et langt stykke om Metas fremtidsvision, som stadig inkluderer ambitiøse metaverse-planer.

I den blogindlæg, sagde Bosworth, “Økonomiske udfordringer over hele verden, kombineret med pres på Metas kerneforretning, skabte en perfekt storm af skepsis over for de investeringer, vi foretager.” Han hævdede, at dette år var et af de sværeste i virksomhedens historie.

I år oplevede virksomheden faktisk økonomiske tab, og aktiekursen faldt med næsten 65%. I oktober kritiserede grundlæggeren af ​​Altimeter Capital Zuckerberg og opfordrede Meta til at skære ned på at bruge ulidelige mængder penge på metaverse og VR.

Bosworth mindede også publikum om virksomhedens resultater for 3. kvartal, idet han udtalte, at 80 % af Metas investeringer stadig går til dets kerneforretninger, med 20 % dedikeret til Reality Labs. Han indrømmede, at Meta er “forpligtet til at forblive på forkant med en af ​​de mest konkurrencedygtige og innovative industrier på jorden.”

“Den gode nyhed er, at vi i det lange løb tror, ​​at 2022 vil blive husket som et år, hvor grundlæggende teknologier, der muliggør vores vision for fremtiden, kom i hænderne på udviklere og brugere for første gang.”

Bosworth skrev og nævnte det nye Meta Quest Pro-headset.

Bosworth bemærkede, at Meta ville eksperimentere mere med AR-teknologi og blandet virkelighed. En anden virksomheds mål er at skabe endnu mere udtryksfulde avatarer, der ville accelerere kvaliteten af ​​kommunikation, udtryk og forbindelse i det virtuelle miljø.

En af Metas kerneplaner for næste år er “at bygge en virkelig revolutionerende ny form for computerplatform.” VR-hardwaren og -softwaren, som Meta udgav, er kun toppen af ​​isbjerget, hævdede Bosworth. Han afsluttede artiklen med at sige, at de bedste dage stadig er forude.

🔥 Anbefalede:  Sennheiser opdaterer sine Momentum-hovedtelefoner med personlig tuning, højopløsningslyd

Det er dog ikke alle på Meta-holdet, der er optimistiske. VR-eksperten John Carmack har netop opsagt sin stilling som rådgivende CTO. Han sagde, at virksomheden ikke har arbejdet effektivt.

Relaterede indlæg: