Rakuten (Ebates) $30 velkomstbonus og henvisningskode (2023)

Følgende artikel hjælper dig med: Rakuten (Ebates) $30 velkomstbonus og henvisningskode (2023)

Vil du tjene en Rakuten-henvisningsbonus, når du tilmelder dig? Vi har dækket dig.

Rakuten (tidligere Ebates) er en populær shopping-cashback-side i Canada og USA.

Ud over at tjene penge tilbage, når du handler i dine yndlingsbutikker, vil Rakuten betale dig op til en bonus på $30, når du tilmelder dig, og $30 for hver henvisning, der tilmelder dig ved hjælp af dit henvis-en-ven-link.

Med mere end 3.000 butikker noteret på Rakuten har det aldrig været nemmere at få penge tilbage, når du handler online, og jeg viser dig, hvordan du maksimerer din indtjening nedenfor. Du kan også læse min detaljerede Rakuten anmeldelse.

Tilmeld dig:

Hvordan virker Rakuten?

Rakutens hjemmeside eller app er nem at bruge. For at tjene penge tilbage, skal du blot:

 • Besøg Rakuten (Canada eller USA) og tilmeld dig. Det tager mindre end 3 minutter, og det er gratis at deltage.
 • Når du har brug for at foretage et køb online, start hos Rakuten for at finde din yndlingsbutik og klik for at fortsætte til deres hjemmeside.
 • Shop som normalt, og Rakuten vil automatisk kreditere din konto med cash back.
 • For endnu flere penge i lommen, del dit henvisningslink eller -kode med dine venner og få op til en kontantbonus på $30 pr. ven, der tilmelder sig Rakuten.
 • Udbetal din indtjening via check med posten eller via PayPal.

Folk glemmer ofte at handle med Rakuten og maksimerer derfor ikke deres potentielle cash back-indtjening. Det er derfor, Rakuten introducerede deres browserudvidelse, som du kan installere på Google Chrome.

Rakuten $30 tilmeldingsbonus

Rakuten betaler en $5 til $40 bonus, når du tilmelder dig en ny konto ved hjælp af et henvisningslink eller en kode. Hvor meget du får afhænger af, hvor du befinder dig og gør dine indkøb.

🔥 Anbefalede:  Rakuten vs. RebatesMe 2023: Top Cash Back Apps i Canada

For canadiere, tilmeld dig her og modtag en $30 bonus. For indbyggere i USA, tilmeld dig her for at modtage din $30 bonus. Sørg for at tilmelde dig med det relevante link og det land, hvor du vil handle.

Bemærk: Tilmeldingsprocessen krediteres din konto, efter du har foretaget dit første køb på mindst $30 online ved hjælp af Rakuten-appen eller webstedet inden for de første 30 dage. Det er gratis penge og en bonus oven i den gratis rabat eller cash back, du optjener på dit køb!

TILMELD RAKUTEN

Rakuten-henvisningsprogramkode og bonus

Rakuten har et meget generøst henvisningsprogram, der betaler op til $30 per ven, der slutter sig til Rakuten ved hjælp af dit specielle link eller Rakuten-henvisningskode. Dette er en ubegrænset måde at optjene kontante bonusser på, selv når du ikke handler online.

Derudover modtager din ven også en tilmeldingsbonus. VIND-VIND!

For at I begge kan kvalificere jer til henvis-en-ven-bonussen, skal henvisningen (nyt medlem) foretage et kvalificerende køb via deres nye Rakuten-konto på op til $30.

Hvilke butikker er der på Rakuten?

Der er så mange butikker, der samarbejder med Rakuten, at det næsten er sikkert, at du kan tjene penge tilbage, når du skal foretage et køb online. Canadiere får adgang til over 750 butikker, mens tallet i USA er over 3.000.

Populære butikker omfatter Amazon, eBay, Macy’s, Walmart, Hudson’s Bay, Groupon, Canadian Tire, Home Depot, Sephora, Old Navy, Kohl’s. og tusinder mere.

Der er også tilbud om at tjene penge tilbage, når du handler i butikken, plus flere tilgængelige kuponer og rabatter.

Er Rakuten lovlig?

Rakuten er en lovlig virksomhed, der har eksisteret siden 1999. De har hjulpet over 17 millioner medlemmer med at tjene over 3 milliarder dollars i cash back-belønninger. Virksomheden har en A+-rating fra Better Business Bureau, og de tilhører Rakuten-familien af ​​virksomheder.

🔥 Anbefalede:  Ibotta vs. Rakuten: Hvilken er bedre for penge tilbage?

Rakuten opererer i øjeblikket i USA, Canada, Korea og Japan. De betales provision af forhandlere, når du handler ved hjælp af Rakuten-appen eller webstedet. Disse provisioner er, hvad virksomheden deler med sine medlemmer som cash back.

Hvis du har spørgsmål om din konto, skal du blot kontakte Rakuten kundeservice via live chat eller sende dem en e-mail.

Rakuten vs Swagbucks vs Ibotta

Rakuten er blot en af ​​de cashback-apps, jeg bruger, når jeg shopper. Jeg kombinerer ofte forskellige belønningsapps for at maksimere min indtjening. Andre gratis apps, der betaler dig tilbage på dine indkøb inkluderer:

KOHO ($20 kontant bonus): Den gratis KOHO-app og forudbetalte kort betaler dig op til 5 % kontant tilbage på debetkøb. Du kan også tjene op til 2% i rente på din saldo. Tilmeld dig her for en $20 tilmeldingsbonus (brug henvisningskode PENGE TILBAGE). Du kan også læse vores KOHO anmeldelse.

Swagbucks ($5 bonus): Denne ‘bliv betalt for’-side belønner dig for at handle online, tage undersøgelser, spille spil, surfe på internettet, se videoer og meget mere. De har hidtil betalt medlemmer mere end $801 millioner. Tilmeld dig Swagbucks for at få en bonus på $5.

Caddle ($1 bonus): Dette er en gratis cashback-app i Canada, der betaler dig for at handle, gennemføre undersøgelser og se videoannoncer. Tilmeld dig her for at komme i gang.

Ampli App: Ampli er cashback-appen, der tilbydes af Royal Bank of Canada. Den betaler kontant tilbage i flere deltagende butikker og er gratis at bruge.

Ibotta: Dette er en anden populær cashback-app, der er værd at deltage i. Den er kun tilgængelig i USA (Android eller iPhones). Tjek min Ibotta anmeldelse på Dollar finansiel.

Ofte stillede spørgsmål om Rakuten-henvisningskode

Hvad er Rakuten henvisningskode?

Når du tilmelder dig en ny konto, kan du få op til en $30 bonus, hvis du tilmelder dig ved hjælp af et gyldigt Rakuten-henvisningslink. Dette link anvender automatisk Rakuten-henvisningskoden til din nye konto, og du får bonuskreditten efter at have foretaget dit første kvalificerede køb til en værdi af $30 eller mere.

🔥 Anbefalede:  7 Cash Back-websteder som Rakuten, der betaler dig i juli 2023

Hvad er Rakuten $30 bonus?

Nye Rakuten-brugere i Canada og USA kan optjene en Rakuten-bonus på $30, når de tilmelder sig ved hjælp af Rakuten links i denne artikel og placere deres første køb på $30 eller mere.

Hvordan får jeg $40 tilbage fra Rakuten?

Rakuten kører forskellige kampagnetilbud i løbet af året, herunder muligheder for at få en tilmeldingsbonus, der spænder fra $5 til $40. Alternativt kan du få op til $40 fra Rakuten ved at drage fordel af cash back-tilbud, når du køber store billetter.

Hvad er Rakuten $40 bonus?

Når dette tilbud er tilgængeligt, optjener nye Rakuten-medlemmer en $40 Rakuten-bonus, når de tilmelder sig ved hjælp af Rakuten links i denne artikel og foretage deres første køb på $40 eller mere.

Hvordan finder jeg min Rakuten-henvisningskode?

Log ind på din konto og klik på “Refer & Earn” i menuen. Du kan kopiere dit Rakuten-henvisningslink og kode her og dele det med venner.

Relaterede indlæg:

Rakuten $30 velkomstbonus og $30 henvisningsbonus

 • Brugervenlighed

 • Cash back tilbud

 • Velkomstbonus

 • Gebyrer

 • Andre frynsegoder

Resumé

Rakuten er et af de mest populære cashback-sider i Canada og USA. Få op til en velkomstbonus på $40, når du tilmelder dig her!

Fordele

 • Tjen penge tilbage på dine almindelige køb
 • Nemt at indløse belønninger
 • Let at bruge
 • Tilgængelig i Canada og USA
 • Op til $40 tilmeldingsbonus

Ulemper

 • Har ikke partnerskaber med nogle butikker
 • Betalinger er hver 3. måned

Table of Contents