Rayna Tours – Fra en ydmyg startup til et globalt rejseselskab

Følgende artikel hjælper dig med: Rayna Tours – Fra en ydmyg startup til et globalt rejseselskab

Rejser giver os mere lykke end at købe materielle goder. Undersøgelser har vist, at selvom spændingen ved at købe noget nyt snart forsvinder, gør rejser os gladere i længere tid. Rejse- og turismeindustrien er en af ​​de mest betydningsfulde og hurtigst voksende industrier globalt. Som pr Statistiske data, var det samlede globale økonomiske bidrag fra rejse- og turismeindustrien mere end 7,6 billioner amerikanske dollar i 2016. Indtil nu er dette bidrag steget yderligere. World Tourism Organisation (UNWTO) bekræfter også, at antallet af internationale rejsende er stigende i løbet af de sidste par år. Alt sammen takket være rejse- og rejseselskaberne, der har gjort det sikrere og nemmere at udforske fremmede lande.

Rayna Tours, et UAE-baseret tur- og rejsefirma blev startet op i 2006 for at tilbyde glatte og vidunderlige rejseoplevelser til rejsende og opdagelsesrejsende fra hele kloden.

Rayna Tours – Virksomhedens højdepunkter

Startup navn Rayna Tours

Hovedkvarter Abu Hail, Dubai Emirate
Grundlæggere Manoj Tulsani & Kamlesh Ramchandani
Sektor Rejsebureau, rejsearrangører
Grundlagt 2006
Forældreorganisation Rayna Tours

Rayna Tours – Om
Rayna Tours – Grundlæggere
Rayna Tours – Hvordan det hele startede?
Rayna Tours – Brugeranskaffelse
Rayna Tours – Finansiering og investorer
Rayna Tours – Startup Challenges
Rayna Tours – Priser
Rayna Tours – Vækst
Rayna Tours – Founders Rådgivning
Rayna Tours – ofte stillede spørgsmål
Rayna Tours – Konklusion

Rayna Tours – Om

Rayna Tours er et UAE-baseret destinationsadministrationsfirma, som er licenseret af Dubais regerings Department of Tourism and Commerce Marketing (DTCM). Rayna Tours tilbyder det bedste af rejseadministrationstjenester til B2B- og B2C-kunder. Gennem årene har virksomheden etableret sig som en af ​​de bedste destinationsadministrationsvirksomheder i UAE gennem sin fremragende rejseekspertise og professionalisme.

Rayna Tours har erfaring med at håndtere verdensomspændende feriepakker, hotelreservationer, nem visumbehandling og ture og udflugter gennem en gruppe af veluddannede, effektive medarbejdere og gør rejseoplevelsen problemfri for sine kunder. Rayna Tours tilbyder unikke feriepakker, der passer til forskellige kategorier af rejsende.

Rayna Tours – Grundlæggere

Rayna Tours blev medstiftet af Manoj Tulsani og Kamlesh Ramchandani.

Før de startede Rayna Tours, arbejdede Manoj og Kamlesh med Dubais Safeer Group of Companies. Manoj arbejdede også som marketingchef hos Time Machine Group af virksomheder.

I øjeblikket er Manoj Tulsani administrerende direktør for Rayna Tours. Kamlesh Ramchandani er MD for Rayna Tours.

Rayna Tours – Hvordan det hele startede?

Manoj og Kamlesh (begge fra den indiske stat Rajasthan) mødtes, mens de arbejdede med Dubais Safeer Group of Companies, hvor de styrkede deres venskab over den fælles interesse for rejser og iværksætteri. Det var tilbage i 1999 i deres tidlige 20’ere. Selvom Manoj fortsatte med at arbejde hos Time Machine Group of Companies, hvor han blev forfremmet til stillingen som marketingchef, kom han senere til Kamlesh for at realisere deres største drøm.

I 2006 gik Manoj og Kamlesh sammen for at sætte alle deres sparepenge ind for at drive Rayna Tours fra en lille disk på Flora Grand Hotel. Da de gravede dybere ned i regionens rejsehandelsscenario, indså grundlæggerne, at der er et stort hul i markedet. De opdagede en niche i at organisere gimmick-fri, pålidelige ture og aktiviteter for hotellets gæster, hvilket så var et overset aspekt. Og dette var faktisk kimen til lanceringen af ​​Rayna Tours and Travels.Rayna Tours – Brugeranskaffelse

I takt med de dynamiske kundekrav og markedstendenser formåede Ryan Tours at opbygge de mest effektive kanaler til at øge salget i forskellige faser af deres vækst.

Efterhånden som konkurrencen blev skærpet og hårdere, implementerede de først strategien direkte til kunden ved at investere i deres egne ørkenlejre, krydstogtsrederier og køretøjsflåder; dette udelukkede ikke kun tilstedeværelsen af ​​mellemmænd, men lovede også den bedste prisgaranti for størstedelen af ​​deres ture og tjenester.

Efter dette opnåede virksomheden en konkurrencefordel med brugen af ​​den nyeste teknologi; dette har nu udvidet deres rækkevidde, samtidig med at de hæver deres position som en af ​​de bedste on-demand rejseportaler på nettet. De har endda en dedikeret teknisk afdeling til at sikre problemfri brugeroplevelse på tværs af alle platforme, fra dets B2C- og B2B-serviceportaler til online destinationsguider og praktiske rejseapps.

Ydermere tjener virksomhedens stærke medietilstedeværelse (på Facebook, Twitter osv.) en direkte kilde til information for dets gæster/brugere for at holde sig ajour med Rayna Tours’ seneste lanceringer, innovative tjenester og alle andre opdateringer om kampagner, tilbud og spændende konkurrencer.

Grundlæggerne indså, hvor vigtigt det er at opretholde succes og fremtidssikre deres forretning.

“Den indledende succes og udfordringer har lært os, at vejen til præstationer er fuld af fald og forhindringer. Og for at holde dig ude af det, skal du ikke kun tænke anderledes, men også tage dine forretningsidéer til et helt nyt niveau,” siger Manoj. Denne strategi har tilsyneladende hjulpet Rayna Tours med at skabe deres egen genre af rejsebranchen, en der fokuserer på omfattende løsninger til konkurrencedygtige priser (på både B2C- og B2B-markeder) uden at gå på kompromis med kvaliteten.Rayna Tours – Finansiering og investorer

Rayna Tours er et firma med støvler.

Rayna Tours – Startup Challenges

Til at begynde med var det ikke en let opgave for Manoj og Kamlesh at forlade deres succesrige karrierer for at starte noget nyt. De måtte gå væk fra handelsbranchen og passe ind i et helt nyt rum i servicebranchen. Men det er deres entusiasme og passion for forretningen, der gjorde det muligt for stifterne at opnå store resultater i et rum, hvor de ikke har nogen tidligere erfaring.

Udover at drive en startup har aldrig været en nem opgave. “At køre opstarten var ikke så let som dens lancering. Det var pinefuldt grusomt, især i de første dage,” siger Kamlesh.

Uden en mentor eller et effektivt team skulle stifterne klare de fleste opgaver selv. Da der var en slags stigmatisering, var den sværeste del at overtale kunderne til at genoverveje deres rejseopfattelser, for indtil da handlede rejseplanlægning kun om at reservere hoteller og flyselskaber på forhånd. Det var totalt frustrerende, men de arbejdede stadig med al velbehag for at overbevise gæster om deres innovative salgsforslag og eksekvere dem med den største legitimitet.

På trods af manglen på solid brancheerfaring eller et stærkt supportsystem, blandt andre enorme udfordringer, fortrød de ikke og gjorde deres bedste for at skabe et konsekvent positivt resultat. En rejse startede således, da en lille rejsebutik begyndte at vise resultater, da de åbnede yderligere syv sådanne forretninger i de næste to år, før de flyttede til et mere rummeligt kontor og hævede sin status som et af Dubais førende Destination Management Company i 2009.Rayna Tours – Priser

13 år senere har virksomheden opnået maksimal opmærksomhed fra alle hjørner af branchen, så meget at den har vundet adskillige prestigefyldte priser og udmærkelser. Dette validerer kvaliteten af ​​virksomhedens tjenester og pakker, mens de understreger deres rolle som temposætter for avanceret vækst i branchen.

Rayna Tours modtog Certificate of Excellence fra TripAdvisor i 2016 og senere Top Wholesaler Award (2016) og Best Performer Award (2017) fra Yas Waterworld og Ferrari World, blandt mange andre. For at toppe det blev Rayna Tours for nylig anerkendt med to eftertragtede priser (i kategorierne Best Destination Management Company og Best B2B Travel Portal) ved Arabian Travel Awards.

Rayna Tours – Konkurrenter

The Ultimate Travel, World’s Ultimate Travels, Dadabhai Travel, IndeBo, Safari Ventures er nogle af Rayna Tours’ konkurrenter.

Rayna Tours – Vækst

Med udgangspunkt i et enkelt sted har virksomheden nu opbygget en stærk global tilstedeværelse med hovedkontor i Dubai og afdelinger i forskellige dele af verden. Det har over 500 ansatte, der arbejder på sine 10 forskellige lokationer i Indien, Sydøstasien (Malaysia, Singapore og Thailand), Europa (Tyrkiet) og Afrika (Cape Town).

Startet med en personlig besparelse på kun 500.000 AED, er Rayna Tours nu en multi-million dirham virksomhed, hvis specifikke mål er at gøre rejser til en leg for alle typer besøgende. Faktisk er det et af de højt værdsatte rejsemærker, som både rejsebureauer og slutkunder foretrækker.

“Efterhånden som vores tilbud udvikler sig i henhold til kundernes efterspørgsel, er vores serviceproduktportefølje også vokset fra at organisere UAE-ture til at omfatte flere destinationer som Singapore, Malaysia, Thailand, Georgien, Sydafrika osv. Desuden er vores avancerede, men alligevel nemme at use portal giver dig mulighed for at vælge, sammenligne og booke næsten alt fra hoteller, visa (til 40 plus lande) og altomfattende ferier til lokale ture, aktiviteter og overførsler alt sammen under ét tag,” siger Kamlesh på deres servicepakker.

Da virksomheden ser frem til at sprede sig over hele verden i de næste fem år, har den også taget skridt til at udvide deres forretning på nye ruter ved allerede at gå ind i transport-, bygge- og ejendomsbranchen. Takket være dens stærkt intensiverede ekspansionsstrategi.Rayna Tours – Founders Rådgivning

På trods af manglende midler/ressourcer og alle op- og nedture undervejs, hævder den geniale duo, at deres iværksættersejlads har været bemærkelsesværdigt fantastisk. De mener, at man skal starte med det samme, hvis de har en god idé eller et godt koncept at dele med verden.

Og vi kan ikke være mere enige med dem! Ikke to succesrige entreprenørskabshistorier er måske ens, men de involverer alle en masse udfordringer, indsats og ressourcer for at bringe det til den statur, som de nyder godt af nu.

Rayna Tours – ofte stillede spørgsmål

Hvorfor vælge Rayna Tours?

Rayna Tours’ mission er at gøre rejsen mere smidig og tilgængelig for alle. Rayna Tours er en omfattende one-stop-løsning til alle dine rejserelaterede tjenester.

Hvornår blev Rayna Tours grundlagt?

Rayna Tours blev grundlagt i 2006.

Hvilken sektor opererer Rayna Tours i?

Rayna Tours opererer i rejsebureau- og rejsearrangørsektoren i turistindustrien.

Hvor meget finansiering har Rayna Tours?

Rayna Tours er et firma med støvler.

Hvor stor omsætning genererer Rayna Tours?

Rayna Tours har genereret $68M i indtægter fra sine aktiviteter indtil nu.

Hvem er Rayna Tours’ konkurrenter?

The Ultimate Travel, World’s Ultimate Travels, Dadabhai Travel, IndeBo, Safari Ventures er nogle af Rayna Tours’ konkurrenter.

Rayna Tours – Konklusion

Rayna Tours er et destinationsadministrationsfirma baseret i UAE, licenseret af Dubais regerings Department of Tourism and Commerce Marketing (DTCM). Det tilbyder det bedste af rejseadministrationstjenester til B2B- og B2C-kunder. Gennem årene har det hurtigt fået ry som et af de bedste destinationsadministrationsselskaber i UAE gennem sin fremragende rejseekspertise og professionalisme. Rayna Tours har rejseerfaring med at håndtere verdensomspændende feriepakker, hotelreservationer, nem visumbehandling og ture og udflugter gennem en gruppe veluddannede, effektive medarbejdere. Det er en one-stop rejseløsning til at skabe unikke ferieplaner og aktiviteter på en problemfri måde.

🔥 Anbefalede:  Fordele og ulemper ved at ansøge om øjeblikkelige lån