Ready Player Me samarbejder med Unstoppable Domains for at forbinde avatarer med brugernes digitale identiteter

Følgende artikel hjælper dig med: Ready Player Me samarbejder med Unstoppable Domains for at forbinde avatarer med brugernes digitale identiteter

Ready Player Me samarbejder med Unstoppable Domains for at forbinde avatarer med brugernes digitale identiteter

Ready Player Me, en metaverse platform for cross-game avatarer, samarbejder med Unstoppable Domains for at give adgang til decentraliserede applikationer og metaverser under én digital identitet.

Unstoppable Domains er en web3-domæneudbyder, der hjælper brugere med at opbygge deres digitale identiteter til virtuelle verdener. Enkeltpersoner kan bruge disse domænenavne til at sende eller modtage kryptovalutaer, oprette decentrale websteder og få adgang til spil og metavers.

Med den nye funktion kan kunder bruge deres Ready Player Me-avatarer som Unstoppable Domains-profilbilleder. Derudover leverer domæneopstarten brandede outfits til avatarerne. Enkeltpersoner kan nu registrere sig på Ready Player Me platform for at tjekke de nyeste metaverse-looks. Eksisterende Ready Player Me-brugere vil også modtage $50 for at gøre krav på deres Unstoppable-domænenavne.

“Med samarbejdet vil Unstoppables brugere være i stand til at skabe deres digitale identitet ved hjælp af Ready Player Me-avatar-skaberen og bruge den i tusindvis af kompatible apps og spil, såvel som dApps understøttet af Unstoppable Domains,” sagde administrerende direktør for Ready Player Me. , Timmu Tõke.

Er du klar til denne? 😉

Du kan nu oprette en brugerdefineret UD @readyplayerme avatar og link den til din Web3-profil, så du kan se og føle dig ustoppelig, når du rejser i metaversen. 💫

Sådan fungerer det 👇 [1/2] pic.twitter.com/Ci6jeW4JJM

— unstoppable.nft (@unstoppableweb) 12. januar 2023

Som en sidebemærkning rejste Unstoppable Domains i juli 2022 $65 millioner i en serie A-runde ledet af Pantera Capital. Opstarten er i øjeblikket vurderet til 1 milliard dollars.

Ready Player Me modtog også en investering i sommeren 2022, da den rejste $56 millioner i en serie B-runde ledet af den kendte VC-fond Andreessen Horowitz.

Virksomheden har indført flere bemærkelsesværdige partnerskaber siden. I oktober udgav metaverse-platformen en kollektion af NFT-wearables i samarbejde med den digitale modemarkedsplads DressX. Efter dette, i november, droppede RPM et sæt på ti makeup- og hårlooks skabt af skønhedsmærkerne Maybelline New York og L’Oréal Professionnel.

Læs mere om Ready Player Me og Unstoppable Domains:

🔥 Anbefalede:  Galaxy Z Flip 5 kan løse Flip 4's største designfejl